Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 8. 3. 2014 19:40

JPMB
♥♥♥----
Registrovaný: 4. 3. 2008
Příspěvky: 204

kdy po střevních potížích do školky

Ve středu v 16:00 h se můj 5ti letý syn pozvracel a stěžoval si na bolest bříška, ve 20:00 h šel spát. Mezi 16 a 20 h šel asi 6x na záchod (žlutý průjem). Ve 22:00 h se vzbudil a znovu zvracel. Ve čtvrtek v 7:00 h byl na záchodě, zase žlutý průjem, ale už ne tak vodnatý, zbytek dne na velké nebyl, ani už nezvracel. Od pátku je úplně v pohodě.

Zbytek rodiny:
Manžel: od pátku od 2. hodiny ranní měl průjem, celý pátek mu bylo zle, bolest břicha a hlavy, ale nezvracel. Od soboty úplně v pohodě, bez bolestí, bez zvracení, bez průjmu. V neděli plánuje jít normálně na noční.
Druhý 3letý syn: v pátek ráno vyzvracel čtvrteční večeři, průjem neměl, na žádné bolesti si nestěžoval, jak se vyzvracel, tak jenom chvíli brečel, jinak byl v pohodě, je malý, s nějakou dietou jsem u něj neuspěla, to že má pít jen čaj po lžičkách také neřešil, takže vlastně oběd už jedl normálně a pil také vše bez omezení a žádné problémy neměl.
Já: mně do teď nic není.

Kdy byste poslali 5ti letého syna zpátky do školky? On je v pohodě, jen nevím, jestli a do kdy je infekční. U doktora jsem s ním nebyla.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů