27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, jaké máte zkuenosti s rozvozem mléčných výrobků na farmářských trzích? Já tam kupuji mléko, protoe mi chutná víc ne z krabice, i kdy samozřejmě nevydrí 2 týdny. A láká mě jejich parenica a korbáčik - oboje miluju i ze supermarketu. Máte někdo zkuenost se sýry z farmy?
Není tady
V sobotu jsme byli na výletě na Mělníku. Dopoledne rozváeli na náměstí a malá svačinka přila právě vhod. Radonická parenica se nedá s tou z obchodu srovnávat.
Není tady
Výrobky z rozvozu kupujeme pravidelně. Nejčastěji mléko. Vzhledem k tomu, e rozváejí kadý týden, je to akorát doba na spotřebu.
Není tady
A to je hodně hezké téma, co mě na něm nejvíce zaujalo jsou tři registrace v jeden den. Já vím, vím, vím, můe být, ale tak protoe jsem člověk opatrný, tak níe u dopředu pro jistotu cituji pravidla
2. REKLAMA
2.1. Spam. Není dovoleno zahlcovat diskuze spamem, nevyádanou a/nebo skrytou reklamou, odkazem na webové stránky ani uváděním emailu nebo dalích obchodních údajů. Výslovně je zakázáno nabízet k prodeji léky veho druhu včetně antikoncepce.
2.2. Odkazy. V příspěvcích je mono uvádět odkazy na jiné webové stránky, pokud je to přímo spojeno s diskutovaným tématem a současně se nejedná o spam či nevyádanou a/nebo skrytou reklamu. Spam a příspěvky komerčního charakteru budou smazány.
2.3. Skrytá reklama. Za nevyádanou a/nebo skrytou reklamu či spam se povauje i opakované uvádění odkazů na webové adresy nebo jiných kontaktních údajů ve vícero příspěvcích.
2.4. Sankce. Poruení těchto pravidel bude sankcionováno zákazem přístupu na Fóra na určitou dobu, při opakovaném poruení pravidel trvale.
2.5. Osobní údaje. Pro uvádění soukromých mailů a dalích osobních údajů (telefon, adresa) pouívejte formát dvoustranné komunikace "Soukromé zprávy" nebo soukromý email.
2.6. Monosti reklamy. Ohledně monosti reklamy a propagace na fórech kontaktujte majitele Babinet.cz na info@babinet.cz, tel. 608 767 786, 234 095 743.
Není tady