|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pandorraa napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
stačilo by oznámit , jak dlouho se asi pojede , abych se stačila připravit na výstup
To by ten vlak musel nejdřív regulérně zastavit ve stanici, víš... když si jen tak naskočíš, můžeš bejt zpátky venku dřív než se naděješ.ale to on zastavil celkem standartně , ale jede už nějak dlouho a pořád žádná zastávka ... jak mám vědět, kdy se bude stavět a vystupovat ?
A proč to řešíš?
Chceš vystoupit? Tak prostě zatáhni za ruční brzdu se vší odpovědností, co tím způsobíš a prostě vystup.
Jo a helena má pravdu - jsou i jiný možnosti, třeba se domluv se strojvůdcem, aby ti zastavil
Líbí se ti jízda, jen se "preventivně" obáváš, že skončí? Chceš se na to "připravit"?
A proč?
Pro samé "přípravy" si neužiješ jízdu a energii, kterou bys mohla doplnit, spíš vyplýtváš na boj se svými strachy, které si jen sama vytváříš.
Prostě se na to vybodni a jen tak si jeď
kdyby to slo udelat tak jednoduse , jako se to napise
Ale jo , zatim se o to minimalne snazim 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne, taky nevíš, co bys.
Buď ráda, že jedeš a užívej si to.
pro mně je důležité vědět , jak dlouho pojedu , abych se v tom vlaku moc nezabydlela a nebyla pak nečekaně vystrčena ven
Nebo-li: potřebuju se připravit na nejhorší a když to bude jinak, budu alespoň příjemně překvapena..
Nebudeš.
Tohle je hodně blbej vzorec chování, který příjemným překvapením svou podstatou prostě brání.
Nekonají se, protože prostě se ani konat nemohou.
Ještě mě napadlo: jak by se ti například žilo s jistotou, že v den Dé a hodinu Há roku eR zemřeš? To bys se pak v životě raději ani nezabydlela a těch cca 70 - 80 let jen čekala na den Dé, hodinu Há a rok eR?
mas pravdu 
problem vidim nekde tady http://psychologie.cz/pribehy-ctenaru/j … i-na-sebe/
Není tady
Vždyť ono to jde...
Když použiju jako příklad ten vlak - je přece mnohem jednodušší, příjemnější a zajímavější do něj nasednout, koukat z okýnka, pobavit se s lidičkama v kupé, dát si třeba kafe a řízek s chlebem, než na tom okýnku viset v děsu, abych nepřejela, vrčet na spolucestující a hrůzou z toho, že buď přejedu či mě vyhodí kdesi na mezi měla staženej žaludek... To je pak houby cestování...
Není tady

helena napsal(a):
Vždyť ono to jde...
Když použiju jako příklad ten vlak - je přece mnohem jednodušší, příjemnější a zajímavější do něj nasednout, koukat z okýnka, pobavit se s lidičkama v kupé, dát si třeba kafe a řízek s chlebem, než na tom okýnku viset v děsu, abych nepřejela, vrčet na spolucestující a hrůzou z toho, že buď přejedu či mě vyhodí kdesi na mezi měla staženej žaludek... To je pak houby cestování...
no vzdyt to rikam 
Není tady
no vzdyt to rikam
Ano - to, že jsi ta druhá skupina...
Není tady

helena napsal(a):
no vzdyt to rikam
Ano - to, že jsi ta druhá skupina...
S tim nic nenadelam a nebo to bude na dlouho ... je to nizke sebevedomi viz ten odkaz co jsem poslala vyse .
Není tady
Grainne napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Grainne napsal(a):
ale to on zastavil celkem standartně , ale jede už nějak dlouho a pořád žádná zastávka ... jak mám vědět, kdy se bude stavět a vystupovat ?A proč to řešíš?
Chceš vystoupit? Tak prostě zatáhni za ruční brzdu se vší odpovědností, co tím způsobíš a prostě vystup.
Jo a helena má pravdu - jsou i jiný možnosti, třeba se domluv se strojvůdcem, aby ti zastavil
Líbí se ti jízda, jen se "preventivně" obáváš, že skončí? Chceš se na to "připravit"?
A proč?
Pro samé "přípravy" si neužiješ jízdu a energii, kterou bys mohla doplnit, spíš vyplýtváš na boj se svými strachy, které si jen sama vytváříš.
Prostě se na to vybodni a jen tak si jeďkdyby to slo udelat tak jednoduse , jako se to napise
Ale jo , zatim se o to minimalne snazim
Já jsem ale neřekla, že je to jednoduché 
Držím palce 
Není tady
Grainne napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Grainne napsal(a):
pro mně je důležité vědět , jak dlouho pojedu , abych se v tom vlaku moc nezabydlela a nebyla pak nečekaně vystrčena venNebo-li: potřebuju se připravit na nejhorší a když to bude jinak, budu alespoň příjemně překvapena..
Nebudeš.
Tohle je hodně blbej vzorec chování, který příjemným překvapením svou podstatou prostě brání.
Nekonají se, protože prostě se ani konat nemohou.
Ještě mě napadlo: jak by se ti například žilo s jistotou, že v den Dé a hodinu Há roku eR zemřeš? To bys se pak v životě raději ani nezabydlela a těch cca 70 - 80 let jen čekala na den Dé, hodinu Há a rok eR?mas pravdu
problem vidim nekde tady http://psychologie.cz/pribehy-ctenaru/j … i-na-sebe/
Tak já bych řekla, že tohle je spíš zhmotnění onoho problému, který je někde úplně jinde....
Není tady

https://www.youtube.com/watch?v=JizcxCRnqV8&feature=youtube_gdata_player
Jó, cvičení motivátoři, ti to vždycky uměli podat.
Ne-u-vě-ři-tel-ný výkon. Jedno voko nezůstane suchý ... 
Není tady
noo ... to snad ani není AŽ TAK nutný ...
Není tady
Tak pokud vím, tak drahokamy se většiiou nikomu pod nohama neválejí, je třeba je vykutat ze spousty balastu a hlušiny.
Někdo kutá, jiný kecá.
Každý to prostě máme nějak (jinak) 
Není tady

gymnasión napsal(a):
Ne-u-vě-ři-tel-ný výkon. Jedno voko nezůstane suchý ...
Pochop, selze-li ceska cesta lokalkou, je treba pritvrdit treba pomoci cesty emericke ...
Me by napr. zajimalo, kolik zen po shlednuti tohoto videa, zmeni svuj zivot ku svemu prospechu, kolik jich to nakopne k tomu, aby uelaly neco (cokoliv) pro sebe, kolik z nich to video misto toho zasdilelo, aby tzv. pomohly druhym, kolik si dnes uz nepamatuje, ze ho videly, a kolik z nich podleha frustraci, ze ani po shlednuti neceho “thaaaak uzasneho“ se v jejich skutecnem zivote nezmenilo zhola nic ...
Upravil(a) Míša Kulička (17. 4. 2014 8:24)
Není tady

Proč tolik skepse či kritiky a tak málo tolerance k tomu, že to někdo může mít i jinak?
Když má někdo jenom plnou pusu keců, neznamená to, že to tak musí mít všichni.
Není tady

Eva.[b napsal(a):
]Proč tolik skepse či kritiky[/b] a tak málo tolerance k tomu, že to někdo může mít i jinak?
Ale Kulicka nic nekritizuje
.
Kulicka říká, že by ji "zajímalo"...
A taky nevím, kdes opsala, že někdo má jenom plnou pusu keců, to není hezké...
.
BTW: Mě by zajímalo totéž, co Kuličku.
Není tady

gymnasión napsal(a):
Eva.[b napsal(a):
]Proč tolik skepse či kritiky[/b] a tak málo tolerance k tomu, že to někdo může mít i jinak?
Když má někdo jenom plnou pusu keců, neznamená to, že to tak musí mít všichni.Ale Kulicka nic nekritizuje
.
Kulicka říká, že by ji "zajímalo"...
A taky nevím, kdes opsala, že někdo má jenom plnou pusu keců, to není hezké....
BTW: Mě by zajímalo totéž, co Kuličku.
Proč si myslíš, že píšu o Kuličce?
Btw ty ses pasovala mluvčí Kuličky? Proč? Ona to nepotřebuje.
Že máš konkrétně ty plnou pusu keců, to jsem nemusela nikde opsat. Stačí mi číst tě na babinetu. To je můj vlastní názor na tebe.
Není tady
Proč tolik skepse či kritiky a tak málo tolerance k tomu, že to někdo může mít i jinak?
Kritika? Netolerance?
Nezdá se mi... ale pravda, "neznamená to, že to tak musí mít všichni".
Není tady

Eva. napsal(a):
Proč si myslíš, že píšu o Kuličce?
Btw ty ses pasovala mluvčí Kuličky? Proč? Ona to nepotřebuje.
Že máš konkrétně ty plnou pusu keců, to jsem nemusela nikde opsat. Stačí mi číst tě na babinetu. To je můj vlastní názor na tebe.
Díky 
Není tady

Vzhledem k tomu, že jsme lidé různí(é), můžeme mít i různou představu o tom, kdo má plnou hubu keců ... podle mého skromného názoru především ten pán na pódiu ... alespoň já dávám v reálu přednost těm, kteří raději v tichosti jdou a konají ... 
Upravil(a) Míša Kulička (17. 4. 2014 9:30)
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
Vzhledem k tomu, že jsme lidé různí(é), můžeme mít i různou představu o tom, kdo má plnou hubu keců ... podle mého skromného názoru především ten pán na pódiu ... alespoň já dávám v reálu přednost těm, kteří raději v tichosti jdou a konají ...
Vono i to ticho se dneska skvěle udá, je-li prodáno dostatečně hlasitě 
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
Osobně se mi ZPŮSOB vystoupení toho pána nelíbí. Ale někomu třeba může pomoct.
Není tady
Vono i to ticho se dneska skvěle udá, je-li prodáno dostatečně hlasitě
Pred Tuzákom stojí rad
Dlhý, pomalý
V tlačenici musíš stáť
Ticho dostali
V konzervách a v plechovkách
Od Coca Coly
Také čerstvé ticho ach
Až to zabolí
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ne-u-vě-ři-tel-ný výkon. Jedno voko nezůstane suchý ...Pochop, selze-li ceska cesta lokalkou, je treba pritvrdit treba pomoci cesty emericke ...
Me by napr. zajimalo, kolik zen po shlednuti tohoto videa, zmeni svuj zivot ku svemu prospechu, kolik jich to nakopne k tomu, aby uelaly neco (cokoliv) pro sebe, kolik z nich to video misto toho zasdilelo, aby tzv. pomohly druhym, kolik si dnes uz nepamatuje, ze ho videly, a kolik z nich podleha frustraci, ze ani po shlednuti neceho “thaaaak uzasneho“ se v jejich skutecnem zivote nezmenilo zhola nic ...
Míšo, lítá to po FB, nic snazžího, než si udělat statistiku, v tom jsi doma, ne? 
Není tady
Eva. napsal(a):
To tak neber, prostě někdo to může mít jinak 
Mám zkušenost, že pokud motivační COKOLIV nesplní svůj účel, tak vždycky nas..naštve, tedy naprosto splní svůj účel 
Není tady
Eva. napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Ano, je velmi velmi emotivní, nábožensky zabarvený - tak to cítím já - ale jako životabudič pro někoho naprosto zabedněného docela dobrý... jak říkám - minimálně naštve a tím probudí
Dá šanci se "odbednit", zaujmout postoj a začít o sobě přemýšlet. Teda pravda je, že jen některým....
Hlat není žádná univerzální metoda a v některých případechje potřeba zkusit všechno 
Není tady

Eva. napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
A já se ptám komu a jestli vůbec někomu ... a ty v tom vidíš skepsi a kritiku ... a tak je to se vším ... 
Není tady