6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím,
přivítal jste u někdo jaro prvním venkovním grilováním? A co jste si ugrilovali?
Není tady
Hezký večer, my v Praze u kamarádky na jeji pidi zahrádce u bytu grilovali s partičkou masíko.... No, bylo krásně, ale jak sluníčko zmizelo, u byla kosa... Ale dobrý start na sezónu..., o tom ádná.:-)
Není tady
jj včerejí oběd - karbanátky a brambory s cibulkou a anglickou pečenou v pánvičce na grilu. Byla to ňamka a tím povauji sezonu za zahájenou
Není tady
No jasně v hospůdce u strejdy jsem u 2krát grilovaly. Udělali jsme si naloené maso a klobásky a já jsem si udělala hermelín....:-)
Není tady
grilovala jsem si tlamičku u před třemi týdny, div jsem si ji nespálila , a zapíjela jsem to vychlazeným pivínkem, týden jedna báseň...
Upravil(a) gymnasión (27. 3. 2014 9:21)
Není tady
grilovala jsem si tlamičku... zapíjela jsem to vychlazeným pivínkem
Tak tak... k vepřovýmu rypáčku je pivčo nejlepí...
Není tady
V sobotu bylo tak nádherně, e jsme letos poprvé pokřtili gril - manel má rád pstruhy, sobě a mladýmu kuřecí prsa a k tomu v alobalu brambory se zeleninou a ampiony /mmch oloupanými/.
Prý má být o víkendu zase sluně.
Není tady
helena napsal(a):
grilovala jsem si tlamičku... zapíjela jsem to vychlazeným pivínkem
Tak tak... k vepřovýmu rypáčku je pivčo nejlepí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
nj, a nestihla jsem si ogrilovat ouka, plecko, svíčkovou a kopejtka..
Není tady
Pěkné já jsem se jetě k tomu nedostala ale plánuju za to i opékání pekáčku
Není tady
Dneska prvně. Vepřovou panenku a karbanátky. Navečer je jetě dost chladno, ale odpoledne na sluníčku super
Není tady
Pokud bude o víkendu hezky, tak to vypadá na pstruhy.
Má někdo zkuenost s domácím grilovaným hermelínem?
Není tady
Grilujeme běně na balkoně paneláku, hlavně vepřové masíčko, salám, klobásky unkové i grilovací, já mám rád brambory, ale i zeleninu, lilek, cibuli, mrkev,papriky. Chlapi rádi vychlazené pivečko, můe být i slivovičky troku, enské pivo-limo, či jak se to jmenuje. Sluníčko, kafíčko, cigárko....
Není tady
Taky jsem u 2x grilovali - mým favoritem je vepřová krkovička s medovo-hořčicovým dipem + vychlazený okurkový salátek...mňamka :-) a taky máme rádi naloený hermleín na grilu :-)
Není tady
Nás to čeká přítí víkend na zahradě u kamaráda. Chce dělat i vaječinu na ohni, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
U jste někdo zkoueli ugrilovat třeba hermelín?
Není tady
o víkendu jsme zkusili poprvé zeleninu. parádní chu. doporučuji vem.
Není tady
grilovanou zeleninu mám hrozně ráda, nejraději lilek, rajče a papriku, mňam
Není tady
Grilujeme s přítelem a kamarádama na naí chalupě od jara do podzimu........... a kdy ne, tak dělám aspoň ohýnek a opejkáme buřty - i v zimě, kdy nemrzne a vyleze slůńo
Jsme masový - a k tomu pěkně brambory, zeleninu, sýry, olivy.....atd.... a pivo
Není tady
slůňo, masiko......proboha co to je za slova u dospělých lidí?
Není tady
rudolf napsal(a):
slůňo, masiko......proboha co to je za slova u dospělých lidí?
nikdo není dokonalý - a ty griluje, nebo o tom jen čte?
Není tady
Jasně, letos u jsme grilovali snad 4x, i kdy teda večer u moc teplo není Jinak jsme grilovali klasicky klobásky, vinné klobásky, steaky, cuketu, rajčata, okurku a hlavně vyborná byla makrela, ta je top:)
Není tady
karfice napsal(a):
Nás to čeká přítí víkend na zahradě u kamaráda. Chce dělat i vaječinu na ohni, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
U jste někdo zkoueli ugrilovat třeba hermelín?
Karfice, hermelín je u nás u skoro samozřejmostí, podobně jako makrely Jen ho chce dělat v alobalu a pěkně pomaloučku
Není tady
choysia - to není o dokonalosti a jak s tím souvisí to, jestli griluju?
Není tady
rudolf napsal(a):
choysia - to není o dokonalosti a jak s tím souvisí to, jestli griluju?
přečti si název vlákna
Není tady
v pátek a v sobotu jsme dělali na ohni kotletu, zeleninové pízy a krůtí maso
hermelín jsem na grilu jetě nezkouela, asi pro něj doběhnu
Není tady
Já dělala teďka nedávno makrely. Jsou velmi dobré na grilu
Není tady