6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Wiki ja myslim, ze nikdo, ani male dite, neni stoprocentne ovladatelny a kazdy si postupne vymezuje sve hranice.
Judy, o tom, ze si nemuzes vybrat, kam nastoupis, neni v clanku rec. Tam se jen pise, ze nema smysl snazit se nastoupit do vlaku, ktery jen projizdi a nezastavuje.
největí problém asi je poznat . e tento vlak jen projídí
Není tady
helena napsal(a):
To má kus od kusu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jeden dává přednost co nejrychlejí dopravě z bodu A do bodu B, druhej si radi bloumá mezi vesničkama...
Jasně, pokud je pasaer/ka spokojený/ná, není co řeit přecéééé
Není tady
Wikina napsal(a):
Taky jsou vlaci (to je podle vzoru vlci), kteří zastavují průběně na trase a nemají jízdní řád. Take sami nevědí, kde zastaví, nato jak dlouho budou stát. To je pak zmatek.
Tomu Tao (a Nietszche) hovorí "Cesta je ciež"...
Není tady
Maciik napsal(a):
A já bych zase ráda vystoupila a vlak ne a ne zastavit ....co s tím? Pouít záchrannou brzdu?
A se ví zodpovědností za natlučené nosy dalích spolucestujících
Není tady
Grainne napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wiki ja myslim, ze nikdo, ani male dite, neni stoprocentne ovladatelny a kazdy si postupne vymezuje sve hranice.
Judy, o tom, ze si nemuzes vybrat, kam nastoupis, neni v clanku rec. Tam se jen pise, ze nema smysl snazit se nastoupit do vlaku, ktery jen projizdi a nezastavuje.největí problém asi je poznat . e tento vlak jen projídí
Aj tak
Není tady
Není-li fíra sebevrah nebo jinej cvok, pak svítí, houká či vydává jiný výstraný znamení... jene lidi jsou jak vovce, na ty koleje vlezou páč si "myslí, e jim třeba zastaví" a kdy dojdou úhony, svádí vechnu vinu na něj... přece je "musel vidět, ne?"
Není tady
Kdepak - spusta fírů tak jako nenápadně zpomalí - protoe třeba naskočí.....co kdybys byla TA cestující? Ale já bych to zase neviděla tak černě: lecjaké zabloudění nás zavede, kam bychom jinak nepřili a myslím, e to bývá uitečná zajíďka. Jsem toho názoru, e trochu bloudit je zdravý - toti myslet si, e bloudíme. Poněvad se vesměs ukáe, e jsme vlastně nebloudili............hm
Není tady
No...............řekněme, e větina
Není tady
Grainne napsal(a):
Podle mě se zrovna tohle pozná lehce a brzy. Vlastně hned.
Není tady
Majko, ty jsi zase chytrá jako rádio, co
Není tady
helena napsal(a):
Není-li fíra sebevrah nebo jinej cvok, pak svítí, houká či vydává jiný výstraný znamení... jene lidi jsou jak vovce, na ty koleje vlezou páč si "myslí, e jim třeba zastaví" a kdy dojdou úhony, svádí vechnu vinu na něj... přece je "musel vidět, ne?"
někteří fírové jsou pěkní liaci a to houkání kapku odfláknou ... zastaví , ale jetě neví na jak dlouho
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Podle mě se zrovna tohle pozná lehce a brzy. Vlastně hned.
superinteligent, který vechno zná jako ty, zcela jistě
Není tady
Plno věcí nepoznám třeba vůbec, ale to, e vlak pouze projídí, je očividné. To pozná i nevidomý, který slyí.
Upravil(a) Eva. (15. 4. 2014 20:41)
Není tady
Eva. napsal(a):
Plno věcí nepoznám třeba vůbec, ale to, e vlak pouze projídí, je očividné. To pozná i nevidomý, který slyí.
tak to má fajn ivot bez problému ... já jsem zřejmě nevidomá a neslyící
Není tady
ivot bez problémů určitě nemám. Ale kdy o mě nemá mu zájem, to cítím i vidím z jeho chování.
Není tady
Eva. napsal(a):
Moment, to bude nějaké nedorozumění, Majko: my tu nemluvíme o OPRAVDOVÉM vlaku ale o vlaku symbolickém - viz Pandin článeček hned zkraje.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Eva. napsal(a):
Moment, to bude nějaké nedorozumění, Majko: my tu nemluvíme o OPRAVDOVÉM vlaku ale o vlaku symbolickém - viz Pandin článeček hned zkraje.
lupino, já také mluvím o vlaku symbolickém a článeček jsem si přečetla i k němu po přečtení napsala, jak na mě působil. Pročpak má pocit, e bych nerozuměla? Já také píu symbolicky, e to, e mu nechce se enou zůstat, nepozná jen "slepý" ke svým pocitům. Přečti si celou diskusi a zjistí, e vím, o co go. Mýlí se ve mně, a nejenom teď.
Upravil(a) Eva. (15. 4. 2014 20:59)
Není tady
Eva. napsal(a):
ivot bez problémů určitě nemám. Ale kdy o mě nemá mu zájem, to cítím i vidím z jeho chování.
to nemusí být pro kadého tak úplně jasné ... protoe kadý se chová jinak
Není tady
Grainne, mám jiné zkuenosti.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, mám jiné zkuenosti.
to je jisté
Není tady
tak jako nenápadně zpomalí - protoe třeba naskočí
Do dopravních prostředků se větinou naskakuje (i z nich vyskakuje) v případě velký nutnosti, páč jinak je to často vo hubu...
Zatím se nestalo, e by nepřijel dalí spoj - leda v případě nějaký pohromy a to má člověk stejně jiný starosti.
Upravil(a) helena (16. 4. 2014 6:52)
Není tady
...sim Vás? .... halóó!
Sim Vás, kolik stojí jízdný?
Není tady
helena napsal(a):
Do dopravních prostředků se větinou naskakuje (i z nich vyskakuje) v případě velký nutnosti, páč jinak je to často vo hubu...
Zatím se nestalo, e by nepřijel dalí spoj - leda v případě nějaký pohromy a to má člověk stejně jiný starosti.
No to je ale velké nepochopení ... on fíra zpomaluje ve stanicích často jen z opatrnosti, aby měli ti blbci na kolejích čas včas uskočit ... přičem o ádné bezhlavé naskakování nemá zájem ... a pak to je nejen vo hubu ...
Jo a pak jetě existují cestující, co nechápou, e některé zastávky jsou na znamení ... a neměli bychom opomenout ani problematiku černých pasaérů
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Zatím se nestalo, e by nepřijel dalí spoj - leda v případě nějaký pohromy a to má člověk stejně jiný starosti.No to je ale velké nepochopení ... on fíra zpomaluje ve stanicích často jen z opatrnosti, aby měli ti blbci na kolejích čas včas uskočit ... přičem o ádné bezhlavé naskakování nemá zájem ... a pak to je nejen vo hubu ...
Jo a pak jetě existují cestující, co nechápou, e některé zastávky jsou na znamení ... a neměli bychom opomenout ani problematiku černých pasaérů
V tom případě je nutno připomenout také monost výluky.
(Si jen přihřívám polívčičku kvůli autobusům náhradní dopravy.)
Ostatně: náhradní doprava... sic! ... s omezenou moností přepravy zavazadel, samozřejmě.
Není tady