|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Míša Kulička napsal(a):
Selima napsal(a):
... alebo rýchly zdroj financovania koníčkov ...
Nenapadá mě jiný důvod, proč se s podnikáním vůbec zalamovat ... tolik nervů kolem toho ... to je nutný vykompenzovat pořádným koněm
No, hlavne si nepopliesť, čo je podnikanie a čo koníček... 
Není tady

gymnasión napsal(a):
Jaku napsal(a):
Ty bys neměla kdy koukat naivko,makat bys musela,jak černá!
Zlobíš se na mě?
Ne,proč? Zbytek s tím makáním ale vážně myslen byl.
Ona Míšakulička evidentně ještě nic neslyšela o stážích pro nezaměstnané - dělají v té firmě zadarmo,jen za stravu a případně dopravné a mají se těšit z toho,že alespon nabydou zkušenosti a mají co na papír do CV.A pak prý že suchařina - kdepak milá Kuličko- realita!!
Není tady

Selima napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Selima napsal(a):
... alebo rýchly zdroj financovania koníčkov ...
Nenapadá mě jiný důvod, proč se s podnikáním vůbec zalamovat ... tolik nervů kolem toho ... to je nutný vykompenzovat pořádným koněm
No, hlavne si nepopliesť, čo je podnikanie a čo koníček...
Pravda, k mýmu původnímu příspěvku, v inzerátu měli - práce koníčkem.
No bažéééé, už mi to docvakává, práce koníčkem. Zadarmo. Jsem to ale nedovtípivá 
Není tady
aprill napsal(a):
šestka napsal(a):
Já potřebuji, aby to uměl od první minuty a ne aby se projevil ve zkušební době. To bych mu pořád musela stát za zadkem a napravovat chyby. Testuji si je, a je pravda, že mi stačí hodinka a vím, co umí. Ale před nedávnem jsem brala kuchařku a ta chodila zdarma minimálně týden, abych uvěřila, že práci ovládá. Dělala to dobrovolně, a já alespoň poznala, že o práci velmi stojí.Před ní jsem testovala jiné - vždy jeden den, naštěstí samy prohlásily, že si netroufají, já to sama za jeden den nepoznala. Dřív jsem brala nekvalifikované, stačila chuť do práce, ale už jsem starší a nechce se mi pořád někoho něco učit, už mě to unavuje a říkám si, co z toho mám?
jednou na to dojedeš.....
Takhle, udělala bych to samé, akorát bych přispěla v prvních 3-4 dnech na benzín či jízdné. Taky jsem takhle začínala. 2 dny zdarma pracovala a pokud jsem se osvědčila, nastoupila jsem na smlouvu.
Není tady

karfice napsal(a):
aprill napsal(a):
šestka napsal(a):
Já potřebuji, aby to uměl od první minuty a ne aby se projevil ve zkušební době. To bych mu pořád musela stát za zadkem a napravovat chyby. Testuji si je, a je pravda, že mi stačí hodinka a vím, co umí. Ale před nedávnem jsem brala kuchařku a ta chodila zdarma minimálně týden, abych uvěřila, že práci ovládá. Dělala to dobrovolně, a já alespoň poznala, že o práci velmi stojí.Před ní jsem testovala jiné - vždy jeden den, naštěstí samy prohlásily, že si netroufají, já to sama za jeden den nepoznala. Dřív jsem brala nekvalifikované, stačila chuť do práce, ale už jsem starší a nechce se mi pořád někoho něco učit, už mě to unavuje a říkám si, co z toho mám?
jednou na to dojedeš.....
Takhle, udělala bych to samé, akorát bych přispěla v prvních 3-4 dnech na benzín či jízdné. Taky jsem takhle začínala. 2 dny zdarma pracovala a pokud jsem se osvědčila, nastoupila jsem na smlouvu.
ale v té smlouvě by ti měli ty 2 odprac.dny také zohlednit. Jsou to otrokářské praktiky práce na zkoušku zdarma a budou tady jen tak dlouho,dokud jim ti hloupí lidé budou takhle zobat z ruky.
Není tady
Jaku napsal(a):
karfice napsal(a):
aprill napsal(a):
jednou na to dojedeš.....Takhle, udělala bych to samé, akorát bych přispěla v prvních 3-4 dnech na benzín či jízdné. Taky jsem takhle začínala. 2 dny zdarma pracovala a pokud jsem se osvědčila, nastoupila jsem na smlouvu.
ale v té smlouvě by ti měli ty 2 odprac.dny také zohlednit. Jsou to otrokářské praktiky práce na zkoušku zdarma a budou tady jen tak dlouho,dokud jim ti hloupí lidé budou takhle zobat z ruky.
Pokud ten clovek co tam pracuje zadarmo je na uradu prace tak jako tyden bude pracovat zadara a riskovat pruser.To musi udelat jen blazen.
Není tady