29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jste tu vsecky kanalije na entou a k tomu ikvacky ,jen utocit jako sane . Az na nejake vyjimky jako napr. Ivana . Stojite totalne za pr...
Není tady
jalina napsal(a):
Jste tu vsecky kanalije na entou a k tomu ikvacky ,jen utocit jako sane . Az na nejake vyjimky jako napr. Ivana . Stojite totalne za pr...
přesně takovouhle kamarádku hledám ....milou, jemnou - konečně jsem tě našla
Není tady
Jste tu vsecky kanalije na entou a k tomu ikvacky ,jen utocit jako sane
Bejt ty moje dítě, tak bych jen "neprudila"...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
jalina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já už bohužel rodiče nemám, ale dokud žili, nebyl žádný problém. S dětmi mi pomáhali od miminka a nikdy mě nekritizovali. Je pravda, že můj táta neměl moc rád mého manžela, bylo to dáno jejich opačnou politickou orientací, ale nikdy se nepohádali, spíš se vyhýbali konfliktním tématům. Když pak táta dostal rakovinu, tak se usmířili úplně, můj ex ho vozil autem na chemoterapie a vůbec mu byl k dispozici a táta pozměnil svůj názor na něho. Když jsem se rozvedla, měla jsem už jen maminku, a ta naprosto respektovala, že už si nechci najít žádného muže. Byla taky monogamní typ a cháapala mě. Co se týče práce, nikdy mi nemluvili do toho, co dělám a kolik si vydělám. V mládí mě ale dokopali na práva, já tam nechtěla, studium mě nebavilo a ani práce v oblasti práva nebylo to, co bych si bývala přála. ale mysleli to dobře a už jim to nevyčítám. Nevydělávám horentní sumu, zdaleka nedosahuju průměrného platu v naší republice, ale uživím se, takže to neřeším. Vím, že když jsem po rozvodu potřebovala peníze na prasklou sklokeramickou desku, tak mi maminka dala 7000,- Kč bez jakýchkoli řečí. Jednou mi zaplatila i dovolenou a vrátit to nechtěla.
Měla jsem se svými rodiči hezký vztah a hrozně se mi po nich stýská, že už umřeli.Hezky se to cte , prala bych si to taky tak.
Řekla bych, že Ivana má ke svým rodičům úctu.
Proto to s nimi má tak, jak má.
Víš, taky mi šli na nervy, hlavně v pubertě. Ale časem jsem je začala respektovat, že jsou takoví, jací jsou. Já taky nejsem bez chyb. Měla jsem je ráda, nechtěla jsem se hádat (jasně, někdy jsme se i pohádali, nejsem anděl) a chtěla jsem, aby ze mě měli radost, ne aby se trápili.
Není tady
jalina napsal(a):
Puberta v 40tke je zlá vec... ČO si robila v 15tich? Vtedy je pubertálna rebélia možno roztomilá, v tomto pokročilom veku je už len trápna.
Není tady
Selima napsal(a):
jalina napsal(a):
Puberta v 40tke je zlá vec... ČO si robila v 15tich? Vtedy je pubertálna rebélia možno roztomilá, v tomto pokročilom veku je už len trápna.
Taky kandija
Není tady
jalino, změň si ty první dvě písmenka v nicku - první dej třeba D a druhý si dopln dle vlastního uvážení
Není tady
Beru zpět svou domněnku, že by se autorka neuměla vyjádřit... Vyjádřit se umí...
Jalino, možná když ubereš na vulgaritách, bude se líp žít nejen rodičům,ale především tobě...
Taky mi někdy ujede peprnější slovo, ale pokud je jich bezdůvodně pět v jedné větě, připadá mi to zbytečné...
Není tady
jalina- Ty jsi vlastně hloupej chudák
Není tady
Jalino, nebuď cíťa, ty sama přece víš, že co dáš, to dostaneš. Jestli jsi ta ona holka co chodívala na duchovní, byť pod jiným nickem a nadávala nám tam, že jsme povrchní a kloužeme po povrchu (to bylo fakt moc hezký přirovnání, líbilo se mi), tak je to přece pro tebe elementární znalost. ....tak kde je doprkna tvůj nadhled?
A annie ti to píše moc hezky...
Není tady
S ohledem na zabanování zakladatelky téma tímto uzavírám.
Není tady