Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 12. 4. 2014 19:42

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Filmy, které nás v poslední době oslovily

Ráda bych se podělila s ostatními o to, co nás v poslední době oslovilo , jaký film (pořad, dokument, video) v nás zanechal pocit, o který se chceme podělit.

Momentálně jsem zjistila, že mi Lupí nechala už před týdnem odkaz na jednom babi-vlákně.
http://www.csfd.cz/film/103453-invaze-barbaru/
právě stahuji, tímto děkuji, až kouknu, napíšu.

Když jsme mluvily o tom stáří a umírání, tak mně se hodně líbil kvůli tomu tématu,  a skvělému hereckému podání Radka Brzobohatého, film BrainStorm
http://www.csfd.cz/film/226088-brainstorm/
Ten to zahrál fakt dokonale.

Ale aby to nebylo jen o tom smutném, tak mou primitivní část fakt skvěle pobavily poslední Babovřesky 2 v kině. Mám ráda takový úplně lidský, prostý humor.To bylo moc fajn.

Není tady

#2 12. 4. 2014 19:48

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Filmy, které nás v poslední době oslovily

Já mám ráda takové ty poetické filmy - včera např. Cesta z města. Dnes bude Cesta do lesa, to jsem neviděla, tak jsem zvědavá.
Mně se třeba moc líbil Roming.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#3 30. 8. 2014 16:17

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Dneska zase koukám, už potřetí, na film
http://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/
Na tohle člověk musí mít náladu, a sílu.
Je to tak lidské, a dost silné.
Krásná hudba,.
Něčím mě ten film popuzuje, ale to je dobře, nutí mě koukat se na to znovu...

Není tady

#4 30. 8. 2014 17:55

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Ovlivněná seriálem Hannibal jsem se v poslední době podívala na několik filmů s Dánským národním pokladem - Královská aféra, Řezníci, Adamova jablka, Hon... Charlie Countryman.. mají ty filmy, každý jiný, pro mně velmi  zvlástní atmosféru: Jak jen to ale ten Mads dělá, že mu věřím úplně všechno? Když je zlý - věřím, když je nebezpečný - věřím, když je milý - věřím, když brečí - taky věřím...když vaří Osso buco z lidské nohy, taky věřím yikes

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 31. 8. 2014 11:19

mia
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Ovlivněná seriálem Hannibal jsem se v poslední době podívala na několik filmů s Dánským národním pokladem - Královská aféra, Řezníci, Adamova jablka, Hon... Charlie Countryman.. mají ty filmy, každý jiný, pro mně velmi  zvlástní atmosféru: Jak jen to ale ten Mads dělá, že mu věřím úplně všechno? Když je zlý - věřím, když je nebezpečný - věřím, když je milý - věřím, když brečí - taky věřím...když vaří Osso buco z lidské nohy, taky věřím yikes

Královská aféra se mi moc líbila, mám ráda tento typ filmů, to vždycky lituju, že už končí big_smile.....jo, Mads je zvláštní typ.
Dík za tip na ty další, už si je stahuju.....

Není tady

#6 31. 8. 2014 11:45

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Dneska mám v plánu tohle
https://www.youtube.com/watch?v=C3TDx3Y … p;index=32
a chystám se dokoukat na rozkoukaný film
Dobrý Will Hunting

a právě stahuji další
http://www.ulozto.cz/xBTC6qn/talentovan … ley-cz-avi

no, asi bych si měla vzít dovolenou na všechny ty filmy. :-)

Mám teď období filmů. Je to příjemné, ponořit se do jiného světa. Takový legální únik z reality.

Bohužel, část z nich je podle skutečné události, třeba zrovna ty Modlitby za Bobbyho, to fakt nevím, co si počít se svou zlostí na tak dogmatickou matku, a jí ovlivněnou rodinu, jak je možné, že víra, resp. spíše určitý výklad Bible může tak zfanatizovat matku, aby byl důležitější, než život jejího syna. Uff.

Není tady

#7 31. 8. 2014 14:05

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

Dík za tip na ty další, už si je stahuju.....

zkus Age of Uprising - The  Legend of Michael Kohlhaas. Celý film trošku klišé, ale závěrečná scéna popravy - neuvěřiteně zahrané a beze slova, měla jsem pocit že to mě vedou, že to já se loučím s žitím, se zemí...
Valhala Rising - trošku barbarské, za celý film nepronese ani slovo a navíc má jen jedno oko...
Ještě mám připravené The Door, jsem na to zvědavá protože podle anotace nejsem schopná zařadit jestli se jedná trochu o fantasy, manipulaci nebo se to odehrává jen v hlavě hrdiny.

Strach je malá smrt...

Není tady

#8 31. 8. 2014 14:23

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Bety jednou jsem se vydesila a jednou nastvala.

Kohlhaas je pro me architekt. Coz mi nesedelo a pak prozrazovat konec filmu je "politick velmi nekorektni".

Tak bacha. Ale zkusim si ho stahnout...

Upravil(a) sahleb (31. 8. 2014 14:35)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#9 31. 8. 2014 15:31

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

pak prozrazovat konec filmu je "politick velmi nekorektni".

Tak bacha. Ale zkusim si ho stahnout...

no tak vzhledem k tomu že je to prozrazeno na celém netu s všude na čsfd...

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí