29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Doporucim ti jednoduse donnareality byl jsem s ni ve vsech ohledech spokojeny !
Není tady
DanusekS, koukni se na donnareality.cz fakt u ni mam dobre zkusenosti a jinou bych ti nedoporucila
Není tady
tato realitni kancelar co o ni pisete je schopna mi najit byt ktery mi vyhovuje a zaridit mi hypoteku ? dekuji za odpoved .)
Není tady
Ta vaše usilovná reklama (eliskamatlova, AlesBer a někteří další je fakt trapná.
Ale na jednu stranu vlastně dobře - kdybych hledala třeba byt v Praze, tak vím určitě, na koho se neobrátit. Protože když někdo praktikuje takovouhle stupidní a ubohou reklamu, tak o jeho profesionálnosti už mám jasnou představu a neměla bych zájem ani to s nimi zkusit.
Není tady
Je plno realitek ktere stoji za nic. je to o tom na co si lidi zvyknou a kdo jim co doporuci s jakou zkusenosti a s cim prisli, kdyz uvidim nejake vahani od firmy tak k ni priste nepojedu to je jak realitky.
Není tady
To mas alesi pravdu, kdyz ta firma nebude vedet nebude si jista nebo bude se divne chovat tak s nimi neuzavru zadnou smlouvu an i kdyby me nutily.
Není tady
Divej kdyz usilovne vyberes tu ktera za to stoji tak jsi na klid.
Není tady
Jen jestli nejsi spíš na hlavu.
Co takhle místo dělání reklamy zlodějským institucím zapracovat trochu na češtině, hm?
Není tady
Zdravím všechny holky! My jsme také hledali a hledali, ono chodit po jedné realitce za druhou je taky únavné, řešili jsme nákup minulý rok. Nakonec jsme to udělali tak že jsme našli stránky na netu kde jsou všechny nabídky nemovitosti sdružené a člověk si pak lehce vybere, je to tady mrkněte http://www.eurobydleni.cz/
Není tady
Proč bychom měly mrkat? My všechny bydlíme, víš...
Není tady
Ahojky Spíše, než realitku, bych hledala konkrétního makléře, který má dobré reference. Může se stát, že realitka bude sice dobrá, ale zrovna makléř nebo makléřka, kterého dostanete nebude moc dobrý. Já sama za sebe můžu určitě doporučit http://jirisimon.cz/nabidka/
S koupí domečku nám hodně pomohl a bylo příjemné s ním pracovat.
Není tady