29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nu, majkafo, mě je celkem u zadního konce, co si o mě myslíš .
A když ti dělá takovou radost cpát se pořád někam, kde o tebe nikdo nestojí, tak já ti v tom bránit fakt nebudu.
Není tady
modrovousi, koukám, že ty taky rád přeháníš.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Lupi, kdyby se jednalo o dvě skupiny jiného názoru, jak píšeš, to by bylo fajn a k diskuzi. Ale zvrhlo se to osobním napadáním - a to mi vadí, protože je to k ničemu.
To zvrhlo - to byly právě ty tenze. Na začátku bylo nedorozumění (domněnky - právě jsem vysmátá z koukání na Čtyři dohody) holky si myslely, že je Pan napadá, tak se naprdly, my jsme se naopak naprdly, že si to myslej a už to jelo.
Proto ty dvě sklenice
Ano, to souhlas. Jen jsem chtěla vypíchnout,že "naprdnutá" můžu být i slušně, nemusím při tom jít až do soukromí, do profese protivníka- a vylívat si naprdnutost tam, je to podpásovka, slabošská. To je to, co mi vadí, ale ty tomu určo rozumíš...vidˇ?
.. už mě to neba..
Upravil(a) Wikina (8. 4. 2014 9:57)
Není tady
modrovous napsal(a):
Nu, majkafo, mě je celkem u zadního konce, co si o mě myslíš
.
A když ti dělá takovou radost cpát se pořád někam, kde o tebe nikdo nestojí, tak já ti v tom bránit fakt nebudu.
No a takto ako ty to majú asi aj ostatní - je im u zadního konce, že niekto si chce CEZ PÍSMENKÁ NA VEREJNOM FÓRE špitať niečo z očí do očí. To je ako porozprávať niekomu absolútne tajomstvo cez rozhlasové vysielanie . Odkedy pánboh vynašiel súkromné správy, dajú sa intímnosti riešiť cez ne; a čo chce byť intímny rozhovorom, ostane takto intímnym. Je to OK, že ty to nechápeš, ale prečo z toho nepochopenia (=nedostatku) robíš vlastne prednosť, to mi je fakt záhada.
Inak sa tu necítim ani na jednej strane tohto NEDOROZUMENIA, ako to správne nazvala Lupi, a len zíram, čo za emócie tu prebublávajú...
Není tady
Mně je to taky fuck, jen to pozoruji a napíšu, co chci.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jestli jsem z někoho nikdy (tady je nikdy na místě) necítila manipulativní chování, tak je to Pandorra.
byly doby, kdy jsi tvrdila opak.
Není tady
Vážené a milé, padlo toho tady tolik, že fakt není síla se tím vším znovu dokola zabývat.
Jsem ráda, že toto téma je na světě a že jste k němu otevřely pozornost.
Děkuji Vám za inspirativní společnost a podnětné připomínky...
Ještě bych chtěla výhledově Kuličce napsat, co si myslím o osobním přístupu k psaní, ale to si musím sesumírovat. A bohužel času je, s přibývajícím teplem v přírodě, tak málo...
Není tady