Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 5. 2014 17:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Druhý den s novou kolegyní

Polovinu práce za ní dělám já.
Podstatný je tohle... všechno ostatní - "chodí kouřit, neustále telefonuje, esemeskuje, nebo je na netu" atd. - by vypadalo a taky asi bylo pochopený jako "žalování"...
Nevím, jak jsi na tom v práci, respektive co si ne/můžeš dovolit... ale já bych občas tohle "nestihla", tamto "odložila" a vysvětlila bych to právě tím, že sice chápu nutnost slečnina zapracovávání, ale svoji práci plus část její prostě nestačím zvládat.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 28. 5. 2014 19:39

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

rudolf napsal(a):

má nějakou nástupní dobu a bývá zvykem, že se nadřízený ptá na konci , jak ten dotyčný pracuje- tak mᚠpříležitost

Prave a pokud se nekomu nelibis s kym pracujes tak te vyrazi kvuli spolupracovnikovi.Ja tohle malem zazila,koukala jsem na to jako puk.Se slzama v ocich jsem sla za vedoucim a rekla mu o sikane kterou me ten dotycny dela.
Vedouci me prendal na jine pracoviste.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#28 28. 5. 2014 20:01

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

...tak u mě čím dál tím horší.. už nevím kudy kam.. nadřízená mi řekne ,že si musím zjednat pořádek, když jsem zodpovědná za chod kuchyně.. když si ho zjednám-v klidu mluvím.. kolegyně se na mě oboří.. já zvýším hlas.. tak jsem zase výbušná  a nesmím si to tak brát kdo mi co řekne.. tak kde je má autorita..tak nevím..
před 14dny jsme měli v práci hygienu.. nedopadla dobře.. asi díky špinavým utěrkám a hadrům.. vím kde je chyba.. pomocná  s nima ,,mydlí" co se dá.. ale když něco řeknu..je to zlé..
takže v pátek přijde do práce obl.ředitelka, s mou nadřízenou a hygieničkou.. zaplatím 1 tisíc kč, to je ještě uhrané.. jinak by to bylo asi 4tisíce..dva měsíce budu asi bez osob.ohodnocení.. a možná i bez letních prémii, které jsou nám slíbeny.. budu ještě jezdit po hyg.školení a hygiena bude u mě pečená vařená...
takže fakt prima.. kolegyně si fakt nevybíráme.. škoda!!!

Není tady

#29 3. 6. 2014 20:53

Felia
♥♥-----

O víkendu se mi stal úraz, takže mám na pár týdnů vystaráno - jsem v pracovní neschopnosti. Tak si říkám, že jsem docela ráda, odpočinu si a kolegyňka se bude muset na 100% zapojit do pracovního tempa, protože paní co mě nyní nahradila je starší ženská co je ve firmě od jejího vzniku a je to člověk co se rozhodně s ničím a nikým nepárá natož aby za někoho něco dělal, navíc je tam hodně dobře zapsaná.
Před chvilkou mi volala a vynadala mi, že prý si tohle nemám nechat líbit, že mladá je naprosto neschopná, líná a drzá a že tohleto prý rozhodně trpět nebude a prý jsem si měla jít stěžovat hned po začátku a ne jí nechat dělat si co chce jen proto že je to spratek vedoucí big_smile Prý tam spolu vedou válku a jestli se mladá do konce týdne nesrovná, tak prý bude zle.
Jsem zvědavá jak to dopadne.

Není tady

#30 4. 6. 2014 6:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a jestli se mladá do konce týdne nesrovná, tak prý bude zle
Další potvrzení výroku, že na každou http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0073.gif se někde vaří voda...  http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 5. 6. 2014 15:48

gemi
♥♥♥♥♥♥-

jo,  ....   vaří  wink  jen   někdy se jeden ani nedočká, neb plotna byla přemístěna ........ lol  ale  varný proces si jede dál  stolt

Není tady

#32 6. 6. 2014 11:28

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

helena napsal(a):

a jestli se mladá do konce týdne nesrovná, tak prý bude zle
Další potvrzení výroku, že na každou http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0073.gif se někde vaří voda...  http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif

To prasatko je taaak rozkosne... Kam na ty smajliky chodis, Hel?
No, ja vim, ja vim. Ale, klobouk dolu, no... godlike
Bozi mlyny moc dobre znam, a taky vim, "jak melou"... Kdo rika, ze nekdy moc dlouho, hm, ... zrejme netusi (a nerespektuje kapitulation ), ze melou presne tak dlouho, jak je potreba... tummenupp

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#33 21. 12. 2015 14:53

Lololita
♥♥-----

Takové nafrněné náně to chce ukázat kdo je tady pánem, asi moc nevyskakuje...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí