29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Možno to tu už bolo, ale neviem dohľadať... a musím sa pochváliť: UŽ MÁM ODMRAZENÉ!
A znovu zmrazené... pol roka pokoj.
Není tady
UŽ MÁM ODMRAZENÉ!
Můj mrazák bys nechtěla přijet odmrazit?
Jo nechtěla... aha... tak nic, no...
Není tady
Taky jsem nerada rozmrazovala mrazák. Lednice i mrazák se systémem No Frost jsou super, mám je dva roky. Mrazák občas vyčistím, ale není tam nic namraženého, nemusím čekat na rozmrazení. Chválím toho, co systém No Frost vymyslel.
Není tady
Seli, chválím, náš by to potřeboval jako sůl. Ale příští týden mi přijde úklidová firma udělat okna a spáry v koupelnách parním čističem, takže to mě nakopne k tomu, udělat aspoň tu lednici a mrazák. A jarní úklid bude hotovej
A jinak se chválím (protože nikdo jinej to za mě neudělá ) že mi už zbývá jen jedna návštěva u zubaře a budu mít spraveno (najít si čas a zorganizovat těch cca 15 návštěv za poslední rok, pokaždé hlídání pro děti atd., to byla pořádná fuška). Teda, budu mít spraveno, co utrpělo po první várce dětí. Spravování po druhé várce začne zase až po porodu
Ale snad to tentokrát nebude taková hrůza, zdá se.
Není tady
Jo, musim se pochvalit, ze jsem zvladla dooost tezkou supervizi s nejvyssim sefem.
V prubehu to bylo strasne neprijemny..., ale prezili jsme to oba. On bez ztraty kyticky, ja s odrenyma usima...
Není tady
helena napsal(a):
UŽ MÁM ODMRAZENÉ!
Můj mrazák bys nechtěla přijet odmrazit? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Jo nechtěla... aha... tak nic, no... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif
NIE! Ešte ma oziabu prsty od môjho mrazáku...
Není tady
Ešte ma oziabu prsty
Ty mladý holky taky dneska nic nevydrží...
Není tady
Tak, mám hotovou polovinu oken..horší polovinu...
Není tady
Tak jsem si uspesne "pivne" odpocinula, ac si to pral manzel (pro sebe... )... Zavelel totiz, po mem prichodu z prace, ze "jdeme na pivo"...
Sli jsme, hned po nakupu ve veldlejsim supermarkru...
Ja mu to prala taky... . Ale myslela jsem, ze z toho budu "neco mit", t.j. ze si odpocine a pak me bude mit rad, odpocatej...
... No jo, ale pak rekl: Nech to na zitra (to vsecko, co jsem si od toho slibovala...
)... hm, sel spat..., a ted tady chrape, jak starej medved...
Upravil(a) Dorka (12. 3. 2014 19:47)
Není tady
Pivo uspáva, to nevieš?
Není tady
Ja se teda chvalium, odevzdala jsem dane (teda papir, ne prachy) za nasi rodinu....huraaa....
Není tady
Umyla jsem tento týden okna sobě i mamce, pohrabala jsem trávník na zahrádce a zkulturnila políčka - jen zasít. A doma jsem udělala to, co nesnáším - uklízela jsem kuchyň - vyklidila a vymyla jsem všechny skříńky a šuflata, dnes jsem uklidila špajzu. A taky mám prvních 60 jarních kilometrů na kole.
Upravil(a) Judyna (13. 3. 2014 23:47)
Není tady
Judyna napsal(a):
Umyla jsem tento týden okna sobě i mamce, pohrabala jsem trávník na zahrádce a zkulturnila políčka - jen zasít. A doma jsem udělala to, co nesnáším - uklízela jsem kuchyň - vyklidila a vymyla jsem všechny skříńky a šuflata, dnes jsem uklidila špajzu. A taky mám prvních 60 jarních kilometrů na kole.
Tak to seš třída !
Beru si z tebe příklad
Není tady
Judyna napsal(a):
Nechceš prísť upratať aj ku mne? Tento víkend nestíham absolútne nič...
Není tady
Judyna napsal(a):
ty jo, tak to jsi fakt dobrá !
já mám akorát hotový 3 okna u našich, jinak nic. doufám, že jim to tam příští víkend dorazím, abych se mohla vrhnout na ty svoje .. ale že po té zimě prokoukly ..
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak jsem si uspesne "pivne" odpocinula, ac si to pral manzel (pro sebe...
)... Zavelel totiz, po mem prichodu z prace, ze "jdeme na pivo"...
Sli jsme, hned po nakupu ve veldlejsim supermarkru...![]()
Ja mu to prala taky.... Ale myslela jsem, ze z toho budu "neco mit", t.j. ze si odpocine a pak me bude mit rad, odpocatej...
![]()
![]()
... No jo, ale pak rekl: Nech to na zitra (to vsecko, co jsem si od toho slibovala...
no co dodat ... chlapi uz nejsou pouzitelni uz ani na to jedno
Není tady
ty jsi grainne použitelná vždycky a za všech okolností ?
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak to jsi fakt dobrá!
Já se zatím nezmohla ani na ty moje 3 vlastní
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak jsem si uspesne "pivne" odpocinula, ac si to pral manzel (pro sebe...
)... Zavelel totiz, po mem prichodu z prace, ze "jdeme na pivo"...
Sli jsme, hned po nakupu ve veldlejsim supermarkru...![]()
Ja mu to prala taky.... Ale myslela jsem, ze z toho budu "neco mit", t.j. ze si odpocine a pak me bude mit rad, odpocatej...
![]()
![]()
Dorko, to nesmíš mít taková očekávání! Nedivím se mu, po pivu bych šla teda taky radši spát
Není tady
Holky, tak já vám to teda prozradím - já měla totiž dovolenou!
Není tady
jo tááák, tak to potom jo :-)))
ale já si umím teda představit líp strávenou dovču, jak makáním na oknech a zahradě :-))
Není tady
Náhodou - jsem ráda, že to mám hotové. A proložila jsem to ještě tím kolem a dvakrát posezením s kámoškama. to abych se nepředřela
Měla jsem sice nabídku jet na pár dní do Anglie, jenže autobusem a to by mě zabilo. To jsem teda měla lepší program.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ty jsi grainne použitelná vždycky a za všech okolností ?
ja jsem pouzitelna az moc
Není tady
Judyna napsal(a):
Ježiši,to je děsná škoda té dovolené zaa takovým účelem,alespon pro mě
Jsou města a země,třeba jako Nepál,která mě nechávají v klidu a patří k nim i ta anglie.
Není tady
Jaku napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ježiši,to je děsná škoda té dovolené zaa takovým účelem,alespon pro mě
Jsou města a země,třeba jako Nepál,která mě nechávají v klidu a patří k nim i ta anglie.
Já už mám okna umytá, ale pokud bych mohla odcestovat kamkoliv místo mytí, odhazuju hadr a jedu.
Není tady