29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sombrero napsal(a):
Doplním. V roku 2004 som ju "načápal" s týmto niekým, nie fyzicky. Odcudzovali sme sa, pomaly sa menilo jej správanie - v mobile som pod ženským menom správne tušil pravdu. Bolo to tak. Viem, znovu si už teraz uvedomujem, že som blb... Dušovala sa, že ani sama nevie, prečo sa zaľúbila, bol jej sympatický od prvého okamihu... rozporuplne si ale uvedomujem, že aj teraz používa voči mne výtky a nedostatky moje a nášho okolia na obhajovanie prešľapu.
(kuriózne je asi citová nevera horšia ako fyzická, hmm)
Dlho som sa trápil, myslím, že aj ona. Vtedy sa to ukončilo a pred dvoma rokmi s týmto niekým BUM. Ako som písal, hanila v mailoch od svojho detstva cez naše manželstvo všetko, slovo MILUJEM Ťa mu dokázala napísať nespočetnekrát. Či to bol iba "nástroj" pre získanie sympatií a fyzična, neviem s istotou posúdiť. Bolo to ukončené, diablik začína ale posedávať na mojom pleci=kontrolky kmitajú.
Pred pár týždňami sa čudne začala znova meniť, chladnúť. Napadlo ma čo ak.. Vraví, že je to možno už jej rezignácia na nemeniaci sa stav za tie dva roky. Odísť ale nechce, nevie si predstaviť život bez nás. Má nás rada.
+
"Technicky" by bol rozchod priam nemožný. Od faktu, že by nemala kam ísť, cez materiálne veci až po to, že z jej rodiny nikto netuší, že sa niečo deje.
Milovať je asi momentálne relatívny pojem. Mám rád ženu, ktorú som si bral. Mám rád (a som vďačný) za všetko spoluprežité. Bojím sa o jej budúcnosť. Rád by som deťom doprial pokojné detstvo.
Ty sa zaoberaj hlavne tou svojou... BI. Pokojné detstvo - ono je otázka, či vyrastanie vo vzťahu dvoch nešťastných ľudí môže zaistiť šťastné detstvo.
Není tady
To určite nie, ale táto pani zjavne vzťah hľadá, a to dokonca paralelný, takže singl život asi nebude jej vytúženým snom.
Není tady
helena napsal(a):
a to už minimálne žena bude mať sťažené hľadanie ďalšieho vzťahu
Po zániku vztahu je nějak nutný mít/hledat další?
Nutný to určitě není. Ale většina lidí ho hledá, nechtějí být už navěky bez partnera. A čím vyšší věk, tím hůř člověk potkává vhodný protikus. Ale to ty všechno víš, nepochybuji o tom, že ne. Btw Selima nepsala, že je to nutné. Pouze konstatovala, že je to těžší, pokud někdo partnera hledat chce. A to je fakt.
Není tady
Ubehla nejaká doba... Asi pre mesiacom sa moje kontrolky rozkývali viac než dosť, začal som pociťovať ochladenie, nápadne sa všetko začalo podobať na "staré časy". Podvedome (vedome?) sa vo mne začali spájať detaily, náhody, pocity, intuícia. Pociťoval som oné de´javu, a hoci neuplynulo 7 rokov ,bol som si viac než istý, že je to tu znova.
V podstate boli možnosti dve: nechať veci plynúť alebo načrieť do pravdy. Nebyť faktu, že opäť začala byť na mňa celkom hnusnučká a mať veci/osadenstvo v našom okolí v paži, asi by som nebol riešil.
Celkom už bolo trápenia ale dosť, chcel som vedieť na čom som a čo bude. Vymazávaná história prehliadača PC,
mazané čísla v mobile (mal som asi 3 "podozrivé" dátumy, hodiny hovorov, zvláštne sa to zhodovalo s nenájdenými vecami v telefóne..) Jej SIM bola vedená na moje meno, vyžiadal som výpis hovorov. Týždeň neprichádzal, spýtal som sa jej, či o tom niečo nevie. Vraj ho odriekla, keď si operátor overoval, či ho vážne chce. Pri mojom návrhu, že vyžiadam nový výpis a nech ho neodrieka som ostal paf, keď vyklopila, že medzičasom preregistrovala kartu na seba... Wow. A zas len to obviňovanie, že nie som schopný jej dôverovať, takto sa nedá žiť,
nič by som na výpise nenašiel bla bla. Zvýšil som hlas, (možno nepekne, ale vychrlil fakty), nakoniec večer sa mi ušla dávka pravdy. Samozrejme sú s dotyčným v kontakte, chce sa rozviesť, jeho zo sebou nebude ťahať, ale ak bude chcieť, pôjdu spolu. Bodka.
Nebudem rozoberať komplet detaily, najskôr navrhovala možnosť A - rozvod se všým všudy. Potom, čo boli pozrieť dom (nekypíme financiami-zaplatí jej ho údajne pán dokonalý) prišla s plánom B - otvorené manželstvo. Ešte stále hlavne myslím na chlapcov, preto som neodmietol, no pri "rozkúskovaní" na detaily sa jej pri analýze diania, že nebodaj aj ja si pôjdem niekam niečo ..., prestalo sakra rýchlo páčiť. Vysypala, že je proste sebecká a žiarlivá a to by neprežila ... Jejda.
V rýchlosti - chlapci zostávajú so mnou, spísali sme dohodu, bude platiť výživné, jedno z áut ostáva jej, plus ostatné dohodnuté. Financie delíme na štyri, jeden diel pre ňu. Aktívne hľadajú spomínané bývanie v únosnej blízkosti, aby mohla vídať chlapcov. Je zaľúbená tak hrozne moc, že na nás svojím spôsobom kašle. Evidentne je otázka času, kým to vyprchá, myslím, že je to asi stratené. Snáď ju to zobudenie nebude veľmi bolieť, znova kvôli chlapcom.
Aby som nezabudol, niečo sa vo mne sakramentsky zlomilo. Odo dňa, ako sa rozhodlo, ako keby sa zo mňa stal iný človek. Prajem jej iba to najlepšie, viem, že sú v kontakte a je mi to šumafuk. Myslím, že je prednejšie, aby sme ustáli rozvod a aby sme hoc aj oddelene prekonali túto zmenu a dúfam, že chlapcov zvládnem.
Tak.
Upravil(a) sombrero (2. 6. 2014 12:32)
Není tady
Je moc fajn, že ses ozval a dal vědět, jak to s Tebou vypadá
Není tady
Dík.
Veľa som sa na fóre dočítal a som vďačný za skúsenosti. Preto som sa chcel tiež podeliť, možno sa v tom niekto nájde..
Není tady
V tomto prípade je pravda asi lepšia ako dlhé trápenie v lži... Držím päste, aby to bolo aj naďalej tak. A aby si si aj ty našiel niekoho, s kým budeš šťastný a kto bude šťastný s tebou/vami.
Není tady
Ďakujem. Prajem všetko dobré.
Není tady
Nech neostanem dlžný vláknu... : čerstvo rozvedený s dvoma maloletými synmi.
Budem sa mať čo oháňať, ale zvládnem to. Jednak je to pre mňa priorita, výzva, pocit zodpovednosti a hlavne hľadanie šťastia.
Naučil som sa za ostatné mesiace aj vďaka babinetu toho neúrekom, pozdravujem všetkých prispievajúcich rozumných ľudí. Ďakujem Vám
(Murphy vždy a všade: BM sa s dotyčným rozkmotrila, už má aj náhradu ) Prajem jej/im, nech nájdu zhodnú vlnovú dĺžku, nech sa majú radi a možno nadobudnú spoločne to, čo nám nebolo priate.
Není tady
Gratuluju k tomu, že už to máš za sebou.
A jestli se ti navíc opravdu podařilo srovnat se se situací (tak, jak z tvého psaní vyznívá), tak klobouk (sombrero) dolů.
A co BM - s klukama se stýká?
Není tady