18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem, ráda bych se zeptala někoho, kdo studuje na UJEP regionální rozvoj na předměty a obtínost učiva. Jsem matka dvou dětí, ale chci si zvýit kvalifikaci. Manel je skvělou oporou a dokáe se o děti postarat. Jen nevím, zda to není opravdu masakr:( Díky za radu!
Není tady
Upravil(a) taonata (4. 4. 2014 9:34)
Není tady
výe uvedený obro sama nestuduji, ale můj kamarád ano, a myslím , e to jde zvládnout v pohodě. Pokud bych se měla vyjádřit, je to jeden z těch lehčích oborů, ačkoliv co vím, tak je tam i matematika, statistika, mikroekonomie, atd...take záleí, jak ti tyto předměty vyhovují. Ale pokud má ekonomku nebo jsi z oboru, tak by to určitě neměl být problém.
Není tady
Eleni, díky za info. Mám sice vystudovanou obchodku, ale jsem u 11 let ze koly, take troku strach z ekonomie mám. Ale asi to nakonec zkusím
Není tady
elmanka napsal(a):
Eleni, díky za info. Mám sice vystudovanou obchodku, ale jsem u 11 let ze koly, take troku strach z ekonomie mám. Ale asi to nakonec zkusím
Jaké mají studenti monosti uplatnění po dostudování? Jaký je o ně zájem na trhu práce?Abys toti nestudovala něco,co ti bude v konečném důsledku na 2 věci. Dnes je toti hodně běné a časté,e v z takových a podobných kol radi do CV ani v nezmiňují,nebot o ně není a tak zájem,protoe je jich jak malých myí;jsou pro zaměstnavatele tzv.překvalifikováni a zaměstnavatel tak radi zaměstná s za 10ku,dost často za tento peníz pracují i v třeba na potě za přepákou či na recepci ve firmě,tak uva jestli kvůli tomuto je to studování a tak třeba a dětství tvých dětí ti uteče při psaní nesmyslných blábolů-projektů při studiu jako voda.
Dnes je hodně jiná doba a pokud si někdo myslí,e jen tím,e vystuduje nějakou veobecnou výku s "lehkými předměty",má práci zajitěnu,je na velkém omylu.
Není tady
Jaku- myslím, e se plete. Obor jsem si vybírala nejen z toho důvodu, e mě bude bavit, ale i díky uplatnění. Stačí, kdy si najede na stránky UJEPU a najde si uplatnění absolventů. Navíc, já slunou práci mám a narozdíl od tebe mi nevadí ani práce za přepákou, i kdy jí nedělám. Je to normální ekonomický obor se zaměřením na celou ČR a já v ekonomickém oboru pracuji, tak nevím, proč by se mi neměl hodit. Chci to studovat nejen kvůli zvýení kvalifikace, ale i kvůli svému sebevědomí a kdybych kvůli tomu měla hodně zanedbávat děti, tak to dělat nebudu. Proto jsem tenhle dotaz napsala, ví?
Není tady