Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 4. 2014 10:42

lenkin
♥------

Dobrá realitka v Praze

Zdravim,
mohli byste mi prosím poradit nějakou dobrou a spolehlivou realitku v Praze, která nabízí pronájem případně prodej družstevních bytu a neúčtuje si za to hromadu peněz. Přítele vzali včera do práce tak něco potřebujeme docela narychlo:)

Není tady

#2 4. 4. 2014 14:46

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Dobrá realitka v Praze

lenkin napsal(a):

Zdravim,
mohli byste mi prosím poradit nějakou dobrou a spolehlivou realitku v Praze, která nabízí pronájem případně prodej družstevních bytu a neúčtuje si za to hromadu peněz. Přítele vzali včera do práce tak něco potřebujeme docela narychlo:)

dobrou rk - má být jahodová,malinová...

Všechno to jsou velmi draví obchodníci,žádní beránci.Ale vlci v kůži beráncí.

Takže ti doporučuju: nerozhazujte zbytečně peníze jako večerníčci a podnájem si seženete přeci sami - od čeho je internet?!Byty tam nabízí také soukromí majitelé,kterým nemusíš platit zlodějskou provizi za pouhé zprostředkování,víc si od takového zprostředkování slibují jen blázni a bohémové.

A je to třeba na avizo.cz., bazos.cz,hyperreality.cz, i-pronajem.cz,a já nevím kolik toho ještě všeho je dalšího.Na avizu.cz je i tištěná verze novin,tak tu taky rozklikni,pořád je dost lidí,co inzerují i tam,ale nemají internet.Anonce.

Co se týká prodeje dr.bytů - rada ta samá.Pro rk je prodej dr.bytů úplná brnkačka,protože tam není třeba tolik náležitostí jako u prodeje bytů v os.vl.Na vše mají na družstvu formuláře,na vše se tam přímo můžete vyptat vy sami a nespokojit se pouze se zprostředkovanými kolikrát zkreslenými informacemi.Na družstvu ti také řeknou,jestli a kdy se byt může převést do osobka a kolik je na něm v tom případě třeba doplatit anuity ,jestli na bytu neváznou dluhy,atd.,atd.A zbývá už jen v inzerátech nalézt toho,kdo byt prodává, a že jich je!

Není tady

#3 7. 4. 2014 14:29

Décima
♥♥♥♥♥--

lenkin napsal(a):

Zdravim,

I když byste si našli byt sami, přece jen doporučuji sepsat smlouvu s právníkem, nějakou advokátní kanceláří... A to si náležitosti prostudujte předem na internetu, jsou tam všelijaké mustry atd.... Nás to stálo 10.000,-- Kč, ale za ten klid to stojí.... provize relitní kanceláře jsou daleko větší a kdo ví , jak to pak dopadne...

Není tady

#4 7. 4. 2014 14:43

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Décima napsal(a):

lenkin napsal(a):

Zdravim,

I když byste si našli byt sami, přece jen doporučuji sepsat smlouvu s právníkem, nějakou advokátní kanceláří... A to si náležitosti prostudujte předem na internetu, jsou tam všelijaké mustry atd.... Nás to stálo 10.000,-- Kč, ale za ten klid to stojí.... provize relitní kanceláře jsou daleko větší a kdo ví , jak to pak dopadne...

přesně tak!! A v několka případech sami prodejci se rádi ve vl.režii postarali o smlouvu vystavenou právníkem - protože už se těšili na prašulky za nemovitost od nás kupujících!

Není tady

#5 7. 4. 2014 15:04

karfice
♥♥♥♥---

Já to tak před 2 lety udělala taky. Kupní smlouva u notáře 2.000,-Kč, 1.000,-Kč úschova na neutrálním účtě. Proč ostatní lidi nechávají cizí lidi se přiživovat na jejich majetku, a dávají realitkám 30 tisíc a více na provizích, to nechápu.

Není tady

#6 9. 4. 2014 11:23

Edoras
♥------

Já mám například opačné zkušenosti - přes realitku  http://www.bonrepos.cz/shop/pronajem/ máme pronajatý byt - všechno proběhlo hladce, postarali se o veškeré papírování, prohlídka bytu byla dle termínu na vyžádání, byt rychle prázdný a poplatek se dal přežít.

Než jsme se začali koukat po nabídkách realitek hledali jsme na vlastní pěst a nejlepší co jsme našli byl byt o 3000Kč/měsíc dražší a kvalitně horší.

Není tady

#7 4. 12. 2014 11:33

Petra_21
♥------

Zdravím Vás, co se týče realitních kanceláří, já jsem pro! Z mých zkušeností vždy, když hledám nějaké byty k pronájmu, kontaktuji realitní kancelář Happy House Rentals - http://happyhouserentals.com/cz/pronaje … pronajmu/. Tady mi vždy skvěle poradí a jsem s jejich službami nadmíru spokojená. Přeju hodně štěstí.

Není tady

#8 14. 5. 2015 15:20

Mývalína
♥------

Většinou ten notář stojí víc... ale i realitky si můžou říct o víc. Radši jsme využili inzerci zadarmo, šli za notářem, ten si řekl celkem asi o 5000,-o což jsme se podělili s kupujícím. Taky nechápu proč to dávat realitce, když žádný servis nám neposkytli, nemovitost 4 měsíce nepordali, zájemce nepřivedli...

Není tady

#9 18. 5. 2015 21:55

AlesBer
♥♥-----

Nejlepsi z nejlepsich donnareality velika spokojenost doporucuji vsem kteri chteji si neco poridit pres realitku. ferovejsi neni

Není tady

#10 23. 5. 2015 22:42

eliskamatlova
♥♥-----

Take pridavam kladne zkusenosti s donnareality smile velice vstricni mili a ochotni lide. vsem doporucuji

Není tady

#11 26. 5. 2015 21:25

AlesBer
♥♥-----

Elisko kde sis poridila byt nebo dum ? smile dekuji za odpoved jestli to neni tajne big_smile

Není tady

#12 11. 6. 2015 20:48

eliskamatlova
♥♥-----

Bytecek v praze, vse super jsem velice spokojena !

Není tady

#13 15. 6. 2015 11:01

AlesBer
♥♥-----

To je dobre.. taky jsem spokojeny moc. tak at se ti hezky bydli mej se hezky ahoj smile

Není tady

#14 17. 6. 2015 22:37

eliskamatlova
♥♥-----

Dekuji moc smile uz je vse uplne super

Není tady

#15 18. 6. 2015 9:49

karfice
♥♥♥♥---

Jsem realitku na prodej bytu ani novou koupi nepotřebovala. Přeci nenechám další osoby se na mém majetku přiživovat!

Není tady

#16 22. 6. 2015 19:46

eliskamatlova
♥♥-----

Ja byla spokojena donnareality mi udelala radost a nemenila bych smile opravdu jsme stastni s manzelem

Není tady

#17 25. 6. 2015 11:12

AlesBer
♥♥-----

Kolik zarizovani by bylo kdyby nebyla ta suprova realitka. samotnemu se mi to nechtelo delat tak kdyz je moznost proc ji nevyuzit

Není tady

#18 29. 6. 2015 16:27

AlesBer
♥♥-----

Eliska muzu se zeptat jen tak kolik si dohromady zaplatila ? jestli ti to nevadi diky smile

Není tady

#19 9. 7. 2015 8:47

eliskamatlova
♥♥-----

Hodne to nebylo, cekali jsme s pritelem vetsi palku ale presnou castku ti nebudu rikat tongue big_smile ale fakt jsme byli mile prekvapeni

Není tady

#20 13. 7. 2015 19:47

AlesBer
♥♥-----

No vidis to je pro ostatni lidi impuls zacit neco delat sup sup big_smile

Není tady

#21 19. 7. 2015 22:07

Radkka
♥♥♥----

Urcite bych ti v praze a okoli doporucila z mych zkusenosti donnareality ! realitka ferova krasne ceny a pristup n1!

Není tady

#22 28. 7. 2015 14:03

AlesBer
♥♥-----

Vsak celou dobu tu rikam ze donnareality je spicka smile

Není tady

#23 15. 8. 2015 11:09

Radkka
♥♥♥----

Vsak ano alesi chvalim te big_smile snad na to ostatni lide taky prijdou, ze je to tak uzasna realitka

Není tady

#24 15. 8. 2015 11:17

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Já (a myslím, že i všichni ostatní tady) chápu, že tě ta debilní realitka za tyhle debilní kecy platí, ale snad už by to mohlo stačit, ne? usch dumbom

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#25 24. 8. 2015 1:06

DanusekS
♥------

Ahoj smile, najít dnes dobrou realitku je trochu problém, ale tak jako ve všem, je to o lidech. Stejně tak je to o těch finančních poradcích a pojišťovácích. Když je někdo podvodník, tak to odskáče celá firma. Pokud byste ještě hledali byt, tak mrkněte na http://ulovdomov.cz Je tam nejvíce pronájmů v ČR a jsou tam jak realitky, tak i samotní lidé, co pronajímají svoje byty. My tam byt našli, tak mohu doporučit. Dvě věci by se ti mohly dost hodit.

1) můžeš si u nich zdarma vytvořit nájemní smlouvu http://radce.ulovdomov.cz/generator-smluv/
2) toto se ti bude hodit před každou prohlídkou bytu - obsahuje to ty nejdůležitější informace, na které by člověk neměl zapomenout. Fakt super věc, nám pomohla dost smile. http://radce.ulovdomov.cz/tahak-najemnika/

Kdybys měla nějaké dotazy, tak klidně napiš. Je strašná spousta serverů, na které můžeš na netu narazit. Moje zkušenost je však s těmito skvělá, tak mohu doporučit.

Pěkný večer smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí