18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Navíc si můe stáhnout aplikaci, která tě něco naučí. Já se takhle učím angličtinu na Duolingu.
To ja mám cez noteboočik
Není tady
Není tady
Holky, to je chvályhodné, e na sobě pracujete!
Není tady
Tuhle zimu se chci zdokonalit v angličtině. Pouívám mimo jiné Landigo. Máte někdo dalí tipy na samostudium?
Není tady
Filmy a seriály v origináli s titulkami..,. ale to je pre aspoň trochu pokročilejích (neviem, ako si na tom Ty....)
Není tady
Pro ty méně zdatné, dobře se kouká na kreslené pohádky v originále s anglickými titulky.. např. Prasátko Pepa. Čistá angličtina, snadno poslouchatelná a jsou to krátké epizody. Děti vdy sjíděly v četině a pak v angličtině a "rozuměly" i kdy neuměly jetě číst.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Tuhle zimu se chci zdokonalit v angličtině. Pouívám mimo jiné Landigo. Máte někdo dalí tipy na samostudium?
Markéta na .........ENGLISH HACKER.........jako samostudium nejlepí, co jsem poznala
Není tady
Diky moc, během svátků na to mrknu.
Není tady
S vekom sa mi nejako zlepujú reflexy a dnes som chytila padajúce vajíčko (surové) v lete bez toho, aby som ho rozbila. Sama nechápem ako...
Upravil(a) Selima (8. 12. 2022 14:47)
Není tady
Seli,
Není tady
Mám zabalené dárky, dnes jsem napsala a poslala vánoční přání. Napečeno bylo, u je rozdáno (moná, e jetě něco přidělám).
Vánočně mám nazdobeno, hlavně v oknech, chodívají to sem obdivovat lidé s dětmi.
Vánoce můou začít, v klidu a beze spěchu.
Není tady
Niky, to má můj velký obdiv!
Takto jsem to jetě nikdy v ivotě nezaila.........
Není tady
já dnes plnila cukroví..........piplala jsem se s tím skoro celý den.......mírně se mi navaluje, kdy kouknu do kuchyně
přítí rok to nedělám..............u na to nemám
Není tady
překonala jsem se...............zavedla jsem vnoučka do koly a cestou si koupila čokoládové pecky, mám ořechové tyčky a konce jetě namočím do čokolády
konečně nechodím do kolky, nejstarí vnuk má 20, nejmladí 7, take to bylo let............v atně kolky
pořád byl někdo těhotný, kojilo se jetě nedávno ...........stačilo
take znám mladé maminky...........mladá ing. máma 2 děti, 4 a 2 roky...........děti dá do kolky a jde někam v obci uklízet......na 3 hodiny dopoledne....tak si přivydělává, druhá máma...........zase peče dorty a makronky-velký zájem
dalí máma pracuje na plný úvazek, táta je na mateřské-má na to koule
moc jim fandím
Není tady
vrabčák napsal(a):
Niky, to má můj velký obdiv!
Takto jsem to jetě nikdy v ivotě nezaila.........
Ani ja
Není tady
Letos jsem tědrovečerní večeři zredukovala kvůli viróze jen na to nejnutnějí, take byl jen kapr a br. salát.
Není tady
Ja som tie minimalizovala (ale to vďaka okolnostiam) a napriek výdatnému považovaniu nie som pocitovo preratá a snáď som ani nepribrala... No aj vďaka pobytu v Prahe, musím poveda.
Není tady
Judyna napsal(a):
Letos jsem tědrovečerní večeři zredukovala kvůli viróze jen na to nejnutnějí, take byl jen kapr a br. salát.
A co jíte jindy, Judyno? My na večeři máme vdy jen salát a řízek. Vdy se na to moc těím a dám si pořádnou porci Moc rychle to zase uteklo
A snad u jsi zdráva a fit!
Není tady
Dám to do chválicího tématu - o pochvale české koruny
Česká koruna patří ke světovým vítězům let pandemie a války. Společně se výcarským frankem a singapurským dolarem a také spolu s čínskou měnou se tak řadí do kvarteta světově významnějích měn, které vůbec nejlépe zvládly pohnuté období uplynulých tří let.
https://www.newstream.cz/nazory/lukas-k … ie-a-valky
To je super, doufám, e to ví také ti "nahoře" a nebudou nám cpát euro.
Není tady
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
A co jíte jindy, Judyno? My na večeři máme vdy jen salát a řízek. Vdy se na to moc těím a dám si pořádnou porci Moc rychle to zase uteklo
A snad u jsi zdráva a fit!
Děkuji, jsem.
Dělám jetě rybí polévku a ovocnou omáčku a k ní se jí domácí vánočka (tu jsem teda taky udělala, na omáčku a polévku u síly nezbyly).
Není tady