Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#551 8. 4. 2014 9:07

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Re: výchova z "duchovního" hlediska

Nu, majkafo, mě je celkem u zadního konce, co si o mě myslíš cool .

A když ti dělá takovou radost cpát se pořád někam, kde o tebe nikdo nestojí, tak já ti v tom bránit fakt nebudu. tongue

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#552 8. 4. 2014 9:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

modrovousi, koukám, že ty taky rád přeháníš. smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#553 8. 4. 2014 9:52

Wikina
♥♥♥♥♥--

lupina montana napsal(a):

Wikina napsal(a):

Lupi, kdyby se jednalo o dvě skupiny jiného názoru, jak píšeš, to by bylo fajn a k diskuzi. Ale zvrhlo se to osobním napadáním - a to mi vadí, protože je to k ničemu.

To zvrhlo - to byly právě ty tenze. Na začátku bylo nedorozumění (domněnky - právě jsem vysmátá z koukání na Čtyři dohody) holky si myslely, že je Pan napadá, tak se naprdly, my jsme se naopak naprdly, že si to myslej a už to jelo.
Proto ty dvě sklenice smile

Ano, to souhlas. Jen jsem chtěla vypíchnout,že "naprdnutá" můžu být i slušně, nemusím při tom jít až do soukromí, do profese protivníka- a vylívat si naprdnutost tam, je to podpásovka, slabošská. To je to, co mi vadí, ale ty tomu určo rozumíš...vidˇ? smile
.. už mě to neba..

Upravil(a) Wikina (8. 4. 2014 9:57)

Není tady

#554 8. 4. 2014 12:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

modrovous napsal(a):

Nu, majkafo, mě je celkem u zadního konce, co si o mě myslíš cool .

A když ti dělá takovou radost cpát se pořád někam, kde o tebe nikdo nestojí, tak já ti v tom bránit fakt nebudu. tongue

No a takto ako ty to majú asi aj ostatní - je im u zadního konce, že niekto si chce CEZ PÍSMENKÁ NA VEREJNOM FÓRE špitať niečo z očí do očí. To je ako porozprávať niekomu absolútne tajomstvo cez rozhlasové vysielanie tongue . Odkedy pánboh vynašiel súkromné správy, dajú sa intímnosti riešiť cez ne; a čo chce byť intímny rozhovorom, ostane takto intímnym. Je to OK, že ty to nechápeš, ale prečo z toho nepochopenia (=nedostatku) robíš vlastne prednosť, to mi je fakt záhada. 
Inak sa tu necítim ani na jednej strane tohto NEDOROZUMENIA, ako to správne nazvala Lupi, a len zíram, čo za emócie tu prebublávajú...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#555 8. 4. 2014 12:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mně je to taky fuck, jen to pozoruji a napíšu, co chci. smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#556 8. 4. 2014 22:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Jestli jsem z někoho nikdy (tady je nikdy na místě) necítila manipulativní chování, tak je to Pandorra.

byly doby, kdy jsi tvrdila opak.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#557 9. 4. 2014 11:55

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Vážené a milé, padlo toho tady tolik, že fakt není síla se tím vším znovu dokola zabývat.
Jsem ráda, že toto téma je na světě a že jste k němu otevřely pozornost.
Děkuji Vám za inspirativní společnost a podnětné připomínky...

Ještě bych chtěla výhledově Kuličce napsat, co si myslím o osobním přístupu k psaní, ale to si musím sesumírovat. A bohužel času je, s přibývajícím teplem v přírodě, tak málo...

Zpomal.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí