|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 2
nerada jsem vyvolal pocit reklamy. Jen hledám informace, velmi mi nepomůže když mi napíšou že v brně jsme koupili ..., ale kde? No chápu na druhé straně, že si to někdo může i tak vyložit. Děkuji všem za příspěvky a rady. Mám alespoň záchytné body u koho se informovat.
Není tady
na různých fórech se mluví a sestavování dětských hřišť. Řekla bych že je to tak půl na půl s kupováním a vlastní výrobou. Kdo má dost financí tak si koupí, kdo má doma manžela truhláře, tak ten to udělá. Jsem překvapená jak se tento trend domácích hřišť tak rozrostl.
Není tady
víš že já ani ne? Na některých hřištích je nepořádek po pejscích, protože ne každý majitel psa po něm i uklidí, najde se tam i sklo a podobně. Někteří zas mají hřiště daleko ... a vůbec, kdo chce ať si ho postaví
Na googlu je mnoho obrázků různých sestav, ráda si je prohlížím a hledám inspirace.
Není tady
zaujala mne nabídka koupě skluzavky a přípojkou na vodu. Pokud se najde někdo co má takovou nebo podobnou skluzavku doma, ráda bych věděla jak jste vyřešili připojení vody a hlavně kam ta voda pak odtéká, aby nebyla celá zem kolem rozmočená. Existují na to nějaké finty?
Není tady
když trochu pogoogliš tak najdeš inspirace a řešení. Například jsem našla fotky jak mají na skluzavce napojenou klasickou zahradní hadici a před skluzem vykopán a proveden malý bazének. Skluzavku měli s jemným skluzem, aspoň tak vypadala a nejdříve jim to funguje 
Není tady
tak to zkusím a budu hledat. Připojení bych vyřešila i já klasickou hadicí, to si myslím, že to je jedno z jaké hadice jde ta voda. Spíš mě trápí ten odtok, nejlepší asi bude najít nějakého odborníka a poradit se s ním.
Není tady
bazén se k takové skluzavce dokonale hodí. Nevím jaký je cenový rozdíl mezi obyčejnou a tou s přípojkou, pokud to není mnoho raději bych i já koupila s přípojkou, člověk nikdy nevím co do budoucna vymyslí ai kdyby nebyl bazén tak na ochlazení pustit proud vody by pomohlo.
Není tady
tak jsem to vymyslela a také se poradila, takže problém vyřešený a klouzačka s přípojkou mohu objednat
Když to bude hotové a podaří se to určitě se ozvu a pochlubím 
Není tady
ještě jsem objevila příspěvek jedné paní, která napsala, že mají také takovou skluzavku a že udělali cestičku od skluzavky po kanál co mají na dvoře, dali tam takovou tu nepromokavou podložku, co se dává pod zahradní jezírka a vysypali to kamínky. Že to funguje, nepromokne jim tráva a děti jsou spokojené.
Není tady
jednoduché a asi i účinné řešení, ale možná by na dopad byly lepší ty dopadové podložky co se dávají ke skluzavkam než kamínky nebo pak ten bazén. Zjišťovala jsem si sama ceny s přípojkou a bez a je to minimální rozdíl, navíc na ty s přípojkou je momentálně 10% sleva.
Není tady
Hřiště je super investice, osobně jsem koupila pro děti loď od firmy Dětská sportoviště viz stránky http://www.detskasportoviste.cz/. Super komunikace, spolehlivost a rychlost dodání :-) Pokud máte malé sviště, děti si vyhrají na hřišti a vy si můžete dát v klidu kafíčko :-) Hodnotím 10/10
--------------------
Aneta Srbová
www.lentilkydetem.cz
Není tady
tak holky. Průlezky za domem na zahradě máme a děti si na nich hrají i po roce. Hlavne po zimě jsou na nich jak splašený. Když byli malí, postačila jim kopa písku a pár hraček, ted mají houpačku s průlezkama, super je, že na ně z kuchyně a z terasy vidím a nemusím se starat
Není tady
Stránky: 1 2