6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Náhodou - jsem ráda, e to mám hotové. A proloila jsem to jetě tím kolem a dvakrát posezením s kámokama. to abych se nepředřela
Měla jsem sice nabídku jet na pár dní do Anglie, jene autobusem a to by mě zabilo. To jsem teda měla lepí program.
Já jsem byla autobusem v Londýně a přeila jsem to celkem v klidu. Londýn byl pro mě úasný záitek, cestu jsem u dávno zapomněla. Já bych radi jela kamkoliv, třeba do Kardaovy Řečice, ne umývat o dovolené okna. Den, kdy myju okna, povauji za ztracený den.
Není tady
pokud bych mohla odcestovat kamkoliv místo mytí, odhazuju hadr a jedu
Taky tak... dokud jsem schopná cestovat, okna jako i cokoliv podobnýho počká... a a nebudu mít sílu někakm vyrazit, tak si buď okna omudlám pomalinku jedno po druhým... nebo si pozvu některý z dětí
Jo - a dopletla jsem nadejchanej růovej svetříček... jak z cukrový vaty
Upravil(a) helena (16. 3. 2014 18:31)
Není tady
Měla jsem sice nabídku jet na pár dní do Anglie, jene autobusem a to by mě zabilo.
Poznávačku do Anglie a Skotska jsem si naloila k padesátinám i za cenu toho,e strávím ze esti dnů tři noci v autobuse,v Londýně jsme byli dva dny,jeden den prelo a přesto to byl záitek...v Anglii krajina Jamese Herriota Yorkshir ,starobylé město York, přístav Whitby a o Skotsku ani nemluvím,fakt paráda, Loch Ness,Skotská vysočina,hrady,města,mám velké přání se tam jetě jednou podívat,ale protoe je mi 59,tak u asi letecky...
Není tady
Já jedu do Anglie v červnu, na delí dobu, podívám se i za synem. Jedu poprvé, moc se těím hlavně na Londýn. Jsem ráda, e se vám tam líbilo, mně se snad bude taky líbit.
Není tady
Judyna napsal(a):
Náhodou - jsem ráda, e to mám hotové. A proloila jsem to jetě tím kolem a dvakrát posezením s kámokama. to abych se nepředřela
Měla jsem sice nabídku jet na pár dní do Anglie, jene autobusem a to by mě zabilo. To jsem teda měla lepí program.
tak to ti věřím, taky budu ráda, a je budu mít vechny za sebou. v kadým případě bych to ráda stihla do konce měsíce, pak budu nepouitelná. tak snad to vyjde. tenhle víkend počasí mytí oken vůbec nepřálo.
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty jsi grainne pouitelná vdycky a za vech okolností ?
ja jsem pouzitelna az moc
no jo, teď, ale bylas vdycky ?
já se přiznám, e před pivem bych byla taky schopná naslibovat cokoliv, ale po pivu bych spala jako palek
Není tady
Holky, vdy bylo tak krásně. A já jsem byla ráda, e můu trávit dovolenou venku - i kdy práci na zahradě moc nemusím, ale to počasí to prostě přebilo. A pak odpoledne kolo.... Ten úklid (i kdy jsem toho nakonec zvládla docela dost) berte jen tak mimochodem.
O dovolené jsem nejraději venku - a u pěky nebo na kole. Mně je toti v autobusu patně, postupem let je to čím dál horí, občas nezabere ani Kynedril (ve ostatní u mám vyzkouené a je to slabé). Take cestování autem nebo autobusem je pro mě za trest. Kromě toho ta Anglie by byla z malé části pracovní, take nic moc. Poznávačky u jsem vzdala - byly doby (celkem nedávné), kdy jsem se to snaila překonat, ale prostě to nejde. A tak jezdím kam to jde vlakem - jo a to jsem jeden takový výlet měla teď v týdnu taky.
Upravil(a) Judyna (16. 3. 2014 20:15)
Není tady
Eva. napsal(a):
Já jedu do Anglie v červnu, na delí dobu, podívám se i za synem. Jedu poprvé, moc se těím hlavně na Londýn. Jsem ráda, e se vám tam líbilo, mně se snad bude taky líbit.
Byla jsem 2x, pokadé na 10 dnů. Moc se mi líbilo, Londýn má úasnou atmosféru. Byli jsme samozřejmě vechny památky, ale taky jsme strávili půl dne v muzeu války, půl dne v přírodovědném muzeu, byli jsme v několika galeriích, v muzeu Sherlocka Holmese, podívat se u královského soudu. Taky třeba v Harrods jsem byla dlouho. V Londýně jsou krásné parky a určitě jsem na něco zapomněla. Byli jsme autobusem, v pohodě jsem to přeila.
Kdy tě netlačí čas, tak si Londýn vychutná.
Upravil(a) lea64 (16. 3. 2014 19:28)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty jsi grainne pouitelná vdycky a za vech okolností ?
ja jsem pouzitelna az moc
no jo, teď, ale bylas vdycky ?
já se přiznám, e před pivem bych byla taky schopná naslibovat cokoliv, ale po pivu bych spala jako palek
no nebyla to mám za to
Není tady
Dovolenou trávím nejradi doma. Neláká mě poznávat svět (asi stárnu)
U uklízení si zapnu rádio nebo nějakou muziku na kterou mám chut a jedu. tedy podmínka je, e jsem sama doma.
A za co se pochválím? Mám umytý zatím tři okna.
Není tady
Já myju okna a kdy se přestane topit. Na mytí oken je vdy času dost. Stačí v dubnu.
Není tady
Ja som teda tento víkend nestíhala nič, mala som jednu takú polofuku... To u ani nejdem vysvetžova . Bolo to náročné a som vyavená, ale stálo za to... A počasie bolo na prd, take ani nežutujem, e som bola celý víkend dnu. Ale len čo sa urobí pekne, asi upracem balkón - u o to kričí. A vymyslím nejaký výlet do prírody... u sa teím.
Není tady
Seli - přírodu taky můu Myla jsem minulý víkend, jak bylo u jaro. No a netopila jsem.
Není tady
Vidí... začala jsem jezdit do světa a na starý kolena - a uívám si to...
Moná víc, ne kdybych měla za zadkem kompletní rodinku.
Není tady
Kdy se dívám na sebe, tak se musím pochválit, nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec jak má být, před naí, za naí, cesta má a nepráí, HEJ
Je to takhle dobře?
Není tady
Je to takhle dobře?
Inu... jestli se tak cejtí...
Není tady
helena napsal(a):
Je to takhle dobře?
Inu... jestli se tak cejtí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A na toho chlapce
Kdy se nepochválíme samy, kdo nás pochválí? Chlap? Sotva
Není tady
A to zas mi doma chválou neetříme. Já chválím, Ty chválí, my chválíme.
Heli - je fakt, e spí vyhledávám samotu. take vlastně do světa, kamkoliv - ano - podmínka - sama.
Se tedy nepochválím, ale jdu párat. Komplet celý svetr na kruhových jehlicích, take se to nedalo přeměřovat. A je to divný.
Není tady
take vlastně do světa, kamkoliv - ano - podmínka - sama
Jezdím s kamarádkou - model "dvě babky" - naprosto perfektní. Jednak nás zajímají skoro stejný věci, druhak si umíme vyhovět - kdy se jedný někam nechce, jde druhá sama a ani jedna se necejtí dotčená... nemusíme celej den prokecat, ale klidně si čteme... nikdo neječí, e chce zmrzlinku/k vodě/nakupovat... má s kým probrat, co bylo dneska k vidění nebo k jídlu... pohoda.
jdu párat. Komplet celý svetr
Nezbejvá, ne politovat...
Není tady
helena napsal(a):
take vlastně do světa, kamkoliv - ano - podmínka - sama
Jezdím s kamarádkou - model "dvě babky" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - naprosto perfektní. Jednak nás zajímají skoro stejný věci, druhak si umíme vyhovět - kdy se jedný někam nechce, jde druhá sama a ani jedna se necejtí dotčená... nemusíme celej den prokecat, ale klidně si čteme... nikdo neječí, e chce zmrzlinku/k vodě/nakupovat... má s kým probrat, co bylo dneska k vidění nebo k jídlu... pohoda.
jdu párat. Komplet celý svetr
Nezbejvá, ne politovat...
Heli, mám to stejně s tím cestováním. Miluju cestování, kdybych vyhrála milión, tak si koupím cestu kolem světa. Chci vecko vidět, o čem jsem zatím jenom četla. Zdědila jsem nějaké peníze po mamince a uvalila je za výlet do New Yorku. Pak jsem přila o práci a trochu jsem si to vyčítala, ale pak jsem si řekla, no a co? Tak umřu hlady o 2 měsíce dřív, ale viděla jsem New York! A taky jezdím s kamarádkou a je to fajn, přesně jak říká. Vyhovíme si, nejsme na sebe nalepené jak siamská dvojčata, ale zase máme paráka na pokec a na svěřování se se záitky. Byla jsem jednou sama na poznávačce na zámcích Ludvíka Bavorského. Nebylo to patné, ale mám radi společníka. Neumím se seznámit s cizími lidmi, tak jsem tam byla fakt hodně sama. Vadilo mi to, i kdy jsem introvert.
Není tady
Moje mamka začala taky cestovat, a kdy je v důchodu. Jene ona má tu výhodu, e jí není patně. Jezdí taky s kamarádkou, ale docela těko ji hledala, jeliko holky v jejím věku a v jejím okolí u na cestování moc nejsou. Měla jednu moc dborou - cestovatelku - ale ta bohuel umřela na rakovinu, i kdy byla o dost mladí ne mamka.
Není tady
dusička napsal(a):
U uklízení si zapnu rádio nebo nějakou muziku na kterou mám chut a jedu. tedy podmínka je, e jsem sama doma.
A za co se pochválím? Mám umytý zatím tři okna.
já taky tři. ale mnohem větí radost bych měla, kdybych mohla říct, u mi zbývají jenom tři :-))
Není tady
Pavli a kolik má oken? Já est.
Já bych ráda mamce okna umyla, ale ona se na ně cítí a chce si je udělat sama.
Jak píete o tom, někam vypadnout.
Vdycky jsem si přála jet k moři. Letos u bychom si to mohli splnit, domluvili jsme se se vagrovou,e bychom jeli autama, oni s holkama, my s dětma. bud Chorvatsko nebo Itálii. U máme i stejný datumy dovolený
Jene pak se mi to rozleelo v hlavě. A říkám si, manel skoro není doma, potřebuje si odpočnout, a jak se říká, vude dobře, doma nejlíp. Na dovolené by jedl konzervy a něco rychlýho.
Ale ne kvůli manelovi, ale mně se prostě někam plahočit 12 hodin autem nechce.
Jako správná "slepička" jsem rozhodnutí přenechala manelovi a řekla svoje argumenty proti. A e budeme jezdit tady po výletech, na hrady a zámky, na Mácháč, atd. atd. do lesa na houby, na borůvky.
Napsala jsem mu, je to na Tobě.
Odepsal mi, e bude lepí jet k moři za pár let, a holce bude cca 10let, a bude umět pořádně plavat . To tak.
A já mau do práce.
Není tady
Vdycky jsem si přála jet k moři.
Ale kdy jsem líná a "mně se prostě někam plahočit 12 hodin autem nechce"
Já ti to nevyčítám, kadej jsme jinej ... jen neumím pochopit, e kdy bych si něco splnitelnýho přála, tak si budu současně hledat vejmluvy, proč e si to vlastně splnit nemůu
Upravil(a) helena (17. 3. 2014 12:30)
Není tady
Já dost dobře neumím pochopit, e někdo chce dovolenou trávit doma. O dovolené by podle mě měl člověk změnit prostředí a zaít něco nového. Aby sis ani to kafe třeba nemusela vařit sama. Měla bych pocit, e do práce chodím zbytečně. Ale to je za mě.
Jinak několikrát jsme byli v Itálii bez stravy, měli jsme apartmán s kuchyňkou. Vařili jsme si sami, ale u moře v horku je to takové jednoduché vaření. Potraviny jsme nakoupili tam a nevylo to drá. Nějaké těstoviny, ovoce, zeleninu a nic moc víc jsme nepotřebovali, kdy jsme nechtěli nic dělat, tak jsme si koupili pizzu nebo tak něco.
Není tady