6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vsimate si ,jak se tu radi ,kazdy vse vi a zna a v realite urcite skutek ,utek
Není tady
Vímám si toho, e kdy jdu na veřejné forum, kam vloím svůj dotaz, tak ty rady, popř. názory očekávám... A musím počítat s tím, e ne vichni mě budou klepat po rameni a hladit po srsti.
A taky bych měla dodrovat základní slunost - on zrovna babinet nepatří mezi úplné umpy, kde pár popichovačů píe svoje výblitky.
A taky si vímám toho, e jedna uraená enská schytla virtuálně pár po papuli a teď neví, co se sebou.
Není tady
annie napsal(a):
Vímám si toho, e kdy jdu na veřejné forum, kam vloím svůj dotaz, tak ty rady, popř. názory očekávám... A musím počítat s tím, e ne vichni mě budou klepat po rameni a hladit po srsti.
A taky bych měla dodrovat základní slunost - on zrovna babinet nepatří mezi úplné umpy, kde pár popichovačů píe svoje výblitky.
A taky si vímám toho, e jedna uraená enská schytla virtuálně pár po papuli a teď neví, co se sebou.
Není tady
A pokud ti to nahodou nedoslo, s.e.r.es si do vlastniho hnizda - Co pozitivniho a CHYTREHO jsi sem napsala ty?
Není tady
jedna uraená enská schytla virtuálně pár po papuli a teď neví, co se sebou
Dovolím si odporovat... i kdy to nebude hezký čtení, najdi si některá jiná její vlákna a výroky.
To "schytání" je pravidelně a jejich následkem.
Není tady
jalina napsal(a):
I to se můe stát, ale tak pokud nikdo neuráí a snaí se pomoci, tak proč ne.
Není tady
jalina napsal(a):
nee...........toho si nevímám...........to natěstí nevidím
mně Babinet moc pomohl..........větina lidí chtěla pomoct a pomohla mi..........ano, bylo pár osob - asi 4, které mně psaly pravý opak, co mám dělat.....se i vysmívaly............i to bylo poučné
ale díky větině.........jsem ráda, e s Tebou můu nesouhlasit..........a e tvoje věta mi připadne úsměvná
vlastně koda, e to má tak nastavené
Není tady