29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravim,
mohli byste mi prosím poradit nějakou dobrou a spolehlivou realitku v Praze, která nabízí pronájem případně prodej družstevních bytu a neúčtuje si za to hromadu peněz. Přítele vzali včera do práce tak něco potřebujeme docela narychlo:)
Není tady
lenkin napsal(a):
Zdravim,
mohli byste mi prosím poradit nějakou dobrou a spolehlivou realitku v Praze, která nabízí pronájem případně prodej družstevních bytu a neúčtuje si za to hromadu peněz. Přítele vzali včera do práce tak něco potřebujeme docela narychlo:)
dobrou rk - má být jahodová,malinová...
Všechno to jsou velmi draví obchodníci,žádní beránci.Ale vlci v kůži beráncí.
Takže ti doporučuju: nerozhazujte zbytečně peníze jako večerníčci a podnájem si seženete přeci sami - od čeho je internet?!Byty tam nabízí také soukromí majitelé,kterým nemusíš platit zlodějskou provizi za pouhé zprostředkování,víc si od takového zprostředkování slibují jen blázni a bohémové.
A je to třeba na avizo.cz., bazos.cz,hyperreality.cz, i-pronajem.cz,a já nevím kolik toho ještě všeho je dalšího.Na avizu.cz je i tištěná verze novin,tak tu taky rozklikni,pořád je dost lidí,co inzerují i tam,ale nemají internet.Anonce.
Co se týká prodeje dr.bytů - rada ta samá.Pro rk je prodej dr.bytů úplná brnkačka,protože tam není třeba tolik náležitostí jako u prodeje bytů v os.vl.Na vše mají na družstvu formuláře,na vše se tam přímo můžete vyptat vy sami a nespokojit se pouze se zprostředkovanými kolikrát zkreslenými informacemi.Na družstvu ti také řeknou,jestli a kdy se byt může převést do osobka a kolik je na něm v tom případě třeba doplatit anuity ,jestli na bytu neváznou dluhy,atd.,atd.A zbývá už jen v inzerátech nalézt toho,kdo byt prodává, a že jich je!
Není tady
lenkin napsal(a):
Zdravim,
I když byste si našli byt sami, přece jen doporučuji sepsat smlouvu s právníkem, nějakou advokátní kanceláří... A to si náležitosti prostudujte předem na internetu, jsou tam všelijaké mustry atd.... Nás to stálo 10.000,-- Kč, ale za ten klid to stojí.... provize relitní kanceláře jsou daleko větší a kdo ví , jak to pak dopadne...
Není tady
Décima napsal(a):
lenkin napsal(a):
Zdravim,
mohli byste mi prosím poradit nějakou dobrou a spolehlivou realitku v Praze, která nabízí pronájem případně prodej družstevních bytu a neúčtuje si za to hromadu peněz. Přítele vzali včera do práce tak něco potřebujeme docela narychlo:)I když byste si našli byt sami, přece jen doporučuji sepsat smlouvu s právníkem, nějakou advokátní kanceláří... A to si náležitosti prostudujte předem na internetu, jsou tam všelijaké mustry atd.... Nás to stálo 10.000,-- Kč, ale za ten klid to stojí.... provize relitní kanceláře jsou daleko větší a kdo ví , jak to pak dopadne...
přesně tak!! A v několka případech sami prodejci se rádi ve vl.režii postarali o smlouvu vystavenou právníkem - protože už se těšili na prašulky za nemovitost od nás kupujících!
Není tady
Já to tak před 2 lety udělala taky. Kupní smlouva u notáře 2.000,-Kč, 1.000,-Kč úschova na neutrálním účtě. Proč ostatní lidi nechávají cizí lidi se přiživovat na jejich majetku, a dávají realitkám 30 tisíc a více na provizích, to nechápu.
Není tady
Já mám například opačné zkušenosti - přes realitku http://www.bonrepos.cz/shop/pronajem/ máme pronajatý byt - všechno proběhlo hladce, postarali se o veškeré papírování, prohlídka bytu byla dle termínu na vyžádání, byt rychle prázdný a poplatek se dal přežít.
Než jsme se začali koukat po nabídkách realitek hledali jsme na vlastní pěst a nejlepší co jsme našli byl byt o 3000Kč/měsíc dražší a kvalitně horší.
Není tady
Zdravím Vás, co se týče realitních kanceláří, já jsem pro! Z mých zkušeností vždy, když hledám nějaké byty k pronájmu, kontaktuji realitní kancelář Happy House Rentals - http://happyhouserentals.com/cz/pronaje … pronajmu/. Tady mi vždy skvěle poradí a jsem s jejich službami nadmíru spokojená. Přeju hodně štěstí.
Není tady
Většinou ten notář stojí víc... ale i realitky si můžou říct o víc. Radši jsme využili inzerci zadarmo, šli za notářem, ten si řekl celkem asi o 5000,-o což jsme se podělili s kupujícím. Taky nechápu proč to dávat realitce, když žádný servis nám neposkytli, nemovitost 4 měsíce nepordali, zájemce nepřivedli...
Není tady
Nejlepsi z nejlepsich donnareality velika spokojenost doporucuji vsem kteri chteji si neco poridit pres realitku. ferovejsi neni
Není tady
Take pridavam kladne zkusenosti s donnareality velice vstricni mili a ochotni lide. vsem doporucuji
Není tady
Elisko kde sis poridila byt nebo dum ? dekuji za odpoved jestli to neni tajne
Není tady
Bytecek v praze, vse super jsem velice spokojena !
Není tady
To je dobre.. taky jsem spokojeny moc. tak at se ti hezky bydli mej se hezky ahoj
Není tady
Dekuji moc uz je vse uplne super
Není tady
Jsem realitku na prodej bytu ani novou koupi nepotřebovala. Přeci nenechám další osoby se na mém majetku přiživovat!
Není tady
Ja byla spokojena donnareality mi udelala radost a nemenila bych opravdu jsme stastni s manzelem
Není tady
Kolik zarizovani by bylo kdyby nebyla ta suprova realitka. samotnemu se mi to nechtelo delat tak kdyz je moznost proc ji nevyuzit
Není tady
Eliska muzu se zeptat jen tak kolik si dohromady zaplatila ? jestli ti to nevadi diky
Není tady
Hodne to nebylo, cekali jsme s pritelem vetsi palku ale presnou castku ti nebudu rikat
ale fakt jsme byli mile prekvapeni
Není tady
No vidis to je pro ostatni lidi impuls zacit neco delat sup sup
Není tady
Urcite bych ti v praze a okoli doporucila z mych zkusenosti donnareality ! realitka ferova krasne ceny a pristup n1!
Není tady
Vsak celou dobu tu rikam ze donnareality je spicka
Není tady
Vsak ano alesi chvalim te snad na to ostatni lide taky prijdou, ze je to tak uzasna realitka
Není tady
Já (a myslím, že i všichni ostatní tady) chápu, že tě ta debilní realitka za tyhle debilní kecy platí, ale snad už by to mohlo stačit, ne?
Není tady
Ahoj , najít dnes dobrou realitku je trochu problém, ale tak jako ve všem, je to o lidech. Stejně tak je to o těch finančních poradcích a pojišťovácích. Když je někdo podvodník, tak to odskáče celá firma. Pokud byste ještě hledali byt, tak mrkněte na http://ulovdomov.cz Je tam nejvíce pronájmů v ČR a jsou tam jak realitky, tak i samotní lidé, co pronajímají svoje byty. My tam byt našli, tak mohu doporučit. Dvě věci by se ti mohly dost hodit.
1) můžeš si u nich zdarma vytvořit nájemní smlouvu http://radce.ulovdomov.cz/generator-smluv/
2) toto se ti bude hodit před každou prohlídkou bytu - obsahuje to ty nejdůležitější informace, na které by člověk neměl zapomenout. Fakt super věc, nám pomohla dost . http://radce.ulovdomov.cz/tahak-najemnika/
Kdybys měla nějaké dotazy, tak klidně napiš. Je strašná spousta serverů, na které můžeš na netu narazit. Moje zkušenost je však s těmito skvělá, tak mohu doporučit.
Pěkný večer
Není tady