Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 3. 2006 11:00

Janucha
♥♥-----

Re: . Permanentni makeup

Michalo je to PM nebo mikropigmentace?

Nezapomen nam pak napsat, jak jsi dopadla.
taky drzim palce smile

Není tady

#27 18. 3. 2006 15:35

Dianite
♥------

Záleží na tom kdo permanentí make-up dělá. Chodím ke kosmetičce, které tam tetérka dojíždí - a je to v pohodě. Ale moje kamarádka před pár lety si nechala dělat linky a nic moc to nedopadlo. Ještě na ni dotyčná tetérka zlomila jehlu - a i tu si naúčtovala. Linky byly hrozně tenké a za čas nebyly vidět vůbec. Takže - dobře popřemýšlejte komu se svěříte do rukou.

Není tady

#28 19. 3. 2006 22:28

Michalaa
♥♥-----

BUBU  JANUCHA  diky holky :-)
no ten salon je u nas v Mlady Boleslavi...ale sjizdej se sem z daleka..takze snad to bude dobry...bude to ze znamosti jak uz jsme psala pres tchyni,ktera me ma moc rada,takze by me snad nesverila do rukou nakyho neumetela...no nechame se prekvapit.....melo by me to stat 2000kc takze nevim jak levny nebo drahy to bude vlastne..jak se pohybujou ceny normal???
asi to bud eurcite nezvyk...jsem zvakla na moje vytvarny umeni a pak budu mit neco jineho od jine vytvatnice :-)
jo a otazka jestli je to pernamentni nebo ten druhej nevim,ale nekde jsem cetla ze je to stejen stejny..jen zase novy nazev kvuli jakoby novymu zpusobu..no nevim,kazdopadne zjistim :-)

Není tady

#29 20. 3. 2006 9:37

Andy
♥♥-----

Michalaa napsal(a):

tak holky ja jdu na PM pristi mesic.....ale jen na oboci..svoje nemam zadne a uz me nebavi se bat na koupalisti se potopit a vlastne vsude davt pozor aby se mi to nerozmazlo,a hlavne kazdej den se snazit aby byly obe stejny!!!!!!
no zkusim to :-) a pak dam cerstvi reference :-)
premlouvaj me i na rty,ale ja si nikdy nemalovala rty rtenkouani konturkou tak to beru jako zcela zbytecne......jinka me do toho natahla pritelova maminka :-) tak uvidime dobudoucna jaka to bude tchyne :-) :-) :-)

Ahoj Michaelo,

na tu pusu se nenech prekecat, ja co jsem videla, tak to nevypada dobre, je to hodne vyrazne a budes si muset furt malovat rty aby to nebylo videt.
Jinak drzim palce a dej vedet jak ti to dopadlo.

Není tady

#30 20. 3. 2006 20:45

Michalaa
♥♥-----

Diky holky...jste tady vsichni tak miloucky :-*

Není tady

#31 21. 3. 2006 9:38

Janucha
♥♥-----

hlavne jsme zvedave smile jeste by sis pro nas mohla prichystat fotky "pred a po" smile

Není tady

#32 21. 3. 2006 9:46

Michalaa
♥♥-----

jenze nevim jak je sem hodit.......:-)

Není tady

#33 20. 5. 2006 13:29

Michalaa
♥♥-----

tak jsem se prave vratila od kosmeticky...muism rici ze mam konecne krasne oboci a korat k memu obliceji...nechala jsem to zcela na kosmeticce a opavdu se ji to povedlo...hrala si semnou..trvalo ji to asi hodinku...jsem rada ze jsem se nechala premluvit
k bolesti:zadnou jsem nepocitovala opravdu to neboli to bylo pro me vetsi utrpeni kdyz jsem si zkusila tenkrat vytrhnout dva chloupky v oboci...tohle je fakt bez bolesti.
pockam jeste dva tri dny az se to zbarvy tak jak ma byt a pak se blejsknu a nekde necham fotky,abyste videly a ohodnotily :-)

Není tady

#34 20. 5. 2006 13:33

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Michalaa napsal(a):

tak jsem se prave vratila od kosmeticky...muism rici ze mam konecne krasne oboci a korat k memu obliceji...nechala jsem to zcela na kosmeticce a opavdu se ji to povedlo...hrala si semnou..trvalo ji to asi hodinku...jsem rada ze jsem se nechala premluvit
k bolesti:zadnou jsem nepocitovala opravdu to neboli to bylo pro me vetsi utrpeni kdyz jsem si zkusila tenkrat vytrhnout dva chloupky v oboci...tohle je fakt bez bolesti.
pockam jeste dva tri dny az se to zbarvy tak jak ma byt a pak se blejsknu a nekde necham fotky,abyste videly a ohodnotily :-)

mozna mam hloupou otazecku ale to znamena si svoje oboci uplne vyholit nebo vytrhat?Taky premyslim nad permanentnim makeupem a mam taky bavy z toho jak ale dopadnu,takze to porad odkladam.A jaky mas odstin?jde si vybrat?

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#35 22. 5. 2006 7:17

Michalaa
♥♥-----

ja jsem to nechala zcela na ni...k barve meho obliceje a vlasu mi doporucila barvu horka cokolada a primeskem mokky.. :-) tak mi to rekla..je to uplne jako prirodni proste jako by bylo moje.....a stim uplnym oholenim no ja ti nevim...ja totiz nemla svouje jako vubec ale nijak se nezminovala jestlimusi bejt vyholene nebo ne,ale myslim ze nic holit nebo vytrhavat nemusis....no spis jsme si jista.....

Není tady

#36 22. 5. 2006 8:03

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Michalaa napsal(a):

ja jsem to nechala zcela na ni...k barve meho obliceje a vlasu mi doporucila barvu horka cokolada a primeskem mokky.. :-) tak mi to rekla..je to uplne jako prirodni proste jako by bylo moje.....a stim uplnym oholenim no ja ti nevim...ja totiz nemla svouje jako vubec ale nijak se nezminovala jestlimusi bejt vyholene nebo ne,ale myslim ze nic holit nebo vytrhavat nemusis....no spis jsme si jista.....

a ty to svoje jsi uz mnela vyholeny kdyz jsi tam sla nebo ti neroste??nechci byt zvedava ja to myslim tak jestly ja si to budu muset holit kdyz mi roste.No ale kdyz nad tim uvazuju tak asi jo ne?

Není tady

#37 22. 5. 2006 15:52

Buba
♥♥♥----

Ja si svoje obocie holim, som cervenovlaska, asi raz za 10 dni, mam to oholene za 2 minuty.Ak mas pernamentny na dotvarovanie-predlzenie a pod. - svojho obocia, nic nemusis holit

Není tady

#38 23. 5. 2006 9:18

Michalaa
♥♥-----

suzy napsal(a):

Michalaa napsal(a):

a ty to svoje jsi uz mnela vyholeny kdyz jsi tam sla nebo ti neroste??nechci byt zvedava ja to myslim tak jestly ja si to budu muset holit kdyz mi roste.No ale kdyz nad tim uvazuju tak asi jo ne?

no holit nemusis samozrejme...jeste mi rekla kosmeticka ze to holit nemam a hlavne ne presto...... ale dneska ji tam budu vola,protoze se mi nejak zacly uz vylupovat stroupky a zdase mi ze to mam podtim srasne svetli....nejak to neni moc videt..jen takovej naznak...takze jsme zvedava co  mi nato rekne  a coo stim udela.....2. 6 jdu na svatu a nerada bych vypadala jak exot -) ne na svou nastesti :-)

Není tady

#39 23. 5. 2006 9:41

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Tak to jsem zvedava .ze by ti to spatne udelala?Nebo ti rekla ze to po odloupnuti bude svetly?

Není tady

#40 23. 5. 2006 9:54

Michalaa
♥♥-----

tedka jsme ji volala...rekla mi ze to je normalni ze teda pocitala az na stredu stim vylupovanim,ale prej se mi dobre hojej rany :-)  jinak mam naordinovanou na 6 korekci coz je uz zahrnuto v cene takze uz zadarmo tedka.....a k tomu svelimu odtinu....no rikala ze to jeste do tydne vyleze myslim teda ta barva ,ale kdyz to pak budu chtit jeste tmavsiale ikala ze to vyleze dost  a tak ze mi to jeste prejede jednou tmavsim odstinem :-)...takze me dost uklidnila,byla jsme z toho docela zaskocena :-)

Není tady

#41 23. 5. 2006 9:55

Michalaa
♥♥-----

a ty teda taky uvazujes o oboci Suzy??
??

Není tady

#42 23. 5. 2006 10:05

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Michalaa napsal(a):

a ty teda taky uvazujes o oboci Suzy??
??

taky,ja premyslim i o linkach ale myslim ze to na vickach musi dost bolet tak nevim.

Není tady

#43 23. 5. 2006 10:06

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Michalaa napsal(a):

tedka jsme ji volala...rekla mi ze to je normalni ze teda pocitala az na stredu stim vylupovanim,ale prej se mi dobre hojej rany :-)  jinak mam naordinovanou na 6 korekci coz je uz zahrnuto v cene takze uz zadarmo tedka.....a k tomu svelimu odtinu....no rikala ze to jeste do tydne vyleze myslim teda ta barva ,ale kdyz to pak budu chtit jeste tmavsiale ikala ze to vyleze dost  a tak ze mi to jeste prejede jednou tmavsim odstinem :-)...takze me dost uklidnila,byla jsme z toho docela zaskocena :-)

tak kdyz ma takovej pristup tak to je v pohode.Hlavne ze ti to da do toho stavu jak ty by sis to prala.aspon vim az se na to taky odhodlam tak na co vsechno se ji zeptam.

Není tady

#44 23. 5. 2006 12:21

Michalaa
♥♥-----

k tem linkam...ja bych do toho mozna taky sla casem......a myslim ze to neboli nejak zvlast vic jak oboci...mozna ze se to zda..ptala jsme se ji nato a riklaa ze to neboli akorat je pak neprijemny kdyz se loupou ty stroupky a pada to do oci tak to prej docela skrabe  a musej se pouzivat kapky do oci a bysis neposkrabala to ocni luzko...bulvu :-) a jika se tetuje spis pres podzim a a zimu...rikala ze to je lepsi..ze treba pusu nedela tedka vubec ze objednava az na zari....protoze slunicko je previt.... a dokaze to hodn zmenit a prej i znicit...kdyz nato moc sviti slunicko tak to muze zfilvet...jako kazda jina jizva -) tak pozor nato
ale urcite na to jdi..jje to parada.....

Není tady

#45 23. 5. 2006 14:18

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Dekji za informace no ja stejne nez se k tomu dostanu tak bude podzim,ale asi si prvne necham jen oboci a pak se uvidi.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí