6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Začala jsem spát s klukem ze koly. Známe se sice u asi 2 roky, ale cestu k sobě jsme si nali a teď, kdy jsme se spolu vyspali po jedné společné akci. Oběma nám sex vyhovuje, take v tom stále pokračujeme. Já z toho mám ale rozpolcené pocity. Na jednu stranu se mi takový "vztah" líbí, protoe jsem od 15ti do téměř 20ti let měla jednoho partnera, ihned po něm jsem se vrhla do dalího (ročního) vztahu, take jsem si moc té svobody neuila. Na druhou stranu si ale připadám jak "věc na povyraení" a bojím se, e se do toho akorát zamotám, zamiluji se, protoe sex pro mě vdy byl spojen se vztahem, láskou. Navíc on se mi opravdu líbí. Chodíme spolu i ven se známými ze koly, co je fajn, protoe si pak nepřipadám tak nehodnotná
Pokračovat v tom ale chci, spí se bojím té mé citové stránky. Nebránila bych se asi ani posunout to na vyí level, ne je jen postel, kdyby chtěl. Jen nevím, jestli to není hloupá představa . Potřebovala bych něčím otevřít oči, vidět to z jiného úhlu, abych se zbytečně netrápila otázkami a představami..
Je lepí to tak nechat a smířit se jen s pozicí milenky?
Není tady