29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Navíc si můžeš stáhnout aplikaci, která tě něco naučí. Já se takhle učím angličtinu na Duolingu.
To ja mám cez noteboočik
Není tady
Není tady
Holky, to je chvályhodné, že na sobě pracujete!
Není tady
Tuhle zimu se chci zdokonalit v angličtině. Používám mimo jiné Landigo. Máte někdo další tipy na samostudium?
Není tady
Filmy a seriály v origináli s titulkami..,. ale to je pre aspoň trochu pokročilejších (neviem, ako si na tom Ty....)
Není tady
Pro ty méně zdatné, dobře se kouká na kreslené pohádky v originále s anglickými titulky.. např. Prasátko Pepa. Čistá angličtina, snadno poslouchatelná a jsou to krátké epizody. Děti vždy sjížděly v češtině a pak v angličtině a "rozuměly" i když neuměly ještě číst.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Tuhle zimu se chci zdokonalit v angličtině. Používám mimo jiné Landigo. Máte někdo další tipy na samostudium?
Markéta na .........ENGLISH HACKER.........jako samostudium nejlepší, co jsem poznala
Není tady
Diky moc, během svátků na to mrknu.
Není tady
S vekom sa mi nejako zlepšujú reflexy a dnes som chytila padajúce vajíčko (surové) v lete bez toho, aby som ho rozbila. Sama nechápem ako...
Upravil(a) Selima (8. 12. 2022 14:47)
Není tady
Seli,
Není tady
Mám zabalené dárky, dnes jsem napsala a poslala vánoční přání. Napečeno bylo, už je rozdáno (možná, že ještě něco přidělám).
Vánočně mám nazdobeno, hlavně v oknech, chodívají to sem obdivovat lidé s dětmi.
Vánoce můžou začít, v klidu a beze spěchu.
Není tady
Niky, to máš můj velký obdiv!
Takto jsem to ještě nikdy v životě nezažila.........
Není tady
já dnes plnila cukroví..........piplala jsem se s tím skoro celý den.......mírně se mi navaluje, když kouknu do kuchyně
příští rok to nedělám..............už na to nemám
Není tady
překonala jsem se...............zavedla jsem vnoučka do školy a cestou si koupila čokoládové pecky, mám ořechové tyčky a konce ještě namočím do čokolády
konečně nechodím do školky, nejstarší vnuk má 20, nejmladší 7, takže to bylo let............v šatně školky
pořád byl někdo těhotný, kojilo se ještě nedávno ...........stačilo
takže znám mladé maminky...........mladá ing. máma 2 děti, 4 a 2 roky...........děti dá do školky a jde někam v obci uklízet......na 3 hodiny dopoledne....tak si přivydělává, druhá máma...........zase peče dorty a makronky-velký zájem
další máma pracuje na plný úvazek, táta je na mateřské-má na to koule
moc jim fandím
Není tady
vrabčák napsal(a):
Niky, to máš můj velký obdiv!
Takto jsem to ještě nikdy v životě nezažila.........
Ani ja
Není tady
Letos jsem Štědrovečerní večeři zredukovala kvůli viróze jen na to nejnutnější, takže byl jen kapr a br. salát.
Není tady
Ja som tiež minimalizovala (ale to vďaka okolnostiam) a napriek výdatnému povaľovaniu nie som pocitovo prežratá a snáď som ani nepribrala... No aj vďaka pobytu v Prahe, musím povedať.
Není tady
Judyna napsal(a):
Letos jsem Štědrovečerní večeři zredukovala kvůli viróze jen na to nejnutnější, takže byl jen kapr a br. salát.
A co jíte jindy, Judyno? My na večeři máme vždy jen salát a řízek. Vždy se na to moc těším a dám si pořádnou porci Moc rychle to zase uteklo
A snad už jsi zdráva a fit!
Není tady
Dám to do chválicího tématu - o pochvale české koruny
Česká koruna patří ke světovým vítězům let pandemie a války. Společně se švýcarským frankem a singapurským dolarem a také spolu s čínskou měnou se tak řadí do kvarteta světově významnějších měn, které vůbec nejlépe zvládly pohnuté období uplynulých tří let.
https://www.newstream.cz/nazory/lukas-k … ie-a-valky
To je super, doufám, že to ví také ti "nahoře" a nebudou nám cpát euro.
Není tady
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
A co jíte jindy, Judyno? My na večeři máme vždy jen salát a řízek. Vždy se na to moc těším a dám si pořádnou porci
Moc rychle to zase uteklo
![]()
A snad už jsi zdráva a fit!
Děkuji, jsem.
Dělám ještě rybí polévku a ovocnou omáčku a k ní se jí domácí vánočka (tu jsem teda taky udělala, na omáčku a polévku už síly nezbyly).
Není tady