29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtela bych si nechat udela permanentni makeup, koukala jsem na web, ale nejak nemuzu najit osobni zkusenosti.
Mate nekdo permanentni makeup?
Hodilo by se mi nejake doporuceni, nerada bych si nechala zmrsit oblicej. Pripadne varovani na co si mam dat pozor.
Takze damy jestli mate zkusenosti, informace, zpravy z doslechu, sdelte mi je prosim.
Není tady
Mam ho, som velmi spokojna. Konecne si nemusim davat pozor na obocie, ze si ho rozmazem, mam aj vrchne linky na ociach- aj rano vyzeram ako clovek. Inak, najprv mi obocie nakreslili, a az po mojom schvaleni vytetovali. Obocie mam cierno- hnede, linky cierne.
Není tady
Boli to hodne? A jak dlouho trva vyroba? Asi sis to nenechavala delat v Praze vid?
Není tady
Janucha napsal(a):
Boli to hodne? A jak dlouho trva vyroba? Asi sis to nenechavala delat v Praze vid?
Ahoj, perman. make-up mam uz 4 roky, rty, ocni linky a oboci. Ted uz mi pomalu mizi a musim rict, ze s nim nejsem moc spokojena, oboci mi udelali vyraznejsi nez jsem chtela- cerne a jsem spinava blondynka, takze se to ke mne nehodi. U rtu jsem mela vystinovani a konturu a ted mi vystinovani uz zmizlo, jenze ta kontura zustala (dost cervena), takze si musim stale malovat rty, aby to nebylo videt. A ocni linky jsem mela cerne a posledni rok zmenili barvu a jsou sedive. Tento tyden jdu na odstraneni te kontury rtu lasarem, doufam, ze mi pomuzou. Ja uz bych do toho znovu nesla.
Pelutko to jsi me prilis nepotesila
Není tady
Janucha napsal(a):
Pelutko to jsi me prilis nepotesila :(
tak to mne mrzi, rikam jen svou zkusenost.
PM je barvivo a nikdy nevis, co ti to udela, u nekoho to muze byt v pohode a u jineho to muze delat neplechu jako u mne.
Moje kamoska ma taky PM- ocni linky a oboci, ocni linky mela prvni 2 roky cerne a oboci hnedo-cerne a ted to zesedlo...
Mne by zajimalo, jestli PM po par letech uplne zmizi? V salonu mi rekli, ze ano, ale ja ho mam uz 4 roky a nezmizel..vsude pisou ze PM vydrzi zhruba 1-4 roky.
Nevím jestli to sem patří, ale mám taky PM, akorát že jako tetování. Prý to má zmizet asi tak po dvou letech a já už to mám víc než čtyři - a pořád hodně výrazně černé, vůbec to nezešedlo. Doufám, že to nebudu mít do padesáti, i když je to teď hezké ;o)
PM je bezva věc, ale jen od toho, kdo ho skutečně umí. Už pět let mám horní i dolní linky a jsem spokojená. Protože mám extrémně citlivé oči trvalo asi tři dny po zákroku než se zklidnily. Dalo se to vydržet. Vlastně jen svědily.
Většina kosmetiček, která to provádí má vlastní album, kde ti ukáže, svou práci. Nejlepší je osobní zkušenost někoho, kdo už PM od dotyčné má. Pokud ti jednou něco zkazí, je těžké to napravit. Po zákroku máš ještě možnost něchat si PM doupravit. Pokud vím, tak PM obočí doporučují převážně starším ženám, kterým už mizí nebo šedne. Dobře udělaná kontura kolem očí a rtů ti zajistí, že i po ránu vypadáš upraveně. Je sice hodně žen se špatou zkušeností, ale není to chyba metody, ale kosmetičky. Mně vyhovuje a slouží dobře. Právě uvažuji o jeho obnovení.
Není tady
Janucha napsal(a):
Chtela bych si nechat udela permanentni makeup, koukala jsem na web, ale nejak nemuzu najit osobni zkusenosti.
Mate nekdo permanentni makeup?
Hodilo by se mi nejake doporuceni, nerada bych si nechala zmrsit oblicej. Pripadne varovani na co si mam dat pozor.
Takze damy jestli mate zkusenosti, informace, zpravy z doslechu, sdelte mi je prosim.
Ahojky, ja mam PM uz 3 roky a mam ho porad takovy jako na zacatku. Mam PM oboci a horni a dolni ocni linky.
Nechavala jsem si ho delat ve znamym salonu. Ze zacatku byl PM hodne vyrazny, ale zhruba po 14 dnech se to sloupalo a vybledlo
Oboci celkem ujde, dolni ocni linky jsou super, ale horni linky se mi nelibi, jsou moc tluste a vyrazne :-(
Tak jak Pelutka- znovu bych do toho asi uz nesla.
Diky moc za zkusenosti, je to tak pul na pul.
Ja jsem chtela v prvni fazi udelat pusu. Mluvila jsem s kamaradkou, ktera to pred par lety absolvovala a ta rika, ze az na tu bolestivou metodu byla naprosto spokojena.
Nevim, jsem na vazkach, kdybych vedela o zarizeni v Praze na ktere se da spolehnout, tak bych do toho asi sla. Ale takhle se na to nejspis vykaslu.
Není tady
Na doktorka.cz jsem nasla obsahlou diskuzi o perm. makeupu.
Taky takovouhle peknou zkusenost:
4. 11. 2005 17:46:00, Hana Šebrlová
Tak jako každá mamina na mateřské i já jsem se chtěla trochu vylepšit a zvednout si sebevědomí a tak jsem se rozhodla pro permanentní makeup a to horní a dolní linky očí.Vše vypadalo výborně a cena byla příznivá.Po pár dnech po zákroku mi linky začaly natíkat a následně vytékat hnis s krví a postupovalo to doslova okolo celého oka.Pohled do zrcadla byl šílený.Jezdila jsem do nemocnice na oční a chodili se na mne dívat snad všichni lékaři z Litomyšlské nemocnice.Prý tohle ještě neviděli.Jejich verdikt zněl ucpané řasové kanálky.Nemusím říkat, že jsem vytrpěla jako pes,nemohla řídit auto ap.Trvalo to asi 2 měsíce než jsem vypadala konečně normálně.Teda normálně jedno oko s linkama a druhé bez,protože barva byla vyplavena hnisem.Opravdu zkušenost k nezaplacení.Paní Hyková,která mi permanentní makeup dělala samozřejmě zapřela jakékoliv pochybení ze své strany.Takže milé dámy rozhodně nechoďte do REGENERAČNÍHO CENTRA K PANÍ HYKOVÉ v LANŠKROUNĚ.Teda pokud nechcete dopadnout podobně jako já.Zdravím Hanka
Není tady
To je tedy síla, no nazdar.
Jen poznámka k pisatelce která je blondýna. Známá, přírodní světlá blondýna si dal také perm. makeup. Vypadala jako horník když se špatně umyje, čtenářky z ostravska ví co mám na mysli, o rtech darmo hovořit. Všichni jí utěšovali,že to ryhcle sleze, chyba lávky, po třech letech drží pořád. Je to křehká drobná blondýnka po čtyřicítce a vypadá teď o dost starší, nepřirozeně a navíc neví kdy to konečně sleze.
Samozřejmě víc se mluví o těch malérech než o těch povedených.
Myslim, ze po vsem prectenem jsem permanentni makeup zavrhla
Ale tahle metoda vypada lepe, rozhodne bezbolestne a setrneji http://www.mikropigmentace.cz/
jenom jsem nasla moc malo zen, co ji absolvovaly
Není tady
Janucha napsal(a):
Ale tahle metoda vypada lepe, rozhodne bezbolestne a setrneji http://www.mikropigmentace.cz/
Janucho,tak jsem mrkla na MikroPigmentaci a docela se mi to zamlouvá víc než permanentní makeup.
A ještě jedna špatná zkušenost s permanentním makeupem.Moje kamarádka si nechala udělat pusu a obočí.Vůbec se mi po tom "vylepšení" nelíbila,vypadala nepřirozeně a mě připomínala klauna.Nepřirozeně,klenuté obočí a kontury rtu příliš výrazné.Taky jsem do nedávna uvažovala o permanentním makeupu , ale ostrašující příklad kamarádky a teď co čtu tady,můj zájem přešel.
Není tady
Janucha napsal(a):
zdravim vsechny, ja mam permanent rok a bohuzel musim konstatovat, ze se mi vubec nelibi.
Udelali mi to ve znamem salonu v Praze, radeji nebudu jmenovat. Kosmeticka, co mi to delala, mela pm dost vyrazny, rekla jsem ji, ze to tak nechci a chci aby byl prirozeny a jemny.
Mam horni ocni linky a rty a konturu rtu je moc vyrazna musim rty stale malovat. Mela jsem jit jeste na oziveni PM, ale to uz jsem radsi nesla.
Hmm, takze permanentni makeup ma minusu az moc (
To se opravdu nenajde nekdo, kdo absolvoval mikropigmentaci?
Eiline nechces to zkusit a pak nam rict? (ja vim, je to ode mne srabacke )
Není tady
Už jsem to tady někde, někdy psala. Já byla před mnoha lety na dolních víčkách (linky) a vypadaly mi na jednom oku dole skoro všechny řasy a pak dorostla jen půlka. Prostě od vnějšího koutku do poloviny nemám řasy.... Asi se narušily při zákroku váčky, nebo co. Takže už nikdy!
Není tady
K nám do obchodu chodí paní, má udělanou konturu rtů. Vždy po cestě z práce se jí trochu smaže rtěnka a vypadá to příšerně. Nevím jak chodí doma před manželem a před dětma..
Není tady
ahoj holky,
tak jsem nebyla leniva a nasla smlouvu o PM (mimochodem nebyla jsem na PM ale na MIKROPIGMENTACI, coz ani nevim :-), je to uvedeno ve smlouve) a tento cervenec to bude 5 let, co mi ho delali.No, pekne dlouha doba to je.
Vcera jsem byla na odstraneni lasarem kontury rtu jak jsem psala, je to hodne neprijemny a mam rty otekly jak kacer Donald, budu to muset absolvovat zhruba jeste 2-4 krat, nez PM zmizi. Nejradsi bych si nechala odstranit i ty ocni linky, jenze to bych asi nevydrzela, bylo to dost bolestivy a ja jsem na oci precitlivela. A nejlepsi na tom je, ze 1 horni ocni linku mam uz docela tenkou a tu druhou stale silnou.
Kaco- mne taky po tom PM oboci hrozne vypadalo a proridlo, jenze jsem si myslela, ze je to vekem a ne PM, driv jsem mela husty oboci a ted tam mam par chlupu.
Ja osobne si myslim, ze MIKROPIGMENTACE a PM je to same, vzdyt PM se rika mikropigmentace. Divala jsem se na ty stranky o mikropigmentaci a myslim si, ze rozdil je akorat v tom, ze tuto mikropigmentaci delaji skoleni pracovnici s nekolikaletou praxi a tudiz by mel byt zarucen co nejlepsi efekt
Janucha napsal(a):
Hmm, takze permanentni makeup ma minusu az moc
(
To se opravdu nenajde nekdo, kdo absolvoval mikropigmentaci?
Eiline nechces to zkusit a pak nam rict? (ja vim, je to ode mne srabacke)
Janucho, víš, že se mi do toho moc nechce, jak to tady čtu.Nějak v tom tápu, píšou,že mikropigmentace je zjemnělá a bezriziková metoda permanentního makeupu.
Upravil(a) Eiline (15. 3. 2006 16:11)
Není tady
Eiline napsal(a):
Janucho, víš, že se mi do toho moc nechce, jak to tady čtu.Nějak v tom tápu, píšou,že mikropigmentace je zjemnělá a bezriziková metoda permanentního makeupu.
Kdyz to tak ctu, ani se ti nedivim, taky uz se mi do niceho z toho nechce.
Není tady
Ahoj holciny, chtelo by to reference od nekoho, kdo tu mikropigmentaci absolvoval.
Pisou o tom hezky, jenze o PM taky pisou hezky a tvrdi, ze je to bezrizikova metoda, ktera vydrzi 1-3 roky atd.
A jak jsme dopadly :-(
Ja uz ted budu opatrna a na nic takoveho se nepohrnu.
Preju Vam vsem hodne stesti.
neda mi to nereagovat. Taky mam PM a vubec s nim nejsem spokojena. Mam ho neco pres 2 roky a nastesti uz mizi, tak uz aby to bylo javascript:insert_text('', '');
Není tady
tak holky ja jdu na PM pristi mesic.....ale jen na oboci..svoje nemam zadne a uz me nebavi se bat na koupalisti se potopit a vlastne vsude davt pozor aby se mi to nerozmazlo,a hlavne kazdej den se snazit aby byly obe stejny!!!!!!
no zkusim to :-) a pak dam cerstvi reference :-)
premlouvaj me i na rty,ale ja si nikdy nemalovala rty rtenkouani konturkou tak to beru jako zcela zbytecne......jinka me do toho natahla pritelova maminka :-) tak uvidime dobudoucna jaka to bude tchyne :-) :-) :-)
Není tady
Drzim palce, aby si bola spokojna ako ja som.
Upravil(a) Buba (18. 3. 2006 2:17)
Není tady