Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 18. 3. 2014 21:46

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: CHAT: Pochvážme sa

dusička napsal(a):

ženský, tady nejde o to,že bychom se u moře nevyblbli (mmch holka plavat umí).
Ale když mám chlapa celý rok pryč,jezdí domu jednou za měsíc na víkend. A navíc,když jede domu - tak 6 hodin cesta,6 hodin zpátky. Potřebuje si odpočnout od řízení, chtěla bych, aby dovolenou strávil s námi doma, právě tam, kde to známe, tam,kde jsme už byli koupat se tisíckrát. Přijeli bychom od moře, a on by nám zase odjel.

Za těchto okolností bych chlapa taky k žádnýmu moři netáhla. Spíš bych se snažila užít si dovolenou jako rodina, s minimem cestování pro něj, toho má za celý rok dost.

A já bych pak sbalila děti a kámošku a vycestovala s nima gloria Ale to už je volitelný big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#102 18. 3. 2014 23:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som sa nažil o kompromis s typom, čo tiež nemal rád more (hoci pri ňom nikdy nebol) - a bol to úspech taký polovičný. Mladý (tiež prvýkrát pri mori) bol nadšený a starý povedal, že "hm, dobré, ale pridlhé, mne by more stačilo tri dni"... kapitulation Ale on tak mal asi skoro s každou dovolenkou, bol workoholik.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#103 18. 3. 2014 23:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A pochválim sa. napriek tomu, že to spočiatku vyzeralo na katastrofu (meškal zvukár a nebolo jasné, či vôbec príde), sa nám vydarilo tanečné predstavenie, ktoré som ja navyše odmoderovala... rodna Bolo to primerane dlhé, primerane pestré, bez väčších katastrof - proste tummenupp . A jednej spolutancujúcej frajer to aj natáčal, tak bude pamiatka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#104 19. 3. 2014 6:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, píšu o sobě, co bych chtěla já... Chtěla bych,aby si manžel odpočnul
Vždy ti to moře (skoro http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif) nikdo necpe... dovolená je, jak říkám, od slova "dovolit si" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - dělat to, co chci/chceme. Ne táhnout někam jen proto, že to jinem vyhovuje.
Ss podívej tady - někdo památky, jinej zajímavosti, další plហa bazén... a (skoro http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif) žádnej netvrdí, že ten jeho způsob je jedinej správnej...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#105 19. 3. 2014 8:41

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

dusi, zeptala ses, kde a jak chce strávit dovolenou tvůj muž? Píšeš - chtěla bych, aby dovolenou strávil s námi doma. Co by chtěl on?

Já to vím. smile On chtěl to moře kvůli mě, že já ještě nebyla u teplého. Dovolenou by si představoval pořádně se vyspat, kouknout se na tv na český program. Jít na houby, na borůvky. Výletit, koupit si zmrzku, sednout si na zahradu a ugrilovat si dobrotu. Zajet s kamarádem na ryby.
Jo, píšu o sobě, co bych chtěla já. Ale píšu to proto,že to píšu já. Chtěla bych,aby si manžel odpočnul .

Duši a co takhle pronajmout si na týden nějakou chatu nebo chalupu v Česku? To dělá jedna moje kamarádka a je vždycky moc spokojená. Jsou u nás, nemusí nikam daleko jezdit, zároveň ale změní prostředí, berou s sebou i kola, dělají si výlety, chodí i do lesa na ty houby a borůvky, grilují, jezdí se koupat. U nás je taky krásně!

Není tady

#106 19. 3. 2014 10:44

kostka
♥♥♥♥---

Pro mě dovolená doma není žádnou dovolenou. Protože se vždy najde něco, co se musí udělat, posekat trávník, ostříhat plot, uklidit doma, atp. Raději bych vyrazila klidně někam na chatu, chalupu, jak píše Ivana.

Není tady

#107 19. 3. 2014 13:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

dusi, zeptala ses, kde a jak chce strávit dovolenou tvůj muž? Píšeš - chtěla bych, aby dovolenou strávil s námi doma. Co by chtěl on?

Já to vím. smile On chtěl to moře kvůli mě, že já ještě nebyla u teplého. Dovolenou by si představoval pořádně se vyspat, kouknout se na tv na český program. Jít na houby, na borůvky. Výletit, koupit si zmrzku, sednout si na zahradu a ugrilovat si dobrotu. Zajet s kamarádem na ryby.
Jo, píšu o sobě, co bych chtěla já. Ale píšu to proto,že to píšu já. Chtěla bych,aby si manžel odpočnul .

Duši a co takhle pronajmout si na týden nějakou chatu nebo chalupu v Česku? To dělá jedna moje kamarádka a je vždycky moc spokojená. Jsou u nás, nemusí nikam daleko jezdit, zároveň ale změní prostředí, berou s sebou i kola, dělají si výlety, chodí i do lesa na ty houby a borůvky, grilují, jezdí se koupat. U nás je taky krásně!

Hej, ja mám pocit "za hranice všedných dní" už keď idem na jazerá v Senci...  stolt A pri dovolenke je asi najdôležitejšia spoločnos wink - dôležitejšia než čokožvek iné. Ja mám pár dovoleniek celkom osamote (t.j. zrejme v dobrej spoločnosti tongue ), ktoré si pamätám ako skvelé.

Brita

Není tady

#108 19. 3. 2014 13:45

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ivo, tohle je moje nejlepší dovolená - pronajmout si chatu někde u nás, nevadí mi ani kemp. To miluju a za moře bych to nevyměnila.
Ale v případě Dušičky naprosto chápu, že chtějí být (nebo hlavně její muž) doma. Nedivím se mu vůbec, na jeho místě bych nevytáhla paty nikam smile

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#109 19. 3. 2014 18:42

Wikina
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Miluji celodenní ležení na písčité pláži u moře, vodu, ranní brouzdání ve vlnách při východu slunce, plavání nahá při východu slunce, když jsem na pláži sama. S malými večerními výlety do okolí a s prostřídáním válení na pláži s válením u některého z bazénů. Jsem zvědavá, jak dlouho bych to vydržela, než by mě to omrzelo.
Nádherně si odpočinu, vypnu hlavu a na nic nemyslím. Poslouchám šplouchání moře, třeba si něco přečtu nebo jen tak ležím se zavřenýma očima nebo spím. Mám ráda ruch na zaplněné pláži, kde jsem krásně anonymní mezi těmi tisíci lidí.

Mám to podobně, jen mám plavky nemám ráda zaplněné pláže. Proto taky vyhledáváme klidné destinace. Když byly holky menší, tak jsme museli do "ruchu", páč by se dámy utýraly nudou. Vždycky si vezmu polonafouklé lehátko a přivážu se k bojce a když si lehnu na záda, zavřu oči - tak ten zážitek se rovná něčemu, co nejde ani popsat. Cítím ty vlny, vítr, slunce a ten mořský vzduch. Panebože to je nádhera.  Jezdíme k moři každý rok...jinak nemůžu
I tu cestu si krásně užijem(já no, chlap už méně), třeba i cestou někde přespíme, pokud nechceme přes noc řídit a spát na parkovišti. Prostě jsem se rozhodla a doma vyhlásila, že  dovolená začne už balením.

Upravil(a) Wikina (19. 3. 2014 18:45)

Není tady

#110 19. 3. 2014 19:31

kostka
♥♥♥♥---

Vždycky si vezmu polonafouklé lehátko a přivážu se k bojce a když si lehnu na záda, zavřu oči - tak ten zážitek se rovná něčemu, co nejde ani popsat. Cítím ty vlny, vítr, slunce a ten mořský vzduch. Panebože to je nádhera. 

A já myslela, že takhle blbnu jen já tummenupp Já se ještě vždy ráda nechám unášet vlnkami, někam doplavu s lehátkem proti vlnám a pak si lehnu, zavřu oči a čekám, kde mě vlny donesou.
Vloni jsem si tohle užívala pokaždé, když syn po obědě usnul s tatínkem smile

Není tady

#111 19. 3. 2014 20:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Taky si přivážu lehátko k bójce, jsou to nepopsatelné pocity. Nádhera. Normálně to cítím a slyším moře. Pokaždé, když k němu přijedu, děkuji pánubohu, že mi dopřál něco tak neskutečně úžasného poznat. Mám před mořem hluboký respekt a miluji ho.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#112 19. 3. 2014 20:19

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Děvčata, mluvíte mi z duše. Už se nemůžu moře dočkat. smile

Není tady

#113 20. 3. 2014 8:07

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Taky se už hrozně těším! Loni jsem nikde nebyla, tak letos to musí vyjít. Jen musím nějak našetřit peníze.

Není tady

#114 20. 3. 2014 8:30

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

... chválím nás všechny, jak tu hezky přispíváme do diskusí. Musíme si pomáhat... lol

Zpomal.

Není tady

#115 20. 3. 2014 8:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Už se nemůžu moře dočkat.
Nejen moře... mám v plánu ještě několik drobnejch jedno- a dvoudenních vejletů. Bezvadnej způsob jak si vydechnout.

Není tady

#116 20. 3. 2014 9:25

Wikina
♥♥♥♥♥--

kostka napsal(a):

Vždycky si vezmu polonafouklé lehátko a přivážu se k bojce a když si lehnu na záda, zavřu oči - tak ten zážitek se rovná něčemu, co nejde ani popsat. Cítím ty vlny, vítr, slunce a ten mořský vzduch. Panebože to je nádhera. 

A já myslela, že takhle blbnu jen já tummenupp Já se ještě vždy ráda nechám unášet vlnkami, někam doplavu s lehátkem proti vlnám a pak si lehnu, zavřu oči a čekám, kde mě vlny donesou.
Vloni jsem si tohle užívala pokaždé, když syn po obědě usnul s tatínkem smile

Právě proto, že mě ty vlny zanášely (mluvím ale o moři) a pořád jsem kontrolovala kde jsem a vracela se - a to bylo teda dost náročné a vůbec jsem neměla klid, tak jsem překonala jakési nepříjemno z bojky a z toho provazu tam a uvázala jsem si ho tam

Není tady

#117 20. 3. 2014 9:26

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

Právě proto, že mě ty vlny zanášely (mluvím ale o moři) a pořád jsem kontrolovala kde jsem a vracela se - a to bylo teda dost náročné a vůbec jsem neměla klid, tak jsem překonala jakési nepříjemno z bojky a z toho provazu tam a uvázala jsem si ho tam

JJ, taky se proto přivazuji. Abych si to mohla naplno užívat a nemusela hlídat, aby mě vlny nezanesly na širé moře. Mám u toho božského houpání zavřené oči. V podstatě je to jako u milování, aby mě neřušily zrakové vjemy a mohla naplno vnímat své pocity.

Upravil(a) Eva. (20. 3. 2014 9:28)

Není tady

#118 20. 3. 2014 9:32

Wikina
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Taky si přivážu lehátko k bójce, jsou to nepopsatelné pocity. Nádhera. Normálně to cítím a slyším moře. Pokaždé, když k němu přijedu, děkuji pánubohu, že mi dopřál něco tak neskutečně úžasného poznat. Mám před mořem hluboký respekt a miluji ho.

Je to tak, je to opravdu strašně silný zážitek, trochu strach či ten respekt, vůně vody, ostré slunce nádherně hřející, zároveň zima z vody, vysílení po plavání, husí kůže, olej na těle. Pohupování, klid, mír....áááá

no jo, ... zase pěkně  na zem -  sedím doma u kompu, hubu nakřivo, slintám, trnou mi zuby i hlava v zátylku (trhali mi kořen zubu). Ale alespoň to mám za sebou. roll

Není tady

#119 20. 3. 2014 9:34

Wikina
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Wikina napsal(a):

JJ, taky se proto přivazuji. Abych si to mohla naplno užívat a nemusela hlídat, aby mě vlny nezanesly na širé moře. Mám u toho božského houpání zavřené oči. V podstatě je to jako u milování, aby mě neřušily zrakové vjemy a mohla naplno vnímat své pocity.

bože - ano - já to úplně cítím - soustředit se na to teplo na kůži...
dobrej masochismus big_smile

Není tady

#120 20. 3. 2014 9:39

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

bože - ano - já to úplně cítím - soustředit se na to teplo na kůži...
dobrej masochismus big_smile

Přesně to  - teplo na kůži - mě napadalo, když jsem to psala. Proto mám u moře ráda úplně nahou kůži, bez plavek. Ale na nudaplហse zatím stydím. Tak si nahá plavu jen brzy ráno, když na pláži nikdo není. To se cítím krásně svobodná. Voda mě hladí po těle... Jéje, to už bych zacházela do erotiky smile A u bazénu nebo na pláži přes den někdy nahoře bez, když mám správné naladění. Ale v Itálii už je někde problém být nahoře bez.

Upravil(a) Eva. (20. 3. 2014 9:47)

Není tady

#121 20. 3. 2014 12:27

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Wikina napsal(a):

Jé, vy jste holky měkké. Já si takhle v moři na zádech ležím bez lehátka reta

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#122 20. 3. 2014 12:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Kolik hodin bez hnutí? reta A vo tom to je. smile

Není tady

#123 20. 3. 2014 12:28

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak se chválím - už jsem "zazimovala" zimní boty a co bylo třeba jsem před chvilkou donesla na opravu. Mám už vyprané a uložené i šály a čepice.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#124 20. 3. 2014 12:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vy jste holky měkké
Ale prd a vořech... to je decentně zmíněná ekonomická situace... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#125 20. 3. 2014 12:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Judyna napsal(a):

Kolik hodin bez hnutí? reta A vo tom to je. smile

Proč několik hodin bez hnutí?
Bez lehátka je splynutí daleko lepší.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí