6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gymnasión napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ale no tááááááák... nikdo nevi, co to slavny duchovno je, stejne jako nikdo nevi, co je sex... takze bych byla fest vopatrna . Vsichni vo tom mluvi, ale nikdo to nezna... duchovno je takovy zaříkadlo, pred kterym se kazdej zastavi Staci bejt realnej, to uplne staci... vcetne duchovnaNahraď to slůvko "nikdo" slovem "já" a bude to v poho
Neni to v poho... kdo se Ti prosil o radu?
A sakra, není to v poho?
Má problém s radami a nebo s prosením?
Nebo s empatií?
Koneckonců je to jedno, je to tvůj problém.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Neni to v poho... kdo se Tě prosil o radu? Já fakt ne.
Sorry: nejsi lepí, ani horí ne kdokoli zde a kdekoli.
Za vyslechnutí rady pro mne beru 500 Kč . Take mi dluí...
Aha, take je to jetě horí, ne se zprvu zdálo.
Za udělování rad beru i milion. Tak začni etřit
Není tady
Tak tohle je samozřejmě dalí těce zoufalá monost
Za takovou bych ji povaovala v případě, e by bylo nutný ji pravidelně opakovat... vzhledem k tomu, e zabrala napoprvé, spí bych volila výraz "účinná terapie"
nikdo nevi... nikdo to nezna
patně...
Není tady
helena napsal(a):
Tak tohle je samozřejmě dalí těce zoufalá monost
Za takovou bych ji povaovala v případě, e by bylo nutný ji pravidelně opakovat... vzhledem k tomu, e zabrala napoprvé, spí bych volila výraz "účinná terapie" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Já ti nevím, helčo, moná zabrala, nicméně líbila by se mi víc, kdyby "terapeutem" nebyl syn, ale manel dotyčné.
A zná to, kdy udělá něco za někoho jiného, obyčejně jsi po zásluze odměněna....
Není tady
Eva. napsal(a):
gymnasión, prosím, abys nemluvila za mě. Ve tvé stati o NIKDO neví. Mluv za sebe.
Má recht, přehnala jsem to . Mea culpa
Ale tajně si stejně myslím, e na zdejím fóru tomu tak je... včetně mne
Není tady
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
gymnasión, prosím, abys nemluvila za mě. Ve tvé stati o NIKDO neví. Mluv za sebe.
Ale tajně si stejně myslím, e na zdejím fóru tomu tak je... včetně mne
Tys nenapsala - na zdejím fóru.
A také jsi nenapsala - já si myslím, e nikdo...
A teda, já bych si dovolila k tvému kategorickému tvrzení říct, e aspoň malinko vím, co je sex.
Není tady
kdyby "terapeutem" nebyl syn, ale manel dotyčné
Pouze usuzuju z mně známých indicií, e manel pravděpodobně provihnul ten správnej čas.
Není tady
Eva. napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale tajně si stejně myslím, e na zdejím fóru tomu tak je... včetně mneTys nenapsala - na zdejím fóru.
A také jsi nenapsala - já si myslím, e nikdo...
A teda, já bych si dovolila k tvému kategorickému tvrzení říct, e aspoň malinko vím, co je sex.
To bych si nedovolila komukoli upírat. Moností je, myslím, vdycky daleko víc, ne si vůbec připustíme (krucipísek, zas mluvím v mnoným čísle, se snad rozdvojim, aby to bylo platný), nebo u to má totál na háku? V tom případě gratuluju , takté tvým blízkým...
Není tady
Má recht, přehnala jsem to
Pamatuj, gymnasión - "Le mi tolik nevadí, ale nenávidím nepřesnost," pravil Samuel Butler - co platí nejen konkrétně "na zdejím fóru"
Není tady
Teď ti nerozumím. Tys přece prohlásila, e mimo jiné, nikdo neví, co je sex.
Nějak se do toho zamotává.
Existuje snad nějaká (správná) definice, co přesně je duchovno, nebo sex atd.? To je přece individuální, jak to kdo cítí. A mimochodem, já si myslím, e v podstatě ve je nějakým způsobem duchovno.
Není tady
Eva. napsal(a):
Tuli, proč jsi v názvu vlákna dala duchovního do uvozovek?
Protoe mi přilo, e duchovní výchova je blbost, ale lo mi o názory lidí, kteří se zabývají sami sebou, svými pocity ne ty, kteří si jen něco přečetli v knihách.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Protoe mi přilo, e duchovní výchova je blbost, ale lo mi o názory lidí, kteří se zabývají sami sebou, svými pocity ne ty, kteří si jen něco přečetli v knihách.
Moná v tomto tvém názoru bude zakopaný pes.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
To tedy je.
Kadá taková "katulka" je blbost.
Omezuje.
Tvého syna, tebe...
Osobně vůbec netuím, co to je ta "duchovní výchova", jak by měla vypadat..
Není tady
helena napsal(a):
Má recht, přehnala jsem to
Pamatuj, gymnasión - "Le mi tolik nevadí, ale nenávidím nepřesnost," pravil Samuel Butler - co platí nejen konkrétně "na zdejím fóru" http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
A je ten řízek kdo chce, je to skvělá věta. Jdu si na to uvařit kafe JUPÍ!
A u nepoučuj, nebo se natvu
Není tady
Eva. napsal(a):
Teď ti nerozumím. Tys přece prohlásila, e mimo jiné, nikdo neví, co je sex.
Nějak se do toho zamotává.
Existuje snad nějaká (správná) definice, co přesně je duchovno, nebo sex atd.? To je přece individuální, jak to kdo cítí. A mimochodem, já si myslím, e v podstatě ve je nějakým způsobem duchovno.
jsem si u popel na hlavu nasypala JEDNOU, to to stačí. Finito!
Není tady
Tulipánko, jetě se chci zeptat, co si představuje pod duchovní výchovou, nebo teda pod "duchovní" výchovou, jak jsi napsala.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nahraď to slůvko "nikdo" slovem "já" a bude to v poho
Neni to v poho... kdo se Ti prosil o radu?
A sakra, není to v poho?
Má problém s radami a nebo s prosením?
Nebo s empatií?
Koneckonců je to jedno, je to tvůj problém.
Nepátrej. Nic bys z toho neměla , já taky ne a myslím, e to venkoncem ani není zajímavý
Upravil(a) gymnasión (21. 3. 2014 18:38)
Není tady
Jaký poučování? To jsou glosy...
Není tady
Tulipánko, ty zvauje dvě varianty - "partnertví" a formu zákazů. Ale proč? Proč si to tak vymezit?
Já jsem taky měla něco jako kamarádský vztah, ale tipuju tak od 12tilet dcery, ale ve chvíli, kdy jsem cítila, e mě někam tlačí, tak jsem zváněla a řekla ne, takto ne.
Klidně to kamarádství jakoe (přesně jak psala Pan, nejste si rovni, ty má zodpovědnost) můe být, ano, ale zase na vymezeném hřiti. A to vymezuje ty. Klidně a si vybere kopačky, ale z ochodu který vybere ty. Tričko a si vybere sám - ze tří předloených. Můe si dělat co chce - ale na tomto prostoru.
Ale vdycky , kdy něco chtěla, tak jsem se snaila o tom pouvaovat, jestli je to moné a proč by to nemohla mít. Cokoliv. Pokud to fakt nelo, tak ne, ale pokud to lo (jde) vyhověla jsem vdy.
Není tady
helena napsal(a):
Jaký poučování? To jsou glosy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif
Není tady
Existuje snad nějaká (správná) definice, co přesně je duchovno, nebo sex atd.?
Pokud neexistuje, pak výrok "nikdo neví" je správně... kadý pouze ví/zná, jaká je to jeho záleitost "individuální, jak to kdo cítí"...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Neni to v poho... kdo se Tě prosil o radu? Já fakt ne.
Sorry: nejsi lepí, ani horí ne kdokoli zde a kdekoli.
Za vyslechnutí rady pro mne beru 500 Kč . Take mi dluí...Aha, take je to jetě horí, ne se zprvu zdálo.
Za udělování rad beru i milion. Tak začni etřit
Ráda si vyslechnu kadou tvou radu. Z toho plyne: co rada, to 500 od Tebe pro mne... Asi ne. Myslim, e by mě to k smrti unavovalo a nudilo.
Není tady
gymnasión, jaký má problém? Mně neodpovídej. Odpověz sobě.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Vykali se na "duchovno" ve výchově a nekomplikuj si ivot .
Na duchovno se asi nelze vykalat, protoe to má v sobě kadý člověk, ale na duc-ho :-) se vykali rozhodně.
Zapomeň na bláboly o partnerství rodič - dítě a chovej se zodpovědně, aby se to kluk měl od koho naučit.
A nejen ty, celá rodina, otec předevím. Protoe on je teď pro syna důleitějí ne ty, jen on ho můe naučit, jak se chová chlap. Případně vichni dalí chlapi v rodině.Ale no tááááááák... nikdo nevi, co to slavny duchovno je, stejne jako nikdo nevi, co je sex... takze bych byla fest vopatrna . Vsichni vo tom mluvi, ale nikdo to nezna... duchovno je takovy zaříkadlo, pred kterym se kazdej zastavi Staci bejt realnej, to uplne staci... vcetne duchovna
Pre mňa je duchovno to, čo sa priamo netýka trojrozmenej hmoty a tohto hmotného sveta - čie je to 99% naej skutočnosti (no, 90%, nech neeriem, ak zarátam aj dobré jedlo a s.e.x - to mám na pomedzí telesna a duchovna ).
Upravil(a) Selima (21. 3. 2014 19:06)
Není tady