29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, milé Babinetky. Odhodlala jsem se napsat sem, protože už dva roky marně sháním práci. Je mi přes padesát a za celou dobu mě jen 2X !!! pozvali na pohovor, bohužel práci mi to stejně nepřineslo. Na každé místo je tolik uchazečů, že v mém věku prostě nemám šanci. Pracovala jsem v administrativě, ale ráda bych se naučila i něco jiného. Napadlo mě, že bych mohla být užitečná nějaké rodině či osamělé ženě, muži s dítětem, kteří nemají moc času na domácnost nebo zahradu, nákupy ...nebo by čas radši věnovali dětem, svým koníčkům atd. Mohla bych i hlídat děti někomu, kdo má babičky daleko. Bydlím na Mladoboleslavsku, tak by připadala v úvahu oblast vymezená městy Ml. Boleslav-Turnov-Jičín. Už jsem opravdu zoufalá, mám pocit, že jsem k ničemu a nikdo mě nepotřebuje. Třeba se mi ozve někdo, komu bych mohla pomoci...a on samozřejmě i mně.
Upravil(a) Avena1 (24. 3. 2014 15:33)
Není tady
V okolí mám hodně starších lidí, kteří by uvítali pomoc - ať už třeba jednou týdně úklid, sem tam nákup, pomoc s oblečením atd. Možná by nebylo od věci zeptat se v okolí nebo si udělat inzerát a rozvěsit ho ve svém bydlišti.
S prací je to celkově problematické - po padesátce je to těžké, ale lidi hned po škole bez praxe nebo maminy po mateřské to nemají nijak lehké...
Ať se daří.
Není tady
annie, děkuji, zkoušela jsem už inzeráty i letáky do schránek a zatím bez výsledku...napadlo mě, že třeba na tomto fóru se může vyskytovat někdo z mého okolí, kdo buď sám by přivítal pomoc nebo má někoho takového v okruhu svých příbuzných či známých...budu doufat, že se mi třeba ozve. Budu ráda, když napíše i někdo, kdo je stejně postižený a nemůže najít práci. Na podnikání se necítím a ani nevím, co bych mohla dělat, a přitom do důchodu mám ještě několik let.
Upravil(a) Avena1 (25. 3. 2014 17:38)
Není tady