|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Téma zavřeno
Zdravím, chci se zeptat, jaký máte názor na kuličkovou modelínu. Koupila jsem nedávno jednu domů a málem mě klepla pepka. Hrát si stím nebylo možný a ještě to strašně smrdělo. Taková ta hračka opravdu je nebo jsem naletěla na nějaký šunt?
Není tady
Tak ti holka nevím, vloni jsi tady psala toto:
Zdravím dámy.....s mladším bráškou - 4,5 roku teď ujíždíme na kuličkové modelíně. S tou si dokonce vahraju i já, protože je to strašně příjemné na omak smile Stavíme z toho zvířátka, panďuláčky a další smile Ale pozor na to kterou koupíš, jsou takové, které se lepí na ruce a smrdí, s tím si člověk moc nevyhraje sad
Tak nevím, jestli jsi tak "píp" nebo si z nás děláš zadel, nádhero!

Není tady
Já samozřejmě chápu, že je to jen dementní úvod, abys sem mohla mrsknout trapáckou reklamu, takže vysvětlováním se fakt nemusíš obtěžovat. 
Není tady

verísek - víš co, všechny kuličky jsou promořené Hydrogenarsenitanem měďnatým a uhličitanem tetraammin-dihydroxidoolovičitým. takže se na ně vy.ser a jdi raději na pivo. 
Není tady
K čemu ji to navádíš?
Vždyť tomuhle nebude o moc víc než "mladšímu bráškovi".
Viděla bych to tak na deset, to by jí nalili max. kofolu. 
Není tady
Aby jste se nezbláznily, něčím se živit musím ...
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1