6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Wikina napsal(a):
Judyna napsal(a):
helena napsal(a):
No to sand ne.
To víš, že jo... ale nejde o břehy, alébrž o to lehátko...Ježíš, já jsem nechápavá. To jako, že ony na to lehátko prostě mají? No to už by mě vůbec nenapadlo.
Hm..to jo a já teda mám fakt dobrý lehátko, velký, modrý, vysoký(!) a bylo opravdu velmi drahé!
Jenže ty "malý" čarodějnice (děti) už na fintu lehátko-bojka přišly taky a lehátko si půjčují....ale to pro nás vlastně nic není - přikúpíme lehátek
Není tady
Chválím se - šla jsem po práci na pivo a opravdu jsem si dala jen jedno! A to jsem si mohla dát dvě, tři......
Není tady
Aj keď sa mi najviac zo všetkého chce ísť domov a vyvaliť s apo celom týždni, premôžem sa a idem si zatancovať - a viem, že keď už sa dokopem, bude ma to baviť. Najhoršie je zdvihnúť sa a donútiť kroky namieriť si to tam.
Není tady
Jé, tak to já zalehnu k TV - už mám nakoupené dobroty a ještě nějaké časopisy k tomu.
Není tady
Ufff, som zničená, ale príjemne unavená...
Není tady
Zprovoznila jsem novy NB
Rano jedu do Brnecka, po 4 a pul mesici...
Není tady
Judyna napsal(a):
Jé, tak to já zalehnu k TV - už mám nakoupené dobroty a ještě nějaké časopisy k tomu.
Zrovna jsem to zrealizovala. Sežrala jsem x rakviček se šlehačkou... jak já se nažrala....jééé. U tv.
A to mám tolik práce, ale nudné, otravné,a tak dělám všechno jiné, jen ne to co musím v pondělí odevzdat- odeslat a ..taky..zkasírovat
Není tady
byla jsem líná jako veš, ale překonala jsem se a mám všechno hotovo
Není tady
aprill napsal(a):
Byla jsem líná jak veš, neudělala jsem nic, a byla jsem na výletě. Jedna nádhera předjarních lesů...
Není tady
Já taky dnes užívala hezkého počasí. Mám za sebou něco přes 40 km na kole.
Není tady
gymnasión napsal(a):
aprill napsal(a):
Byla jsem líná jak veš, neudělala jsem nic, a byla jsem na výletě. Jedna nádhera předjarních lesů...
Není tady
Judyna napsal(a):
Já taky dnes užívala hezkého počasí. Mám za sebou něco přes 40 km na kole.
píšu si do diáře- co nejdříve přestěhovat kolo
Není tady
Pisu si do diare: Budu lina jak ves, a preciz UDELAM VSECKO, CO SI PREJU...
Kdyz se mi to povede, pojdem sa sem chvalit...
Jestli ne, pujdu brecet na jine vlakenko...
Není tady
Snažím sa o veľkonočnú ryžovú diétu a nielenže sa mi podarila samotná ryža (pravda, nejem ju suchú a nesolenú, ako by som mala; ale včera som ju jedla samu), ale dnes som si urobila výborné ochutenie, šampiňóny a hlivy s arašidmi. S tou ryžou to chutí báječne.
Není tady
jak dlouho budeš na rýži ?
Není tady
Do pondelka - ak vydržím. Vrátane, teda....
Není tady
Chválím se, že jsem právě dodělala Krtkův dort. Poprvé jsem zkoušela jahodový. Zatím vypadá dobře
Seli, pardon. Snad tě to neodradí od tvé diety. Držím palce.
Upravil(a) Eva. (18. 4. 2014 23:19)
Není tady
já mám rýži moc ráda. ale jestli bych takhle vydržela jen o té rýži, tak to fakt nevím.
Není tady
Ten už jsem dlouho nedělala. Ten banánový je moc dobrý, jahodový jsem nezkoušela.
Rýži bych nedala
Není tady
Eva. napsal(a):
Chválím se, že jsem právě dodělala Krtkův dort. Poprvé jsem zkoušela jahodový. Zatím vypadá dobře
tys do čtvrt na dvanáct dělala dort ? tak to by se mi asi nechtělo, pokud by to nebylo vyloženě akutně k narozkám. takhle po večerech blbnout, na to se už cítím líná ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tys do čtvrt na dvanáct dělala dort ? tak to by se mi asi nechtělo, pokud by to nebylo vyloženě akutně k narozkám. takhle po večerech blbnout, na to se už cítím líná ..
Mám nový robot, tak mě to baví Od úterka zkouším všechno možné, abych ho zaběhla. Dort je rychlý, korpus jsem pekla před osmou a pak chladl. Teď už jsem to jenom naplnila. Ráno, až přijde přítel, bude mít překvapení. Na to se těším. Dáme si dort k dopolednímu kafi. Já jsem někdy taky líná a někdy peču třeba vánoční cukroví v noci, když se mi nechce spát.
Není tady
jo táák, ty zajíždíš robota, cos z něj byla tak nadšená. pak to ovšem chápu :-)))
Není tady
A já jsem si aspoň díky Eve vzpomněla, že mám naložit rozinky do rumu.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nie, na sladké nemám chuť (ale zajtra mám aj tak ryžu nasladko ). Vďakabohu.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já mám rýži moc ráda. ale jestli bych takhle vydržela jen o té rýži, tak to fakt nevím.
Tssss. kamoška robila 40-dňovú ryžovú diétu (s nesolenou, neochutenou, suchoud ryžou). To VIEM, že by som nedala - ja naopak ryžu nemusím. Ale prečisťuje, je zdravá a tak... , tak som sa na to dala.
Není tady