6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
enský, tady nejde o to,e bychom se u moře nevyblbli (mmch holka plavat umí).
Ale kdy mám chlapa celý rok pryč,jezdí domu jednou za měsíc na víkend. A navíc,kdy jede domu - tak 6 hodin cesta,6 hodin zpátky. Potřebuje si odpočnout od řízení, chtěla bych, aby dovolenou strávil s námi doma, právě tam, kde to známe, tam,kde jsme u byli koupat se tisíckrát. Přijeli bychom od moře, a on by nám zase odjel.
Za těchto okolností bych chlapa taky k ádnýmu moři netáhla. Spí bych se snaila uít si dovolenou jako rodina, s minimem cestování pro něj, toho má za celý rok dost.
A já bych pak sbalila děti a kámoku a vycestovala s nima Ale to u je volitelný
Není tady
Ja som sa nail o kompromis s typom, čo tie nemal rád more (hoci pri ňom nikdy nebol) - a bol to úspech taký polovičný. Mladý (tie prvýkrát pri mori) bol nadený a starý povedal, e "hm, dobré, ale pridlhé, mne by more stačilo tri dni"... Ale on tak mal asi skoro s kadou dovolenkou, bol workoholik.
Není tady
A pochválim sa. napriek tomu, e to spočiatku vyzeralo na katastrofu (mekal zvukár a nebolo jasné, či vôbec príde), sa nám vydarilo tanečné predstavenie, ktoré som ja navye odmoderovala... Bolo to primerane dlhé, primerane pestré, bez väčích katastrof - proste . A jednej spolutancujúcej frajer to aj natáčal, tak bude pamiatka.
Není tady
Jo, píu o sobě, co bych chtěla já... Chtěla bych,aby si manel odpočnul
Vdy ti to moře (skoro ) nikdo necpe... dovolená je, jak říkám, od slova "dovolit si" - dělat to, co chci/chceme. Ne táhnout někam jen proto, e to jinem vyhovuje.
Ss podívej tady - někdo památky, jinej zajímavosti, dalí plá a bazén... a (skoro ) ádnej netvrdí, e ten jeho způsob je jedinej správnej...
Není tady
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
dusi, zeptala ses, kde a jak chce strávit dovolenou tvůj mu? Píe - chtěla bych, aby dovolenou strávil s námi doma. Co by chtěl on?
Já to vím. On chtěl to moře kvůli mě, e já jetě nebyla u teplého. Dovolenou by si představoval pořádně se vyspat, kouknout se na tv na český program. Jít na houby, na borůvky. Výletit, koupit si zmrzku, sednout si na zahradu a ugrilovat si dobrotu. Zajet s kamarádem na ryby.
Jo, píu o sobě, co bych chtěla já. Ale píu to proto,e to píu já. Chtěla bych,aby si manel odpočnul .
Dui a co takhle pronajmout si na týden nějakou chatu nebo chalupu v Česku? To dělá jedna moje kamarádka a je vdycky moc spokojená. Jsou u nás, nemusí nikam daleko jezdit, zároveň ale změní prostředí, berou s sebou i kola, dělají si výlety, chodí i do lesa na ty houby a borůvky, grilují, jezdí se koupat. U nás je taky krásně!
Není tady
Pro mě dovolená doma není ádnou dovolenou. Protoe se vdy najde něco, co se musí udělat, posekat trávník, ostříhat plot, uklidit doma, atp. Raději bych vyrazila klidně někam na chatu, chalupu, jak píe Ivana.
Není tady
Ivana napsal(a):
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
dusi, zeptala ses, kde a jak chce strávit dovolenou tvůj mu? Píe - chtěla bych, aby dovolenou strávil s námi doma. Co by chtěl on?
Já to vím. On chtěl to moře kvůli mě, e já jetě nebyla u teplého. Dovolenou by si představoval pořádně se vyspat, kouknout se na tv na český program. Jít na houby, na borůvky. Výletit, koupit si zmrzku, sednout si na zahradu a ugrilovat si dobrotu. Zajet s kamarádem na ryby.
Jo, píu o sobě, co bych chtěla já. Ale píu to proto,e to píu já. Chtěla bych,aby si manel odpočnul .Dui a co takhle pronajmout si na týden nějakou chatu nebo chalupu v Česku? To dělá jedna moje kamarádka a je vdycky moc spokojená. Jsou u nás, nemusí nikam daleko jezdit, zároveň ale změní prostředí, berou s sebou i kola, dělají si výlety, chodí i do lesa na ty houby a borůvky, grilují, jezdí se koupat. U nás je taky krásně!
Hej, ja mám pocit "za hranice vedných dní" u keď idem na jazerá v Senci... A pri dovolenke je asi najdôleitejia spoločnos - dôleitejia ne čokožvek iné. Ja mám pár dovoleniek celkom osamote (t.j. zrejme v dobrej spoločnosti ), ktoré si pamätám ako skvelé.
Není tady
Ivana napsal(a):
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jo, píu o sobě, co bych chtěla já. Ale píu to proto,e to píu já. Chtěla bych,aby si manel odpočnul .Dui a co takhle pronajmout si na týden nějakou chatu nebo chalupu v Česku? To dělá jedna moje kamarádka a je vdycky moc spokojená. Jsou u nás, nemusí nikam daleko jezdit, zároveň ale změní prostředí, berou s sebou i kola, dělají si výlety, chodí i do lesa na ty houby a borůvky, grilují, jezdí se koupat. U nás je taky krásně!
Ivo, tohle je moje nejlepí dovolená - pronajmout si chatu někde u nás, nevadí mi ani kemp. To miluju a za moře bych to nevyměnila.
Ale v případě Duičky naprosto chápu, e chtějí být (nebo hlavně její mu) doma. Nedivím se mu vůbec, na jeho místě bych nevytáhla paty nikam
Není tady
Eva. napsal(a):
Miluji celodenní leení na písčité plái u moře, vodu, ranní brouzdání ve vlnách při východu slunce, plavání nahá při východu slunce, kdy jsem na plái sama. S malými večerními výlety do okolí a s prostřídáním válení na plái s válením u některého z bazénů. Jsem zvědavá, jak dlouho bych to vydrela, ne by mě to omrzelo.
Nádherně si odpočinu, vypnu hlavu a na nic nemyslím. Poslouchám plouchání moře, třeba si něco přečtu nebo jen tak leím se zavřenýma očima nebo spím. Mám ráda ruch na zaplněné plái, kde jsem krásně anonymní mezi těmi tisíci lidí.
Mám to podobně, jen mám plavky nemám ráda zaplněné pláe. Proto taky vyhledáváme klidné destinace. Kdy byly holky mení, tak jsme museli do "ruchu", páč by se dámy utýraly nudou. Vdycky si vezmu polonafouklé lehátko a přiváu se k bojce a kdy si lehnu na záda, zavřu oči - tak ten záitek se rovná něčemu, co nejde ani popsat. Cítím ty vlny, vítr, slunce a ten mořský vzduch. Paneboe to je nádhera. Jezdíme k moři kadý rok...jinak nemůu
I tu cestu si krásně uijem(já no, chlap u méně), třeba i cestou někde přespíme, pokud nechceme přes noc řídit a spát na parkoviti. Prostě jsem se rozhodla a doma vyhlásila, e dovolená začne u balením.
Upravil(a) Wikina (19. 3. 2014 18:45)
Není tady
Vdycky si vezmu polonafouklé lehátko a přiváu se k bojce a kdy si lehnu na záda, zavřu oči - tak ten záitek se rovná něčemu, co nejde ani popsat. Cítím ty vlny, vítr, slunce a ten mořský vzduch. Paneboe to je nádhera.
A já myslela, e takhle blbnu jen já Já se jetě vdy ráda nechám unáet vlnkami, někam doplavu s lehátkem proti vlnám a pak si lehnu, zavřu oči a čekám, kde mě vlny donesou.
Vloni jsem si tohle uívala pokadé, kdy syn po obědě usnul s tatínkem
Není tady
Taky si přiváu lehátko k bójce, jsou to nepopsatelné pocity. Nádhera. Normálně to cítím a slyím moře. Pokadé, kdy k němu přijedu, děkuji pánubohu, e mi dopřál něco tak neskutečně úasného poznat. Mám před mořem hluboký respekt a miluji ho.
Není tady
Děvčata, mluvíte mi z due. U se nemůu moře dočkat.
Není tady
Taky se u hrozně těím! Loni jsem nikde nebyla, tak letos to musí vyjít. Jen musím nějak naetřit peníze.
Není tady
... chválím nás vechny, jak tu hezky přispíváme do diskusí. Musíme si pomáhat...
Není tady
U se nemůu moře dočkat.
Nejen moře... mám v plánu jetě několik drobnejch jedno- a dvoudenních vejletů. Bezvadnej způsob jak si vydechnout.
Není tady
kostka napsal(a):
Vdycky si vezmu polonafouklé lehátko a přiváu se k bojce a kdy si lehnu na záda, zavřu oči - tak ten záitek se rovná něčemu, co nejde ani popsat. Cítím ty vlny, vítr, slunce a ten mořský vzduch. Paneboe to je nádhera.
A já myslela, e takhle blbnu jen já Já se jetě vdy ráda nechám unáet vlnkami, někam doplavu s lehátkem proti vlnám a pak si lehnu, zavřu oči a čekám, kde mě vlny donesou.
Vloni jsem si tohle uívala pokadé, kdy syn po obědě usnul s tatínkem
Právě proto, e mě ty vlny zanáely (mluvím ale o moři) a pořád jsem kontrolovala kde jsem a vracela se - a to bylo teda dost náročné a vůbec jsem neměla klid, tak jsem překonala jakési nepříjemno z bojky a z toho provazu tam a uvázala jsem si ho tam
Není tady
Wikina napsal(a):
Právě proto, e mě ty vlny zanáely (mluvím ale o moři) a pořád jsem kontrolovala kde jsem a vracela se - a to bylo teda dost náročné a vůbec jsem neměla klid, tak jsem překonala jakési nepříjemno z bojky a z toho provazu tam a uvázala jsem si ho tam
JJ, taky se proto přivazuji. Abych si to mohla naplno uívat a nemusela hlídat, aby mě vlny nezanesly na iré moře. Mám u toho boského houpání zavřené oči. V podstatě je to jako u milování, aby mě neřuily zrakové vjemy a mohla naplno vnímat své pocity.
Upravil(a) Eva. (20. 3. 2014 9:28)
Není tady
Eva. napsal(a):
Taky si přiváu lehátko k bójce, jsou to nepopsatelné pocity. Nádhera. Normálně to cítím a slyím moře. Pokadé, kdy k němu přijedu, děkuji pánubohu, e mi dopřál něco tak neskutečně úasného poznat. Mám před mořem hluboký respekt a miluji ho.
Je to tak, je to opravdu straně silný záitek, trochu strach či ten respekt, vůně vody, ostré slunce nádherně hřející, zároveň zima z vody, vysílení po plavání, husí kůe, olej na těle. Pohupování, klid, mír....áááá
no jo, ... zase pěkně na zem - sedím doma u kompu, hubu nakřivo, slintám, trnou mi zuby i hlava v zátylku (trhali mi kořen zubu). Ale alespoň to mám za sebou.
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
JJ, taky se proto přivazuji. Abych si to mohla naplno uívat a nemusela hlídat, aby mě vlny nezanesly na iré moře. Mám u toho boského houpání zavřené oči. V podstatě je to jako u milování, aby mě neřuily zrakové vjemy a mohla naplno vnímat své pocity.
boe - ano - já to úplně cítím - soustředit se na to teplo na kůi...
dobrej masochismus
Není tady
Wikina napsal(a):
boe - ano - já to úplně cítím - soustředit se na to teplo na kůi...
dobrej masochismus
Přesně to - teplo na kůi - mě napadalo, kdy jsem to psala. Proto mám u moře ráda úplně nahou kůi, bez plavek. Ale na nudaplá se zatím stydím. Tak si nahá plavu jen brzy ráno, kdy na plái nikdo není. To se cítím krásně svobodná. Voda mě hladí po těle... Jéje, to u bych zacházela do erotiky A u bazénu nebo na plái přes den někdy nahoře bez, kdy mám správné naladění. Ale v Itálii u je někde problém být nahoře bez.
Upravil(a) Eva. (20. 3. 2014 9:47)
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Jé, vy jste holky měkké. Já si takhle v moři na zádech leím bez lehátka
Není tady
Judyna napsal(a):
Kolik hodin bez hnutí? A vo tom to je.
Není tady
Jinak se chválím - u jsem "zazimovala" zimní boty a co bylo třeba jsem před chvilkou donesla na opravu. Mám u vyprané a uloené i ály a čepice.
Není tady
vy jste holky měkké
Ale prd a vořech... to je decentně zmíněná ekonomická situace...
Není tady
Eva. napsal(a):
Judyna napsal(a):
Kolik hodin bez hnutí? A vo tom to je.
Proč několik hodin bez hnutí?
Bez lehátka je splynutí daleko lepí.
Není tady