18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdy předtuchu? To, e z ničeho nic víte, e se něco stane a ono se to pak stane. Mě se to sem tam stává. Větinou je pak skutečná událost odliná od předtuchy, třeba se to stane jinak nebo někomu jinému, ale ta podstata je stejná. Jedna moje předtucha se nyní po pár měsících vyplnila doslova do puntíku, a mě to troku vyděsilo. Ta předtucha se netýkala mě, ale jiného člověka. Přemýlím nad tím, jestli jsem tu událost opravdu věděla předem nebo jestli jsem jí mohla přivolat, v podstatě "zhmotnit" svýma mylenkama, cítím se teď za to trochu zodpovědná. Můe mít mylenka takovou sílu, co myslíte?
Není tady
Já mám za to, e ano. Ale vím, e je za tím opravdu hodně práce a koncentrace.
Není tady
Market,
já také mívám předtuchy, větinou kdy se jedná o silně emotivní záleitost. Např. jsem věděla, e se něco stalo v práci (ráno jsem zjistila, e tam byl zloděj, zapomněla jsem zavřít okno), pak kdy jsem dala kastrovat morče (čím dál víc jsem si byla jistá, e umřelo, jak se blíila doba, kdy si ho mám vyzvednout) a postupem času kdy mám pocit, e něco tak je, tak to tak skutečně větinou je i u blbostí.
Nedělej si hlavu s tím, zda něco ovlivní nebo ne. Ovlivnit něco je opravdu těké. Ta předtucha znamená, e se na energii té osoby naladí a cítí, kam míří. Proto se to někdy stane i jinak, ne myslí. V ádném případě na tom nenese vinu.
Není tady
Wikina napsal(a):
Já mám za to, e ano. Ale vím, e je za tím opravdu hodně práce a koncentrace.
Přesně tak, to by musel být Tvůj úmysl a hodně na tom pracovat.
Není tady
Myslím, e předtuchy mívá někdy kadý.
Já se třeba ráno probudila a věděla jsem, e babička umřela, opravdu jsem to věděla, rychle jsem se oblékla a la jsem najisto do jejího bytu, rozloučit se. Ale prostě se to dalo čekat, měla 90 let a poslední dva týdny byla u moc nemocná.
A pak jsou taky věci, které nás zaskočí naprosto nečekaně.
Upravil(a) kostka (19. 3. 2014 19:35)
Není tady
Znam to, plati to, citlivejsi (vnimavejsi) lidicky to mivaj...
Není tady
Ano, mívám předtuchy. I o skutečných událostech, e se stanou nebo se právě dějí. A jsou to události, o kterých jsem nemohla vědět předem.
Není tady
Já tohle neznám. Někdy mívám nepříjemné tuení, ale větinou se nevyplní. A větinou kdy se něco stane, tak mě to totálně překvapí.
Není tady
Mě dodnes mrazí, kdy si vzpomenu, jak se mi v noci z 18. na 19. srpna 1991 zdálo o tomhle. A ráno jsem si pustila rádio a byla to pravda.
http://www.penize.cz/15904-nezdareny-ko … skem-svazu
A pak mě mrazí, jak jsem na vejce odjela domů na víkend a s přítelem bylo ve v pořádku. Zdálo se mi z pátku na sobotu, e mě podvedl. V pondělí po návratu na kolej jsem mu to vyprávěla jako "veselou historku" a on ztuhnul a řekl, e to je pravda, e se to stalo.
Mám víc takových záitků. A samé negativní. br. Ale sny neumím ovlivnit. Denní mylenky třeba ano, kdy jsou negativní, ale sny jsou jiné kafe.
Není tady
Predtuchy mi fungujú, niektoré - hlavne týkajúce sa mňa - do bodky. Podotýkam, e sa často týkajú žudí alebo vecí, ktorých v reále v danej chvíli ete ani nepoznám... Je to vlastne napojenie ducha na vyie sféry - mne to funguje cez sny.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Market,
já také mívám předtuchy, větinou kdy se jedná o silně emotivní záleitost. Např. jsem věděla, e se něco stalo v práci (ráno jsem zjistila, e tam byl zloděj, zapomněla jsem zavřít okno), pak kdy jsem dala kastrovat morče (čím dál víc jsem si byla jistá, e umřelo, jak se blíila doba, kdy si ho mám vyzvednout) a postupem času kdy mám pocit, e něco tak je, tak to tak skutečně větinou je i u blbostí.
Nedělej si hlavu s tím, zda něco ovlivní nebo ne. Ovlivnit něco je opravdu těké. Ta předtucha znamená, e se na energii té osoby naladí a cítí, kam míří. Proto se to někdy stane i jinak, ne myslí. V ádném případě na tom nenese vinu.
No Tulipánko, je pravda, e jsem na toho člověka nějak napojená, víckrát se mi s ním stalo něco co je mezi nebem a zemí. Ta věc co se stala není nic hroznýho. Ale hodně mě překvapilo, e jsem to věděla úplně do podrobností, jako bych si to někde přečetla.
Není tady
Eva. napsal(a):
Mě dodnes mrazí, kdy si vzpomenu, jak se mi v noci z 18. na 19. srpna 1991 zdálo o tomhle. A ráno jsem si pustila rádio a byla to pravda.
http://www.penize.cz/15904-nezdareny-ko … skem-svazu
A pak mě mrazí, jak jsem na vejce odjela domů na víkend a s přítelem bylo ve v pořádku. Zdálo se mi z pátku na sobotu, e mě podvedl. V pondělí po návratu na kolej jsem mu to vyprávěla jako "veselou historku" a on ztuhnul a řekl, e to je pravda, e se to stalo.
Mám víc takových záitků. A samé negativní. br. Ale sny neumím ovlivnit. Denní mylenky třeba ano, kdy jsou negativní, ale sny jsou jiné kafe.
Tohle se mi stalo, ale trochu jinak. Měla jsem se kdysi sejít s přítelem na nějakém místě. Kdy jsem ho viděla z dálky jak jde, tak jsem v tu chvíli věděla, e se objevila nějaká jiná ena - e začal na někoho myslet, a e mezi námi bude konec. Nic jsem mu tenkrát neřekla, moná e ani on v tu chvíli jetě netuil, e se rozhodne pro tu druhou.
Není tady
Mě se stávají předtuchy u hodně let a občas mě to děsí, jeliko si to nedokáu racionálně vysvětlit a bojím se, e něco patnýho tím přivolám. Jednou mě napadla mylenka, e kamarádce umře babička a ona opravdu zemřela! Jinak to nejsou zas a tak závaný věci, ale někdy se bojím, co se stane.
Není tady
mmoonika napsal(a):
Mě se stávají předtuchy u hodně let a občas mě to děsí, jeliko si to nedokáu racionálně vysvětlit a bojím se, e něco patnýho tím přivolám. Jednou mě napadla mylenka, e kamarádce umře babička a ona opravdu zemřela! Jinak to nejsou zas a tak závaný věci, ale někdy se bojím, co se stane.
ádnej strach. předtuchy jsou z hloubi due jako informace pro nás , abychom nebyli překvapeni tím, co přijde.
ber to sportovně a připus, e to funguje.
pokud tě předtucha překvapí silným záitkem, buď opatrná v podobným okamiku , který přijde v tvým ivotě.
příklad: zdá se ti , e jede autem a ve městě kde bydlí se ti něco stane na křiovatce. byl bych na pozoru a tam skutečně pojedu. ale jen na pozoru, ádnou paniku.
Není tady
Také jsem měla předtuchu, e se něco stane vnoučatům. Oběhla jsem své dvě rodiny poradila jsem vnoučatům aby byly opatrní aby si vzali dobré boty na sport a na kolo nebo babetu. Přila jsem domů a sousedka plakala ,e její vnuk jel na hory s tátou na kole a spadl a museli jej vrtulníkem odvést do nemocnice. Tak vechno se nedá stihnout.
Není tady
Nemyslím si, e by člověk dokázal zhmotnit svoje mylenky. Jestli předtucha funguje, nebo ne si nejsem úplně jistý. Měl jsem pár momentů, kdy jsem měl pocit, e se něco stane, těsně před tím, ne se něco stane, ale nic dramatického. Spí jsem měl třeba pocit, e právě teď zazvoní poačka a opravdu zazvonila a podobné věci. ádné tragédie.
Ale vybavil jsem si jednu takovou zajímavou věc. Kdysi se mi zdál dramatický sen, e jsem plul na voru po řece, kde mě napadl krokodýl nilský, se kterým jsem tam pak bojoval o ivot. A asi týden na to jsem ve zprávách slyel, e kdesi u ternberka zasahovali hasiči a zaskočil je tam krokodýl nilský, kterého tam kdosi choval.
https://olomoucky.denik.cz/zpravy_regio … -2021.html
Není tady
Ano, mylenky mohou mít velkou sílu a někdy se zdá, e ovlivňují nai realitu. Avak předpoklad, e mylenky přímo zhmotňují události, je komplexnějí a vyaduje hlubí pochopení. Přestoe můeme mít silné intuitivní předtuchy, zhmotnění mylenek do skutečných událostí není běně prokazatelné a často zůstává v rovině osobních zkueností.
Není tady