29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gymnasión napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ale no tááááááák...nikdo nevi, co to slavny duchovno je, stejne jako nikdo nevi, co je sex... takze bych byla fest vopatrna
. Vsichni vo tom mluvi, ale nikdo to nezna... duchovno je takovy zaříkadlo, pred kterym se kazdej zastavi
Staci bejt realnej, to uplne staci... vcetne duchovna
Nahraď to slůvko "nikdo" slovem "já" a bude to v poho
Neni to v poho... kdo se Ti prosil o radu?
A sakra, není to v poho?
Máš problém s radami a nebo s prosením?
Nebo s empatií?
Koneckonců je to jedno, je to tvůj problém.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Neni to v poho... kdo se Tě prosil o radu? Já fakt ne.
Sorry: nejsi lepší, ani horší než kdokoli zde a kdekoli.
Za vyslechnutí rady pro mne beru 500 Kč. Takže mi dlužíš...
Aha, takže je to ještě horší, než se zprvu zdálo.
Za udělování rad beru i milion. Tak začni šetřit
Není tady
Tak tohle je samozřejmě další těžce zoufalá možnost
Za takovou bych ji považovala v případě, že by bylo nutný ji pravidelně opakovat... vzhledem k tomu, že zabrala napoprvé, spíš bych volila výraz "účinná terapie"
nikdo nevi... nikdo to nezna
Špatně...
Není tady
helena napsal(a):
Tak tohle je samozřejmě další těžce zoufalá možnost
Za takovou bych ji považovala v případě, že by bylo nutný ji pravidelně opakovat... vzhledem k tomu, že zabrala napoprvé, spíš bych volila výraz "účinná terapie" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Já ti nevím, helčo, možná zabrala, nicméně líbila by se mi víc, kdyby "terapeutem" nebyl syn, ale manžel dotyčné.
A znáš to, když uděláš něco za někoho jiného, obyčejně jsi po zásluze odměněna....
Není tady
Eva. napsal(a):
gymnasión, prosím, abys nemluvila za mě. Ve tvé stati o NIKDO neví. Mluv za sebe.
Máš recht, přehnala jsem to . Mea culpa
Ale tajně si stejně myslím, že na zdejším fóru tomu tak je... včetně mne
Není tady
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
gymnasión, prosím, abys nemluvila za mě. Ve tvé stati o NIKDO neví. Mluv za sebe.
Máš recht, přehnala jsem to
. Mea culpa
Ale tajně si stejně myslím, že na zdejším fóru tomu tak je... včetně mne
Tys nenapsala - na zdejším fóru.
A také jsi nenapsala - já si myslím, že nikdo...
A teda, já bych si dovolila k tvému kategorickému tvrzení říct, že aspoň malinko vím, co je sex.
Není tady
kdyby "terapeutem" nebyl syn, ale manžel dotyčné
Pouze usuzuju z mně známých indicií, že manžel pravděpodobně prošvihnul ten správnej čas.
Není tady
Eva. napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
. Mea culpa
Ale tajně si stejně myslím, že na zdejším fóru tomu tak je... včetně mneTys nenapsala - na zdejším fóru.
A také jsi nenapsala - já si myslím, že nikdo...
A teda, já bych si dovolila k tvému kategorickému tvrzení říct, že aspoň malinko vím, co je sex.
To bych si nedovolila komukoli upírat. Možností je, myslím, vždycky daleko víc, než si vůbec připustíme (krucipísek, zas mluvím v množným čísle, se snad rozdvojim, aby to bylo platný), nebo už to máš totál na háku? V tom případě gratuluju , taktéž tvým blízkým...
Není tady
Pamatuj, gymnasión - "Lež mi tolik nevadí, ale nenávidím nepřesnost," pravil Samuel Butler - což platí nejen konkrétně "na zdejším fóru"
Není tady
Teď ti nerozumím. Tys přece prohlásila, že mimo jiné, nikdo neví, co je sex.
Nějak se do toho zamotáváš.
Existuje snad nějaká (správná) definice, co přesně je duchovno, nebo sex atd.? To je přece individuální, jak to kdo cítí. A mimochodem, já si myslím, že v podstatě vše je nějakým způsobem duchovno.
Není tady
Eva. napsal(a):
Tuli, proč jsi v názvu vlákna dala duchovního do uvozovek?
Protože mi přišlo, že duchovní výchova je blbost, ale šlo mi o názory lidí, kteří se zabývají sami sebou, svými pocity ne ty, kteří si jen něco přečetli v knihách.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Protože mi přišlo, že duchovní výchova je blbost, ale šlo mi o názory lidí, kteří se zabývají sami sebou, svými pocity ne ty, kteří si jen něco přečetli v knihách.
Možná v tomto tvém názoru bude zakopaný pes.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
To tedy je.
Každá taková "škatulka" je blbost.
Omezuje.
Tvého syna, tebe...
Osobně vůbec netuším, co to je ta "duchovní výchova", jak by měla vypadat..
Není tady
helena napsal(a):
Pamatuj, gymnasión - "Lež mi tolik nevadí, ale nenávidím nepřesnost," pravil Samuel Butler - což platí nejen konkrétně "na zdejším fóru" http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Ať je ten řízek kdo chce, je to skvělá věta. Jdu si na to uvařit kafe JUPÍ!
A už nepoučuj, nebo se naštvu
Není tady
Eva. napsal(a):
Teď ti nerozumím. Tys přece prohlásila, že mimo jiné, nikdo neví, co je sex.
Nějak se do toho zamotáváš.
Existuje snad nějaká (správná) definice, co přesně je duchovno, nebo sex atd.? To je přece individuální, jak to kdo cítí. A mimochodem, já si myslím, že v podstatě vše je nějakým způsobem duchovno.
jsem si už popel na hlavu nasypala JEDNOU, tož to stačí. Finito!
Není tady
Tulipánko, ještě se chci zeptat, co si představuješ pod duchovní výchovou, nebo teda pod "duchovní" výchovou, jak jsi napsala.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nahraď to slůvko "nikdo" slovem "já" a bude to v poho
Neni to v poho... kdo se Ti prosil o radu?
A sakra, není to v poho?
Máš problém s radami a nebo s prosením?
Nebo s empatií?
Koneckonců je to jedno, je to tvůj problém.
Nepátrej. Nic bys z toho neměla , já taky ne a myslím, že to venkoncem ani není zajímavý
Upravil(a) gymnasión (21. 3. 2014 18:38)
Není tady
Jaký poučování? To jsou glosy...
Není tady
Tulipánko, ty zvažuješ dvě varianty - "partnertví" a formu zákazů. Ale proč? Proč si to tak vymezit?
Já jsem taky měla něco jako kamarádský vztah, ale tipuju tak od 12tilet dcery, ale ve chvíli, kdy jsem cítila, že mě někam tlačí, tak jsem zvážněla a řekla ne, takto ne.
Klidně to kamarádství jakože (přesně jak psala Pan, nejste si rovni, ty máš zodpovědnost) může být, ano, ale zase na vymezeném hřišti. A to vymezuješ ty. Klidně ať si vybere kopačky, ale z ochodu který vybereš ty. Tričko ať si vybere sám - ze tří předložených. Můžeš si dělat co chceš - ale na tomto prostoru.
Ale vždycky , když něco chtěla, tak jsem se snažila o tom pouvažovat, jestli je to možné a proč by to nemohla mít. Cokoliv. Pokud to fakt nešlo, tak ne, ale pokud to šlo (jde) vyhověla jsem vždy.
Není tady
helena napsal(a):
Jaký poučování? To jsou glosy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif
Není tady
Existuje snad nějaká (správná) definice, co přesně je duchovno, nebo sex atd.?
Pokud neexistuje, pak výrok "nikdo neví" je správně... každý pouze ví/zná, jaká je to jeho záležitost "individuální, jak to kdo cítí"...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Neni to v poho... kdo se Tě prosil o radu? Já fakt ne.
Sorry: nejsi lepší, ani horší než kdokoli zde a kdekoli.
Za vyslechnutí rady pro mne beru 500 Kč. Takže mi dlužíš...
Aha, takže je to ještě horší, než se zprvu zdálo.
Za udělování rad beru i milion. Tak začni šetřit
Ráda si vyslechnu každou tvou radu. Z toho plyne: co rada, to 500 od Tebe pro mne... Asi ne. Myslim, že by mě to k smrti unavovalo a nudilo.
Není tady
gymnasión, jaký máš problém? Mně neodpovídej. Odpověz sobě.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Vykašli se na "duchovno" ve výchově a nekomplikuj si život
.
Na duchovno se asi nelze vykašlat, protože to má v sobě každý člověk, ale na duc-ho :-) se vykašli rozhodně.
Zapomeň na bláboly o partnerství rodič - dítě a chovej se zodpovědně, aby se to kluk měl od koho naučit.
A nejen ty, celá rodina, otec především. Protože on je teď pro syna důležitější než ty, jen on ho může naučit, jak se chová chlap. Případně všichni další chlapi v rodině.Ale no tááááááák...
nikdo nevi, co to slavny duchovno je, stejne jako nikdo nevi, co je sex... takze bych byla fest vopatrna
. Vsichni vo tom mluvi, ale nikdo to nezna... duchovno je takovy zaříkadlo, pred kterym se kazdej zastavi
Staci bejt realnej, to uplne staci... vcetne duchovna
Pre mňa je duchovno to, čo sa priamo netýka trojrozmenej hmoty a tohto hmotného sveta - čiže je to 99% našej skutočnosti (no, 90%, nech nežeriem, ak zarátam aj dobré jedlo a s.e.x - to mám na pomedzí telesna a duchovna ).
Upravil(a) Selima (21. 3. 2014 19:06)
Není tady