6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, nemáte tip na nějakou kníku (ne přímo učebnici) se kterou by se předkolní dítko mohlo hravou formou učit základy angličtiny? Nemyslím samozřejmě aby mluvilo pak plynně, ale spí nějakou s obrázky apod. aby si zvykalo, jetě ne se to začnou učit ve kole, na cizí jazyk, jak vůbec vypadá a zní atd. :-) samozřejmě počítám s tím, e si to budu s dcerou číst já a nenechám ji aby se tím prokousávala sama :-P
Není tady
Učit děti předkolního věku cizí jazyky je holý nesmysl......spousta jich má jetě vady řeči, nemá dostatečnou slovní zásobu, neumí dobře pouívat rodnou řeč.......je mnohem lepí umonit jim poznávat rodný jazyk, číst s nimi české kníky, vytvářet u nich vztah ke knihám a k literatuře....
To málo, co se v tomto věku z cizího jazyka dítě naučí, velmi rychle na základní kole ostatní doenou a náskok se velmi brzo smae.....tam se ostatně stejně začíná od nuly a tyto děti ádnou extra výhodu nemají.
Jene ty knihy s výukou cizích jazyků se tak dobře prodávají.........a co by rodiče v dobré víře pro své děti neudělali, e.......
Něco jiného je, pokud je dítě vychováváno přirozeně dvojjazyčně, protoe jeden z rodičů je cizinec.
Není tady
No tak já to taky nějak nepřeháním, ale malé jsem koupila takové seitky s Hello Kitty (tu ona miluje :-D) kde jsou různé vymalovánky, doplňovačky, nálepky, obrázky se slovíčky atd. v angličtině a to ji baví, něco si tam vybarvovat a tak :-) sice nevím, kolik z toho si zapamatuje, ale říkám si, e třeba aspoň něco a jinak pohádky čteme samozřejmě jenom v četině :-) stejně se nějaká ta základní slovíčka z angličtiny učí ve kolce, take tak :-)
Není tady