6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
... leda někdy stop... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ono je nakonec daleko lepí, stopnout si někoho sama, ne pasivně čekat na vlak či bus ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Ono je nakonec daleko lepí, stopnout si někoho sama, ne pasivně čekat na vlak či bus ...
Není tady
Ono je nakonec daleko lepí, stopnout si někoho sama, ne pasivně čekat na vlak či bus
A navrch uetří za jízdný... pokud je teda člověk schopen si nestěovat, kdy je zmermomocněnej v lesejčku - i kdy pravda - jsou tací, kteří stopujou právě proto...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Jsem jednou stopla ve Francii chlapíka, kterej měl ve skříňovým náklaďáku piáno. Podělil se se mnou o jídlo, večer hrál v obci před sámokou jazz, kdo by takhle romanticky nepocestoval?
Není tady
helena napsal(a):
... kteří stopujou právě proto... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
To najdou se i tací, co daj přednost 15 cm před 15 km ... no já to hraju na unavenou stařenku ...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Jsem jednou stopla ve Francii chlapíka, kterej měl ve skříňovým náklaďáku piáno. Podělil se se mnou o jídlo, večer hrál v obci před sámokou jazz, kdo by takhle romanticky nepocestoval?
To by se mi líbiloooo ... to bych moná skrzevá tu cestu aj změnila cíl
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Ono je nakonec daleko lepí, stopnout si někoho sama, ne pasivně čekat na vlak či bus ...Jsem jednou stopla ve Francii chlapíka, kterej měl ve skříňovým náklaďáku piáno. Podělil se se mnou o jídlo, večer hrál v obci před sámokou jazz, kdo by takhle romanticky nepocestoval?
To by se mi líbiloooo ... to bych moná skrzevá tu cestu aj změnila cíl
Jsem byla tehda tak mladá a vyplaená, e jsem byla ráda, kdy mě bez úhony vyklopil na místě ... Romantický mi to připadá a teď, kdy jsem bezpečně zabarikádovaná ve svý noře...
bo jsem cestovávala ouplně sama, jen se tanglí salámu v ruksaku..
Není tady
Je jedno, zda jedes vlakem, autobusem a nebo stopem.
Podstata je stale stejna.
A to i kdyz chidis pesky.
Kdo chce a je schopen rozumet, rozumi.
Kdo nechce a neni schopen, vymysli cesty a cesticky, berly a berlicky, obezlicky..... kazdy to ma proste jinak.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Je jedno, zda jedes vlakem, autobusem a nebo stopem.
Podstata je stale stejna.
A to i kdyz chidis pesky.
Kdo chce a je schopen rozumet, rozumi.
Kdo nechce a neni schopen, vymysli cesty a cesticky, berly a berlicky, obezlicky..... kazdy to ma proste jinak.
vím jak to bylo myleno...
Není tady
Takový krkolomnosti vymejlíte. Jestli ono není nakonec nejrozumnějí si koupit auto.
Není tady
modrovous napsal(a):
Takový krkolomnosti vymejlíte. Jestli ono není nakonec nejrozumnějí si koupit auto.
... zvlá kdy je člověk o berlích...
Není tady
gymnasión napsal(a):
modrovous napsal(a):
... s feným a galantním řidičem ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
modrovous napsal(a):
... s feným a galantním řidičem ...
No já ti nevím. Řídím radi sama. Podívej se na statistiky nehodovosti. Chlapi bourají víc, kody na ivotech i majetku jsou vyí. Není nad dámu za volantem.
Není tady
modrovous napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
... zvlá kdy je člověk o berlích...... s feným a galantním řidičem ...
No já ti nevím. Řídím radi sama. Podívej se na statistiky nehodovosti. Chlapi bourají víc, kody na ivotech i majetku jsou vyí. Není nad dámu za volantem.
No nevím, já su prý nebezpečná aj jako chodec ... potřebuju stálý dohled
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
modrovous napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
... s feným a galantním řidičem ...No já ti nevím. Řídím radi sama. Podívej se na statistiky nehodovosti. Chlapi bourají víc, kody na ivotech i majetku jsou vyí. Není nad dámu za volantem.
No tak je bezva, e to sebekriticky uzná, a stálému dohledu se nebrání.
Není tady
modrovous napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
modrovous napsal(a):
No tak je bezva, e to sebekriticky uzná, a stálému dohledu se nebrání.
Tak uzasnemu dohledu se branit by bylo cirym blaznovstvim ...
Upravil(a) Mía Kulička (13. 4. 2014 23:06)
Není tady
Kdy mi ujede (nezastaví) vlak, sednu si na nádraí do bufálu,dám si kafe, koblihu a počkám na dalí vlak.
Případně jedu busem a nebo si zavolám TAXI
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kdy mi ujede (nezastaví) vlak, sednu si na nádraí do bufálu,dám si kafe, koblihu a počkám na dalí vlak.
Případně jedu busem a nebo si zavolám TAXI
To je myslím velmi rozumný přístup
Není tady
Taky jsou vlaci (to je podle vzoru vlci), kteří zastavují průběně na trase a nemají jízdní řád. Take sami nevědí, kde zastaví, nato jak dlouho budou stát. To je pak zmatek.
Není tady
Wiki, já to jako zmatek nevnímám. Některé vlakuchtivé cestující potřebují nastoupit i do takových vláčků kolejáčků, protoe vlastní zkuenost je halt vlastní zkuenost
Není tady
i do takových vláčků kolejáčků
Někdy můe bejt milý projet se lokálkou hezkou krajinou...
Není tady
helena napsal(a):
Někdy můe bejt milý projet se lokálkou hezkou krajinou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Chvile romantickeho nepohodli jsou zakladem tvorby radostnych vzpominek, ktere ocenite ve stari ... ovsem za predpokladu, ze se driv nedostavi ten Nemec
Upravil(a) Mía Kulička (15. 4. 2014 8:43)
Není tady
helena napsal(a):
Někdy můe bejt milý projet se lokálkou hezkou krajinou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Tak o tom ádná.
Ba dokonce si myslím, e je to vdycky milý..ze začátku Moná právě proto někdy jen tak přestupujem a přestupujem...
Není tady
To má kus od kusu...
Jeden dává přednost co nejrychlejí dopravě z bodu A do bodu B, druhej si radi bloumá mezi vesničkama...
Není tady
A já bych zase ráda vystoupila a vlak ne a ne zastavit ....co s tím? Pouít záchrannou brzdu?
Není tady