27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
sombrero napsal(a):
Doplním. V roku 2004 som ju "načápal" s týmto niekým, nie fyzicky. Odcudzovali sme sa, pomaly sa menilo jej správanie - v mobile som pod enským menom správne tuil pravdu. Bolo to tak. Viem, znovu si u teraz uvedomujem, e som blb... Duovala sa, e ani sama nevie, prečo sa zažúbila, bol jej sympatický od prvého okamihu... rozporuplne si ale uvedomujem, e aj teraz pouíva voči mne výtky a nedostatky moje a náho okolia na obhajovanie prežapu.
(kuriózne je asi citová nevera horia ako fyzická, hmm)
Dlho som sa trápil, myslím, e aj ona. Vtedy sa to ukončilo a pred dvoma rokmi s týmto niekým BUM. Ako som písal, hanila v mailoch od svojho detstva cez nae manelstvo vetko, slovo MILUJEM a mu dokázala napísa nespočetnekrát. Či to bol iba "nástroj" pre získanie sympatií a fyzična, neviem s istotou posúdi. Bolo to ukončené, diablik začína ale posedáva na mojom pleci=kontrolky kmitajú.
Pred pár týdňami sa čudne začala znova meni, chladnú. Napadlo ma čo ak.. Vraví, e je to mono u jej rezignácia na nemeniaci sa stav za tie dva roky. Odís ale nechce, nevie si predstavi ivot bez nás. Má nás rada.
+
"Technicky" by bol rozchod priam nemoný. Od faktu, e by nemala kam ís, cez materiálne veci a po to, e z jej rodiny nikto netuí, e sa niečo deje.
Milova je asi momentálne relatívny pojem. Mám rád enu, ktorú som si bral. Mám rád (a som vďačný) za vetko spolupreité. Bojím sa o jej budúcnos. Rád by som deom doprial pokojné detstvo.
Ty sa zaoberaj hlavne tou svojou... BI. Pokojné detstvo - ono je otázka, či vyrastanie vo vzahu dvoch neastných žudí môe zaisti astné detstvo.
Není tady
To určite nie, ale táto pani zjavne vzah hžadá, a to dokonca paralelný, take singl ivot asi nebude jej vytúeným snom.
Není tady
helena napsal(a):
a to u minimálne ena bude ma saené hžadanie ďalieho vzahu
Po zániku vztahu je nějak nutný mít/hledat dalí?
Nutný to určitě není. Ale větina lidí ho hledá, nechtějí být u navěky bez partnera. A čím vyí věk, tím hůř člověk potkává vhodný protikus. Ale to ty vechno ví, nepochybuji o tom, e ne. Btw Selima nepsala, e je to nutné. Pouze konstatovala, e je to těí, pokud někdo partnera hledat chce. A to je fakt.
Není tady
Ubehla nejaká doba... Asi pre mesiacom sa moje kontrolky rozkývali viac ne dos, začal som pociova ochladenie, nápadne sa vetko začalo podoba na "staré časy". Podvedome (vedome?) sa vo mne začali spája detaily, náhody, pocity, intuícia. Pocioval som oné de´javu, a hoci neuplynulo 7 rokov ,bol som si viac ne istý, e je to tu znova.
V podstate boli monosti dve: necha veci plynú alebo načrie do pravdy. Neby faktu, e opä začala by na mňa celkom hnusnučká a ma veci/osadenstvo v naom okolí v pai, asi by som nebol rieil.
Celkom u bolo trápenia ale dos, chcel som vedie na čom som a čo bude. Vymazávaná história prehliadača PC,
mazané čísla v mobile (mal som asi 3 "podozrivé" dátumy, hodiny hovorov, zvlátne sa to zhodovalo s nenájdenými vecami v telefóne..) Jej SIM bola vedená na moje meno, vyiadal som výpis hovorov. Týdeň neprichádzal, spýtal som sa jej, či o tom niečo nevie. Vraj ho odriekla, keď si operátor overoval, či ho váne chce. Pri mojom návrhu, e vyiadam nový výpis a nech ho neodrieka som ostal paf, keď vyklopila, e medzičasom preregistrovala kartu na seba... Wow. A zas len to obviňovanie, e nie som schopný jej dôverova, takto sa nedá i,
nič by som na výpise nenaiel bla bla. Zvýil som hlas, (mono nepekne, ale vychrlil fakty), nakoniec večer sa mi ula dávka pravdy. Samozrejme sú s dotyčným v kontakte, chce sa rozvies, jeho zo sebou nebude aha, ale ak bude chcie, pôjdu spolu. Bodka.
Nebudem rozobera komplet detaily, najskôr navrhovala monos A - rozvod se vým vudy. Potom, čo boli pozrie dom (nekypíme financiami-zaplatí jej ho údajne pán dokonalý) prila s plánom B - otvorené manelstvo. Ete stále hlavne myslím na chlapcov, preto som neodmietol, no pri "rozkúskovaní" na detaily sa jej pri analýze diania, e nebodaj aj ja si pôjdem niekam niečo ..., prestalo sakra rýchlo páči. Vysypala, e je proste sebecká a iarlivá a to by nepreila ... Jejda.
V rýchlosti - chlapci zostávajú so mnou, spísali sme dohodu, bude plati výivné, jedno z áut ostáva jej, plus ostatné dohodnuté. Financie delíme na tyri, jeden diel pre ňu. Aktívne hžadajú spomínané bývanie v únosnej blízkosti, aby mohla vída chlapcov. Je zažúbená tak hrozne moc, e na nás svojím spôsobom kale. Evidentne je otázka času, kým to vyprchá, myslím, e je to asi stratené. Snáď ju to zobudenie nebude vežmi bolie, znova kvôli chlapcom.
Aby som nezabudol, niečo sa vo mne sakramentsky zlomilo. Odo dňa, ako sa rozhodlo, ako keby sa zo mňa stal iný človek. Prajem jej iba to najlepie, viem, e sú v kontakte a je mi to umafuk. Myslím, e je prednejie, aby sme ustáli rozvod a aby sme hoc aj oddelene prekonali túto zmenu a dúfam, e chlapcov zvládnem.
Tak.
Upravil(a) sombrero (2. 6. 2014 12:32)
Není tady
Je moc fajn, e ses ozval a dal vědět, jak to s Tebou vypadá
Není tady
Dík.
Veža som sa na fóre dočítal a som vďačný za skúsenosti. Preto som sa chcel tie podeli, mono sa v tom niekto nájde..
Není tady
V tomto prípade je pravda asi lepia ako dlhé trápenie v li... Drím päste, aby to bolo aj naďalej tak. A aby si si aj ty naiel niekoho, s kým bude astný a kto bude astný s tebou/vami.
Není tady
Ďakujem. Prajem vetko dobré.
Není tady
Nech neostanem dlný vláknu... : čerstvo rozvedený s dvoma maloletými synmi.
Budem sa ma čo oháňa, ale zvládnem to. Jednak je to pre mňa priorita, výzva, pocit zodpovednosti a hlavne hžadanie astia.
Naučil som sa za ostatné mesiace aj vďaka babinetu toho neúrekom, pozdravujem vetkých prispievajúcich rozumných žudí. Ďakujem Vám
(Murphy vdy a vade: BM sa s dotyčným rozkmotrila, u má aj náhradu ) Prajem jej/im, nech nájdu zhodnú vlnovú dĺku, nech sa majú radi a mono nadobudnú spoločne to, čo nám nebolo priate.
Není tady
Gratuluju k tomu, e u to má za sebou.
A jestli se ti navíc opravdu podařilo srovnat se se situací (tak, jak z tvého psaní vyznívá), tak klobouk (sombrero) dolů.
A co BM - s klukama se stýká?
Není tady