6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je tady někdo kdo má rád korálky a podělí se o nápady, návody nebo obchody s korálky?? :)Korálky mě začali bavit nedávno a ještě se v tom úplně neorientuji
Není tady
Teď jsem našla tuhle stránku nepovolená reklama . Znáte jí?
Upravil(a) tina (7. 3. 2014 15:19)
Není tady
Aby sis nezadřela třísku...
Není tady
helena napsal(a):
Aby sis nezadřela třísku... http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
To by mohla, viď? A třeba někam, odkud by se hodně blbě vytahovala.
Aspoň by tu chvíli nevysírala s reklamou.
Není tady
Ježiš, to jsou reakce.
Lenul, já sem s korálkováním nedávno začala a dost mě to chytlo, už jsem zplodila i nějaké šperky Swarovski. Převážně nakupuji online, protože se mi nechce běhat po kamenných prodejnách a mám navíc dojem, že tam toho nikdy není tolik jako na eshopu.
Kde nakupuji radši psát nebudu, aby mě taky nesmazali, ale stačí zadat slovo korálky na Seznam, nebo na Googl a vybereš si zaručeně na některém eshopu.
Není tady
Krásné <a href="http://www.glass4u.cz/" title="korálky">korálky</a> mají na glass4u
Není tady
Taky kupuji korálky na glass4u a rovnou se zeptám. Chtěla bych využít tyto korálky nepovolená reklama (především teda srdíčka). Nemáte někdo nějaký dobrý nápad? Ráda bych si udělala třeba náhrdelník nebo náušnice, ale nevím jak.
Není tady
Ahoj,
můžete mi poradit, jestli jsou podle vás na korálkování lepší práskané nebo mačkané korálky? Dívala jsem se na tyhle skleněné korálky a docela se mi líbily. Zatím jsem si ale vždycky kupovala mačkané nebo foukané, tak nevím, jestli to mám zkusit. Díky moc!
Není tady
Jak ty korálky kombinujete ? Zajímaly by mě ty swarovski s čím se dají nakombinovat, aby náramek vypadl pořád dobře. Přece jenom swarovski má ty králky hodně zdobné, tak abych to nesrazila těmi obyč korálky.
Není tady
K tém swarovski dávám jenom ty celokovové komponenty .. ty plastové ne, nehodí se k sobě moc nebo těch možností je víc nevím jaký máš výběr a možnosti
Není tady
Ty swarovski korálky mají normálně u vás v galanterce nebo je objednáváš ? Byla jsem se podívat tady u nás ve dvou galanterkách a mají tam prostě jenom ty klasické plastové.
Není tady