29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Prosím o radu, s jakými značkami máte zkušenosti. Před porodem sice ještě toho moc nakupovat nebudu, ale když budu potřebovat, at rychle vim, co mam koupit Takovy Avent se mi sice libi, ale je to preci jen dost drahy, tak bych uvitala nejake doporuceni na kvalitni a levnejsi vyrobky. Hezky den, ivagrun.
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 17:31)
Není tady
Ivo, ja mam taky Avent - lahvicky, dudliky, lzicky a odsavacku s VIA kelimky a jsem dost spokojena. Lahvicky mam dve, tu nejmensi 125 ml a pak 260 ml. Veskere veci vyvaruju v destilce v hrnci jako Madlicka. Vodu na UM kupuju kojeneckou a jeste ji doma nekolikrat prevarim.
Kvalitni je jeste Chicco, ale levnejsi asi nebude :-)))
Není tady
Já mám odsávačku Chicco - stála mně 1299 is lahvičkou. Byla jsem spokojená
Není tady
Já mám odsavačku taky Avent, je pravda že je drahší ale alespoň já mám názor, že se mi to vyplatilo, jinak holky chválí i od Chicca nebo Nuk, tak vyzkoušej sterilizátor mám Chicco do mikrovlnky, ten stál několik stovek "jenom" takže tam se to ještě celkem dá
Není tady
Odsávačku jsem měla myslím taky Avent a láhev taky. Holky myslíte si, že je v 10 měsících brzo koupit takovouto lahev s brčkem? https://www.ageo.cz/produkt/detska-lahe … na-ruzova. Malá už moc klasickou lahev nechce a nevím, jestli by už zvládla natáhnout pití brčkem. Píšou na ní od 12m, ale ještě nemáme zkušenosti.
Není tady
Stránky: 1