|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Míšo, černý pasažér, to mě přivádí k zamyšlení.
Jsem černý pasažér. Nebo ne?
Co když je černý pasažér, co se lásky týká, manželka? Nebo nejsme černým pasažérem ani jedna?
S ní žije a mě miluje a taky se mnou hodně žije... Jak to je? 
Není tady

gymnasión napsal(a):
... s omezenou možností přepravy zavazadel, samozřejmě.
Ano ano, problematika zavazadel - kolik si jich vlastně brát a jestli vůbec nějaká ... a co s těmi zapomenutými na peróně ... vracet se pro ně, či ne? ...
Není tady
aby měli ti blbci na kolejích čas včas uskočit
Proto by měl používat ona výstražná znamení... protože pokud JEN zpomalí, má leckdo dojem, že je to jen a jen kvůli němu...
také možnost výluky
Plánované, neplánované... oprava trati, padající skály, sebevrah, havárie... Indiáni vytrhali koleje...
problematika zavazadel
V každým případě je s nimi lépe nastupovat až vlak skutečně zastaví... do jedoucího se s plnejma rukama a báglem na hřbetě naskakuje blbě.
Upravil(a) helena (16. 4. 2014 10:13)
Není tady

helena napsal(a):
problematika zavazadel
V každým případě je s nimi lépe nastupovat až vlak skutečně zastaví... do jedoucího se s plnejma rukama a báglem na hřbetě naskakuje blbě.
A to jsme se nedostaly k závazkům v podobě dětí a nemohoucích rodičů ... s těma se po železnici cestuje fakt blbě ... tam by zřejmě bylo lepší použít vlastní vůz a brát stopaře ... nebo řídit vlastní vlak a koukat po vhodném cestujícím? ...
Nemohu si pomoci, ale hned mě napadla verze vzít těch cestujících víc a postupně je vyexpedovat ... 
Upravil(a) Míša Kulička (16. 4. 2014 10:18)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jsem černý pasažér. Nebo ne?Co když je černý pasažér, co se lásky týká, manželka? Nebo nejsme černým pasažérem ani jedna?
a jak víš, že ji nemiluje ?
Není tady

Eva. napsal(a):
Jsem černý pasažér. Nebo ne?Co když je černý pasažér, co se lásky týká, manželka? Nebo nejsme černým pasažérem ani jedna?
To musíš vědět ty sama, to je tvůj zájezd.
Není tady

Ppavlo, vím.
Míšo 
Není tady
a já si myslím, že to vědět prostě nemůžeš. vědět může jen on sám.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
No vždyť to je ono. 
Není tady
Eva. napsal(a):
bože můj, svatá prostoto.... 
jestli nakonec nebude černej pasažer on...
Není tady
vzít těch cestujících víc a postupně je vyexpedovat
Na policejní akademii vysvětluje plukovník rovnici. 5-7+2=0. Všichni čumí jak puci.
Plukovník: "Dobrá, tedy příklad. V autobusu je 5 policajtů, sedm jich vystoupí. Kolik musí nastoupit, aby byl autobus prázdný?" 
to je tvůj zájezd
U některejch zájezdů znáš akorát nástupní bod... program, průběh, cíl a návrat je značně nejistej...
Není tady

Wikina napsal(a):
Ale bože tvůj fakt nejsem. 
I to je možné, že je černej pasažér někdo úplně jinej 
Není tady

Wikina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Míšo, černý pasažér, to mě přivádí k zamyšlení.....
Tohle vlakenko je tak krasne "symbolicke"...
Majko,
S ní žije a mě miluje a taky se mnou hodně žije
- - - TOHLE TI PRIJDE PRIROZENE A SPRAVNE (se vsim vsudy???
) - - - HM!!! A krasne?
Vis co? Ja cerneho pasazera vidim jako nejakeho hajzlicka, ktery moc dobre vi, ze tohle nesmi, ale vykoumal, jak by to slo, jak by mohl. Jo. Nevim, proc si cerneho pasazera porad spojuju s nekym, kdo na lodi jede do sveho vysneneho pristavu, kam chtel, a nemel na to... (prostredky, moznost, cas, co ja vim, co?...)
Není tady
Eva. napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No vždyť to je ono.
no, spíš je to jen tvé zbožné přání, ne ?
Není tady

Černý pasažér přece baví osazenstvo! Ale průvodčí vlakem stále prochází: dokonce i v nočních spojích 
Není tady

helena napsal(a):
vzít těch cestujících víc a postupně je vyexpedovat
Na policejní akademii vysvětluje plukovník rovnici. 5-7+2=0. Všichni čumí jak puci.
Plukovník: "Dobrá, tedy příklad. V autobusu je 5 policajtů, sedm jich vystoupí. Kolik musí nastoupit, aby byl autobus prázdný?" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Se v tom buse museli ti dva zápo*ní policajti cítit dost zvláštně, než tam nastoupily jejich kladné ekvivalenty ... 
Vtírá se myšlenka, co dělat, když náhodou naskočíš do takového vlaku plného záporáků ... jestli splynout nebo radši rychle vyskočit ... takhle nějak to asi funguje ve sněmovně ... což teda není předmětem tohoto vlákna 
Není tady

Až do teď jsem vždy viděla černé pasažéry se schovávat a ne bavit osazenstvo.
V tom případě teda nebudu černý pasažér. Ani se neschovávám, ani nebavím. Díky za osvětlení. 
Není tady

gymnasión napsal(a):
Černý pasažér přece baví osazenstvo! Ale průvodčí vlakem stále prochází: dokonce i v nočních spojích
Někdy to může být aj těžká romantika ... 
Mám kufr plnej přebytečnejch krámů
a mapu zabalenou do plátna
Můj vlak však jede na opačnou stranu
a moje jízdenka je dávno neplatná...
Jsem černej pasažér
Nemám cíl ani směr
Vezu se načerno životem a nevím
Jsem černej pasažér
Nemám cíl ani směr
Vezu se odnikud nikam a nevím, kde skončím
Traband - Černej pasažér
Upravil(a) Míša Kulička (16. 4. 2014 11:49)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
největší problém asi je poznat . že tento vlak jen projíždí
Podle mě se zrovna tohle pozná lehce a brzy. Vlastně hned.
Tak ono to není jen o tom ROZPOZNAT, ale taky se i podle toho CHOVAT....
Například většina lidí moc dobře ví, že se do jedoucího vlaku, byť by přibrzdil, nenaskakuje, dokonce to i ROZPOZNÁ, že vlak jen přibrzdil, ale někteří to stejně zkusí si naskočit 
Totéž máš s přecházením na červenou - i barvoslepý zná její pozici na semaforu - a našla bych i další příklady 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Například většina lidí moc dobře ví, že se do jedoucího vlaku, byť by přibrzdil, nenaskakuje, dokonce to i ROZPOZNÁ, že vlak jen přibrzdil, ale někteří to stejně zkusí si naskočit
Totéž máš s přecházením na červenou - i barvoslepý zná její pozici na semaforu - a našla bych i další příklady
JJ, těžší je se podle toho i chovat.
Egoušek pracuje. Nebo je to adrenalin a pod.
Není tady

Pandorraa napsal(a):
...Totéž máš s přecházením na červenou - i barvoslepý zná její pozici na semaforu - a našla bych i další příklady
Ja taky... 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
největší problém asi je poznat . že tento vlak jen projíždí
Podle mě se zrovna tohle pozná lehce a brzy. Vlastně hned.
stačilo by oznámit , jak dlouho se asi pojede , abych se stačila připravit na výstup
Není tady
Až do teď jsem vždy viděla černé pasažéry se schovávat
Nedávný dialog ve veřejné dopravě:
"Kontrola jízdenek."
"Nemám."
"Tak zaplatíte pokutu."
"Nemám peníze."
"Občanský průkaz."
"Ten taky nemám."
"No tak si se mnou vystoupíte a počkáme na policii."
"Klidně - stejně si na mně nic nevezmou."
A nebyl to žádnej (vzhledem) bezdomovec, feťák či podobná pochybná existence.
Není tady
stačilo by oznámit , jak dlouho se asi pojede , abych se stačila připravit na výstup
To by ten vlak musel nejdřív regulérně zastavit ve stanici, víš... když si jen tak naskočíš, můžeš bejt zpátky venku dřív než se naděješ.
Není tady

helena napsal(a):
To by ten vlak musel nejdřív regulérně zastavit ve stanici, víš... když si jen tak naskočíš, můžeš bejt zpátky venku dřív než se naděješ.
ale to on zastavil celkem standartně , ale jede už nějak dlouho a pořád žádná zastávka ... jak mám vědět, kdy se bude stavět a vystupovat ?
Není tady