18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můu potvrdit, e trhání nemocné stoličky a následná rekonvalescence mě hodně bolely. Trhání 13 "zdravých" zubů, větinou vyklajících se a následné hojení byla brnkačka oproti tamtomu.
Není tady
vyklajících se
Prostě jsem i v písemném projevu "nedokonalá" - ano... ovem bez uvozovek...
Není tady
Paneboe.....mě to bolí, u jak to čtu.
Mám jít na trhání zubního kořene a následně implantát (6ka). Bojím se dost, ale kdy vidím co jste holky musely vydret a s tím, e výsledkem bude protéza, tak vás obdivuju. A navíc v tomto věku - kolem 40ky ! Vím, jste musely, e to nebyla kratochvíle, nicméně smekám.
Nějak si nedovedu představit (ani nevím jestli si to chci představit), jak trhají kořen, kdy ho není za co chytit...aúúú. Jsem posran. A taky netuím jak dlouho bude trvat, ne bude moct dát implantát. Cca 20tis.
Není tady
Wiki - věř, e to sice zní hrozivě, ale to samotné trhání je brnkačka.
Není tady
A joo, tak viklan. U to vím. Ne to zapomenu.
U nás doma sa zuby kývajú.
Není tady
Neboj se, Wiki, mně včera trhal 2 kořeny 6-ek a je to rychlejí, ne si myslí, ikovnej zubař ti to vytrhne rychle.
Implantáty se zavádí po zhojení kosti- větinou po 2měsících.
pá
Není tady
Wiki, představy bejvaj horí ne skutečnost... fakt
U nás doma sa zuby kývajú.
To se splíst nedá
Není tady
No do implantátů přes celou pusu bych taky nela, ty peníze jsou ílený a kdy neví výsledek..chápu ale třeba svoje spoluáky z výky, e si je nechali dát místo jednoho chybějícího zubu, kdy jsou mladí a okolní zuby jsou zdravé. Chce to fakt s rozmyslem...
Trhání nemocného zubu můe bolet, protoe na zanícené zuby někdy neúčinkuje umrtvení tak, jak by mělo. Taky jsem si u staré zubařky proila hooodně děsivé okamiky. Ale třeba osmičky ly ven fakt samy. Měla jsem trhané tři zaráz a vrátila se po zákroku normálně odpoledne do práce a fungovala. Ono nemá cenu se bát..já mám pocit, e kdy se bojím předem, je to pak v pohodě - a docela překvapivě mi pak dělají problémy věci, se kterýma jsem nepočítala
Není tady
Wikina napsal(a):
Mám jít na trhání zubního kořene a následně implantát (6ka). Bojím se dost, ale kdy vidím co jste holky musely vydret a s tím, e výsledkem bude protéza, tak vás obdivuju. A navíc v tomto věku - kolem 40ky ! Vím, jste musely, e to nebyla kratochvíle, nicméně smekám.
Nějak si nedovedu představit (ani nevím jestli si to chci představit), jak trhají kořen, kdy ho není za co chytit...aúúú. Jsem posran. A taky netuím jak dlouho bude trvat, ne bude moct dát implantát. Cca 20tis.
Já jsem dostala implantáty (2) asi a po půl roce. Ale u je nemám. Vydrely 6 let a pak jsem měla tak strané bolesti hlavy, lítala jsem po vyetřeních a nakonec to byly ty zuby. Tak teď jsou v obálce u pana doktora.
Není tady
Leila napsal(a):
Jaku napsal(a):
Eva. napsal(a):
Koupej, Jaku, koupej.
Btw taky jsem po úrazu. Jak ví, e se mé protézy tlemí na mého přítele z hrnku z vodou? Můe to být i jinak, co říká?
Stačí si svůj původní příspěvek opravit, nemusí ho celý kopírovat a tam opravovat a pak je tu 2x a nepřehledně.Jojo,chtěla jsem dát opravit,ale dala jsem citovat,si rychlá Evo jako ví co... .Ale u jsem to napravila snad,take ted u jsem dokoupala a ted jen koukám
Jinak ohledně toho tlemení zubů z hrnku ( ): no můe ho mít samo někde schovanýejo asi.Ale pak si zas bezzubá s ním,ni?I kdy chápu,e vechno patné můe i být na něco dobré,alespon je to pak na "honolulu" a ne na "karakandu" a to se chlapům velmi líbí ta bezkousavá technik.
Ale nic ve zlým.Vechny vás tady obdivuju,co jste proly trháním tolika zubů najednou,proboha,ne vypáčí vechny ty kořeny,najednou, na mě při té představě u jenom,jdou mátohy. Já prozatím poznala teda jen vrtání zubních kazů,ale je mi jasné,e bude i hůř.
Leila tu psala něco o implantátech - to je něco jiného ne protéza?Nebo se tím myslí jednotlivé nahrazené zuby,které se nějak připevní na stávající čelist?Ale jak?Jaku, dnes to má tak, e hodí zuby do skleničky na nějakou chvilku- nevím, na jak dlouho, vytáhne ze skleničky, nalepí a vegetuje s tím 2- 3 dny bez vytahování, tzn, e s tím i spí.
Já to mám dnes oetřené repinem od zubaře, mám zákaz to do pátku vyndat- pokud se to neuvolní no a v pátek to mám vyndat a očistit kartáčkem, pusu vypláchnout listerinkou a repinem to zase nalepit. Mám hodného zubaře, dal mně repin domů .
Vpondělí mám dojít, tu protézu mně upraví- troku mně zkkrátí to podnebí- mám je prý větí z důvodu hojení- proto mně to tam tak vadí- občas polknu, jako by mně bolelo v krku. To jsem do dneka nevěděla, e to mám troudelí, ne jakto má být.
Díky z poučení - viz zuby ve skleničce.Já mám toti v paměti zuby od mojí babičky ve sklence a ty tam byly nějak delí dobu asi tenkrát...
Jinak k tomu Listerinu - dočetla jsem se,e jsou v něm nějaké chem.docela kodlivé látky a zmínila se o tom lékárnici v lékárně,kdy mi ho nabízela a ona říkala,e listeriny prodávané v lékárně jsou jiného-nekodlivého sloení.To jen pokud tohle taky nevíte.
Není tady
Jaku napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jaku napsal(a):
Si nedovedu představit Evo,co na ty tvoje vyndávací "uby" říká tvůj přítel? A kor kdy se na něj ty uby tlemí jetě ke vemu z hrnku s vodou? A to si jako před ním bezzubá,kdy si vyndá zuby nebo je má s ním pořád?
Sorry za otázky,ale fakt je tohle pro mě úsměvná představa.
A jak je moné,e někdo si protézu musíte lepit a třeba přítel od Očky si to nelepí a drí? - je to pro to,e nemá jako protézu komplet vechny zuby a drí ta náhrada nějak za ty stávající?
Jinmak jako Erem taky koupám,kolik mladých bab tady u má protézu.Při svých skoro 50ti letech jsem furt jaksi ila teda v omylu,e je to záleitost starých babek;úrazy jsou jiná kapitola.Koupej, Jaku, koupej.
Btw taky jsem po úrazu. Jak ví, e se mé protézy tlemí na mého přítele z hrnku z vodou? Můe to být i jinak, co říká?
Stačí si svůj původní příspěvek opravit, nemusí ho celý kopírovat a tam opravovat a pak je tu 2x a nepřehledně.Jojo,chtěla jsem dát opravit,ale dala jsem citovat,si rychlá Evo jako ví co... .Ale u jsem to napravila snad,take ted u jsem dokoupala a ted jen koukám
Jinak ohledně toho tlemení zubů z hrnku ( ): no můe ho mít samo někde schovanýejo asi.Ale pak si zas bezzubá s ním,ni?I kdy chápu,e vechno patné můe i být na něco dobré,alespon je to pak na "honolulu" a ne na "karakandu" a to se chlapům velmi líbí ta bezkousavá technik.
Ale nic ve zlým.Vechny vás tady obdivuju,co jste proly trháním tolika zubů najednou,proboha,ne vypáčí vechny ty kořeny,najednou, na mě při té představě u jenom,jdou mátohy. Já prozatím poznala teda jen vrtání zubních kazů,ale je mi jasné,e bude i hůř.
Leila tu psala něco o implantátech - to je něco jiného ne protéza?Nebo se tím myslí jednotlivé nahrazené zuby,které se nějak připevní na stávající čelist?Ale jak?
implantáty nasřelí do kosti
Není tady
dusička napsal(a):
Zubní implantáty lze pouít kdy je alespon jeden zub. e se k němu upevní. Nebo to je jinak?
Leily - tak to je fajn.
Já si dělala pořád krupicovou kai a kupovala ovocné přesnídávky, ale pak jsem měla chut na maso. Zkus omáčku z jater a rýi, jde to dobře rozvejkat.
Asi nejvíc mě zabolelo, jakoby zapíchlo trhání pičáků. To jsem cítila tlak a u nosu.
ne, to je normální můstek
Není tady
Jaku napsal(a):
Tak to je teda frkot to trhání - díky za uklidnující slova,manelovi u taky něco trhali,ale chlapi jsou velcí bolestínci,take u jsem poněkud víc v klidu,kdyby k tomu muselo dojít.
Zřejmě vám to oběma (Evě i Leile)trhal zubař - ti jsou na to prý mnohem lepí ne zubařky,které jako enské nemají bohuel tolik síly,která je někdy fakt u toho třeba.
tak já to měla horí , operaci 2 hod a vysekávaní z čelistní kosti .... hojilo se to dva měsíce
Není tady
Teda ja jen koukam, kolik lidi ma protezy.
A Evo, t jsi mela fakt takovou havarii, ze ti to znicilo zuby. To muselo byt strasny. To teda neni ironie.
Ja se zubare desim, hlavne financne. Klepu na drevo. Mam jen par plomb.
Není tady
Grainne napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tak to je teda frkot to trhání - díky za uklidnující slova,manelovi u taky něco trhali,ale chlapi jsou velcí bolestínci,take u jsem poněkud víc v klidu,kdyby k tomu muselo dojít.
Zřejmě vám to oběma (Evě i Leile)trhal zubař - ti jsou na to prý mnohem lepí ne zubařky,které jako enské nemají bohuel tolik síly,která je někdy fakt u toho třeba.tak já to měla horí , operaci 2 hod a vysekávaní z čelistní kosti .... hojilo se to dva měsíce
néééééé .. kyslík!
Není tady
sahleb, kdy mi bylo 5 let, srazilo mě auto, kdy jsem přebíhala přes silnici a neviděla ho. Pokodily se mi v dásních zárodky druhých zubů. Vyrostlo mi jich málo a patně. Straný to nebylo. Nepamatuji si nic, ani bolest. Jen e se rozhlíím, nevidím ádné auto a tak chci přeběhnout přes silnici. A pak mě myjí v kýblu s vodou, pro kterou jsem la s tetou ke studně a voda červená. Mezi tím nic.
Upravil(a) Eva. (12. 3. 2014 19:34)
Není tady
Aha, to me vydesilo.
A pak ti moc zuby uz nerostly, jo? A kdy ti to vymenovali za protezu?
Není tady
sahleb napsal(a):
Aha, to me vydesilo.
A pak ti moc zuby uz nerostly, jo? A kdy ti to vymenovali za protezu?
Před 7 lety, to mi bylo 44 let.
Není tady
Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
Jaku napsal(a):
Zřejmě vám to oběma (Evě i Leile)trhal zubař - ti jsou na to prý mnohem lepí ne zubařky,které jako enské nemají bohuel tolik síly,která je někdy fakt u toho třeba.tak já to měla horí , operaci 2 hod a vysekávaní z čelistní kosti .... hojilo se to dva měsíce
néééééé .. kyslík!
jo bylo to super .... k tomu roční a tříleté dítě a neustále pod prákama
Není tady
Zdravím, ve 30ti jsem přila o vechny spodní zuby..během dvou hodin mi vytrhali celý spodek a mám v kosti 6 tedy u 5 implantátů. Co jsem si uila potom (revize dásní, implantace dásně - odříznutí sliznice z horního patra a naití dolu kolem implantátu) u bych do toho nela...a těch peněz!!!!! Asi mám sníenou imunitu vichni kolem mě jsou spokojený. Horní u chci klapačky.
Není tady
Kleo, boe, tak to jsi straně moc statečná..... soucítím s tebou. Aktuálně, bo mi min. týden trhal kořen zubu a budu tam mít implantát. I toto se mnou (sračkou) zamávalo. Ale implatát tam chci (6ka dole se mi bůhvíproč polámala), nebo nevím o ničem jiném, co by se tam mohlo dát. Jetě mě čeká 1 plomba , ale asi na 1mm2, take to nebude ani vidět. No a zubní hyg. - to u bude snad brnkačka.
Není tady
Leila napsal(a):
Dobrý večer vem přeji,
přila jsem o vechny zuby v horní čelisti- respektive měla jsem doteď na horní čelisti nacementovaný můstek, jene ten spadl a přila jsem o dalí kořen a zbývající kořeny můstek nacementovaný u neudrí :-(.
V pondělí mám jít na vytaení zbývajících 5 kořenů /nevím, jestli to bude naráz, ale to je fuck/.
Tak mi v puse nahoře nezbude nic :-(.
Jasně, říkali dopředu, e mě to čeká, ale pořád jsem doufala :-).....
No a teď je to tady a mně je divně .
Čekají mě klasicé klapačky a bojím se, jestli se s tím "siju"- někdo má dávení, změnu chutí jídla, patnou výslovnost, někomu se s tím patně jí.....
Je mně 43 let a chtěla jsem se zeptat těch, co mají protézu- klasickou vrchní klapačku, jak se s tím ily, od kolika let jí máte, jak se vám s tím prostě ije :-(.
Mě je z toho prostě divně, bojím se, e si nezvyknu :-(.
Implantáty mně nikdo neraďte, pls, jednak mám slabé kosti, které by je neudrely a jednak mám poruchu imunity, take do toho prostě nepůjdu.
Podpořte mě svýma zkuenostma, díkec moc .
Pite i negativní,a zkrátka vím....
Dobrý večer
já u mám takzvanou klapačku asi 15 let.Ze začátku mě to sem tam tlačilo,ale abych to zkrátila dnes si ani neuvědomuji,e něco v puse mám.Sila jsem se s tím a nemám s tím problém.A to nepouívám ádné přípravky ,co dávají v reklamách.Take drím ze vech sil pěstičky a at to dobře dopadne:supr:
Není tady
holky nejake pripravky an udrzbu protez mate? lze to objednat i po netu treba?
Není tady
nebo i nejaky fixacni krem. dekuji
Není tady
Má fascinující záběr. Od reklam na svatebky, přes batohy pro druhý stupeň a k zubním protézám.
Není tady