6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Polovinu práce za ní dělám já.
Podstatný je tohle... vechno ostatní - "chodí kouřit, neustále telefonuje, esemeskuje, nebo je na netu" atd. - by vypadalo a taky asi bylo pochopený jako "alování"...
Nevím, jak jsi na tom v práci, respektive co si ne/můe dovolit... ale já bych občas tohle "nestihla", tamto "odloila" a vysvětlila bych to právě tím, e sice chápu nutnost slečnina zapracovávání, ale svoji práci plus část její prostě nestačím zvládat.
Není tady
rudolf napsal(a):
má nějakou nástupní dobu a bývá zvykem, e se nadřízený ptá na konci , jak ten dotyčný pracuje- tak má příleitost
Prave a pokud se nekomu nelibis s kym pracujes tak te vyrazi kvuli spolupracovnikovi.Ja tohle malem zazila,koukala jsem na to jako puk.Se slzama v ocich jsem sla za vedoucim a rekla mu o sikane kterou me ten dotycny dela.
Vedouci me prendal na jine pracoviste.
Není tady
...tak u mě čím dál tím horí.. u nevím kudy kam.. nadřízená mi řekne ,e si musím zjednat pořádek, kdy jsem zodpovědná za chod kuchyně.. kdy si ho zjednám-v klidu mluvím.. kolegyně se na mě oboří.. já zvýím hlas.. tak jsem zase výbuná a nesmím si to tak brát kdo mi co řekne.. tak kde je má autorita..tak nevím..
před 14dny jsme měli v práci hygienu.. nedopadla dobře.. asi díky pinavým utěrkám a hadrům.. vím kde je chyba.. pomocná s nima ,,mydlí" co se dá.. ale kdy něco řeknu..je to zlé..
take v pátek přijde do práce obl.ředitelka, s mou nadřízenou a hygieničkou.. zaplatím 1 tisíc kč, to je jetě uhrané.. jinak by to bylo asi 4tisíce..dva měsíce budu asi bez osob.ohodnocení.. a moná i bez letních prémii, které jsou nám slíbeny.. budu jetě jezdit po hyg.kolení a hygiena bude u mě pečená vařená...
take fakt prima.. kolegyně si fakt nevybíráme.. koda!!!
Není tady
O víkendu se mi stal úraz, take mám na pár týdnů vystaráno - jsem v pracovní neschopnosti. Tak si říkám, e jsem docela ráda, odpočinu si a kolegyňka se bude muset na 100% zapojit do pracovního tempa, protoe paní co mě nyní nahradila je starí enská co je ve firmě od jejího vzniku a je to člověk co se rozhodně s ničím a nikým nepárá nato aby za někoho něco dělal, navíc je tam hodně dobře zapsaná.
Před chvilkou mi volala a vynadala mi, e prý si tohle nemám nechat líbit, e mladá je naprosto neschopná, líná a drzá a e tohleto prý rozhodně trpět nebude a prý jsem si měla jít stěovat hned po začátku a ne jí nechat dělat si co chce jen proto e je to spratek vedoucí Prý tam spolu vedou válku a jestli se mladá do konce týdne nesrovná, tak prý bude zle.
Jsem zvědavá jak to dopadne.
Není tady
a jestli se mladá do konce týdne nesrovná, tak prý bude zle
Dalí potvrzení výroku, e na kadou se někde vaří voda...
Není tady
jo, .... vaří jen někdy se jeden ani nedočká, neb plotna byla přemístěna ........ ale varný proces si jede dál
Není tady
helena napsal(a):
a jestli se mladá do konce týdne nesrovná, tak prý bude zle
Dalí potvrzení výroku, e na kadou http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0073.gif se někde vaří voda... http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
To prasatko je taaak rozkosne... Kam na ty smajliky chodis, Hel?
No, ja vim, ja vim. Ale, klobouk dolu, no...
Bozi mlyny moc dobre znam, a taky vim, "jak melou"... Kdo rika, ze nekdy moc dlouho, hm, ... zrejme netusi (a nerespektuje ), ze melou presne tak dlouho, jak je potreba...
Není tady
Takové nafrněné náně to chce ukázat kdo je tady pánem, asi moc nevyskakuje...
Není tady