6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím.... asi zde se svým dotazem nejsem správně, ale zkusím se zeptat.. Nevíte, jestli jetě ordinuje známý léčitel pan Petr Hrousek z Brna? Kamarádka má syna s atopickým ekzémem a on prý tohle úspěně dokáe vyléčit. Je u úplně zoufalá, pan Hrousek je její velká naděje.
Není tady
Pokud vím, léčitel Hrousek ordinoval před pár lety v nějakém panelákovém bytě v Brně Bohunicích, můj táta tam tehdy u něho byl. Pokud chce, poli mi soukromou zprávu a já Ti na něho seenu od táty kontakt.
Upravil(a) Barelína (10. 5. 2014 7:13)
Není tady
Barelíno, můe tu, prosím, ten kontakt na pana Hrouska napsat? Moc děkuji
Není tady
A nechcete si tieto informácie vymieňa v súkromných správach, aby to nevyzeralo ako nepovolená (a trochu nablblá) reklama?
Není tady
Patty, poslala jsem Ti kontakt na pana léčitele do soukromé zprávy. Selima má pravdu, kontakty by se na netu zveřejňovat neměly.
Není tady
Barelíno díky moc za ochotu, ale o tomto emailu se lidé na nějaké foru bavili. Je pod ním zaregistrovaná úplně jiná osoba. Selimo, toto neměla být opravdu reklama. Je fakt, e to tak vypadalo. Přítě budu chytřejí :-)
Akorát nechápu, proč nablbá ?...
Není tady
moc prosím o kontakt na léčitele pana Petra Hrouska.děkuji kontakt mail jankasob@seznam.cz
Není tady
Balijko, kontakt na pana Hrouska jsem dostala, ale je zbytečné ti ho posílat. Někdo z fóra na tento email zkouel psát, ale jednalo se úplně o jinou osobu.
Není tady
Na ekzémy je pan léčitel Hrousek fakt jednička! Nikdo neví o ekzémech tolik, co on.
Není tady
Holky, poslala by mi prosím některá z vás kontakt na pana Hrouska do soukromé zprávy? Moc děkuji.
Není tady
Zdravím vechny. Prosím o kontakt na léčitele pana Hrouska pro nemocnou dceru do mého e-mailu. Děkuji moc
Není tady
Zadala jsem googlovi jen "léčitel Petr Hrousek kontakt" a v diskuzích se objevuje mnoho info, tel. aj email.
Není tady