18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj lidičky,mám takový problém,motala jsem se nevhodně kolo mého auta a umazala jsem si moje nové atičky od oleje.Potřebuji nutně poradit jek je mám vyčistit,protoe tyto aty jsem dostala do mého přítele a asi by se mu ta skvrna nelíbila.Děkuji za rady Jarka
Není tady
A kdybys ty atičky nedostala od přítele, anebo kdyby se mu ta skvrna líbila, tak bys je čistit nechtěla?
Podivný důvod. A co kabátek, ten sis taky umazala? Předpokládám, e v zimě se nemotá kolem svého auta jenom v atičkách.
Není tady
Skvrnu z látky vystřihneme a dále pokračujeme podle
"Návod na obsluhu a údrbu Záchranného padáku ATL881
- oprava pokozené tkaniny (popálení, natrení apod.) se provede naitím jednostranné nebo oboustranné záplaty
na pokozené místo ze stejného druhu materiálu jako je pokozená tkanina"
Není tady
To sou mi tedy rady holky.
Jarko, to bude mít celkem problém, protoe to jen tak vyprat nepůjde. Zkus ale co nejdříve, jestli nebude teda pozdě, lučové mýdlo. To by mohlo zabrat. Nebo se zkus podívat na internetu, jestli nenajde nějaký rady, protoe jak vidí, tak tady ti zatím moc neporadili.
Darča.
Není tady
Nala jsem ti pár rad. Také doporučují buď to lučové nebo jádrové mýdlo nebo nějakého ďáblíka z DMka.
Podívej se tady http://www.omlazeni.cz/skvrna-od-oleje-66-85434-0.html
Nebo tady http://www.uklidy-kancelari.cz/awis/cla … z-obleceni píou, e je nejlepí ocet a taky tam píou o lučovém mýdle.
Snad jsem ti pomohla.
Darča.
Není tady
jarka-vokounova napsal(a):
Ahoj lidičky,mám takový problém,motala jsem se nevhodně kolo mého auta a umazala jsem si moje nové atičky od oleje.Potřebuji nutně poradit jek je mám vyčistit,protoe tyto aty jsem dostala do mého přítele a asi by se mu ta skvrna nelíbila.Děkuji za rady Jarka
Vydrbat jarem a pak vyprat - u mastných skvrn od auta to zafungovalo a není tam nic.....
Není tady
Bych s těma radama nebyla tak hrr... houby víme, jak je ten flek velkej a kde, z jakýho materiálu aty jsou, jestli se vůbec můe namočit nebo po nějakým tom ďáblíkovi nepustí barvu... taky můou zůstat mapy, kdy se to dobře neudělá nebo neumí... asi by byla nejlepí čistírna, myslím si.
Není tady
Prezehlit to pres kuchynskou papirovou uterku ,pokud je skvrna cerstva
Není tady
atičková Jarka si z nás dělá legraci.
Není tady
Ahoj, zkus pouít toto www.katalogdrogerie.cz
Není tady