Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#226 24. 3. 2014 19:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: rada ohledně práce

Míša Kulička napsal(a):

Selima napsal(a):

... alebo rýchly zdroj financovania koníčkov ...

Nenapadá mě jiný důvod, proč se s podnikáním vůbec zalamovat ... tolik nervů kolem toho ... to je nutný vykompenzovat pořádným koněm smile

No, hlavne si nepopliesť, čo je podnikanie a čo koníček... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#227 25. 3. 2014 9:32

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

gymnasión napsal(a):

Jaku napsal(a):

Ty bys neměla kdy koukat naivko,makat bys musela,jak černá!

Zlobíš se na mě?

Ne,proč? Zbytek s tím makáním ale vážně myslen byl.

Ona Míšakulička evidentně ještě nic neslyšela o stážích pro nezaměstnané - dělají v té firmě zadarmo,jen za stravu a případně dopravné a mají se těšit z toho,že alespon nabydou zkušenosti a mají co na papír do CV.A pak prý že suchařina - kdepak milá Kuličko- realita!!

Není tady

#228 6. 4. 2014 14:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Selima napsal(a):

... alebo rýchly zdroj financovania koníčkov ...

Nenapadá mě jiný důvod, proč se s podnikáním vůbec zalamovat ... tolik nervů kolem toho ... to je nutný vykompenzovat pořádným koněm smile

No, hlavne si nepopliesť, čo je podnikanie a čo koníček... wink

Pravda, k mýmu původnímu příspěvku, v inzerátu měli - práce koníčkem.
No bažéééé, už mi to docvakává, práce koníčkem. Zadarmo. Jsem to ale nedovtípivá lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#229 7. 4. 2014 15:19

karfice
♥♥♥♥---

aprill napsal(a):

šestka napsal(a):

Já potřebuji, aby to uměl od první minuty a ne aby se projevil ve zkušební době.  To bych mu pořád musela stát za zadkem a napravovat chyby. Testuji si je, a je pravda, že mi stačí hodinka a vím, co umí. Ale před nedávnem jsem brala kuchařku a ta chodila zdarma minimálně týden,  abych uvěřila, že práci ovládá. Dělala to dobrovolně, a já alespoň poznala, že o práci velmi stojí.Před ní jsem testovala jiné - vždy jeden den, naštěstí samy prohlásily, že si netroufají, já to sama za jeden den nepoznala. Dřív jsem brala nekvalifikované, stačila chuť do práce, ale už jsem starší a nechce se mi pořád někoho něco učit, už mě to unavuje a říkám si, co z toho mám?

jednou  na to dojedeš.....

Takhle, udělala bych to samé, akorát bych přispěla v prvních 3-4 dnech na benzín či jízdné. Taky jsem takhle začínala. 2 dny zdarma pracovala a pokud jsem se osvědčila, nastoupila jsem na smlouvu.

Není tady

#230 7. 4. 2014 15:24

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

karfice napsal(a):

aprill napsal(a):

šestka napsal(a):

Já potřebuji, aby to uměl od první minuty a ne aby se projevil ve zkušební době.  To bych mu pořád musela stát za zadkem a napravovat chyby. Testuji si je, a je pravda, že mi stačí hodinka a vím, co umí. Ale před nedávnem jsem brala kuchařku a ta chodila zdarma minimálně týden,  abych uvěřila, že práci ovládá. Dělala to dobrovolně, a já alespoň poznala, že o práci velmi stojí.Před ní jsem testovala jiné - vždy jeden den, naštěstí samy prohlásily, že si netroufají, já to sama za jeden den nepoznala. Dřív jsem brala nekvalifikované, stačila chuť do práce, ale už jsem starší a nechce se mi pořád někoho něco učit, už mě to unavuje a říkám si, co z toho mám?

Takhle, udělala bych to samé, akorát bych přispěla v prvních 3-4 dnech na benzín či jízdné. Taky jsem takhle začínala. 2 dny zdarma pracovala a pokud jsem se osvědčila, nastoupila jsem na smlouvu.

ale v té smlouvě by ti měli ty 2 odprac.dny také zohlednit. Jsou to otrokářské praktiky práce na zkoušku zdarma a budou tady jen tak dlouho,dokud jim ti hloupí lidé budou takhle zobat z ruky.

Není tady

#231 8. 4. 2014 11:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

karfice napsal(a):

aprill napsal(a):

ale v té smlouvě by ti měli ty 2 odprac.dny také zohlednit. Jsou to otrokářské praktiky práce na zkoušku zdarma a budou tady jen tak dlouho,dokud jim ti hloupí lidé budou takhle zobat z ruky.

Pokud ten clovek co tam pracuje zadarmo je na uradu prace tak jako tyden bude pracovat zadara a riskovat pruser.To musi udelat jen blazen.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí