18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Matka s otcem ( 70 , 75 let )me prudi ,ze pry si mam najit chlapa ,co me a decka zajisti. Potkali me s mam novym mladsim pritelem a moc se na to netvarili. Chtela sem jim nadat ,ale jsou sou stari ,tak to nechavam tak. Prudi me i s praci ,prej si kazdej vydela tu 20cku ,jenom ja jsem pry hnup ,kterej maka za par sestek. To me nakrklo a, v zivote mi nic nedali , s klukama nepomohli. Akorat me drbou a resej ,co delam v zivote blbe . jak s nima nalozit ,uz me nebavi to jejich poucovani se zdvihlym ukazovackem.Nejradeji bych je poslala do prde..Jak to mate vy se starsima rodicama ,pomahali a pomahaji nebo jen sam a kritika?
Není tady
Pomáhajú a na oplátku kritizujú , ale u to púam jedným uchom dnu a druhým von (väčinou, teda)...
Není tady
""A se tobě třásti bude ruka"... ale to ty asi nezná...
Není tady
Jalina-Mít takovou dceru jako jsi ty, tak bych se snaila Tě nepotkat - nikdy nikde
Není tady
rudolf napsal(a):
Jalina-Mít takovou dceru jako jsi ty, tak bych se snaila Tě nepotkat - nikdy nikde
Co Ty o mne vis , v realu? Hochu rudej
Není tady
Já u bohuel rodiče nemám, ale dokud ili, nebyl ádný problém. S dětmi mi pomáhali od miminka a nikdy mě nekritizovali. Je pravda, e můj táta neměl moc rád mého manela, bylo to dáno jejich opačnou politickou orientací, ale nikdy se nepohádali, spí se vyhýbali konfliktním tématům. Kdy pak táta dostal rakovinu, tak se usmířili úplně, můj ex ho vozil autem na chemoterapie a vůbec mu byl k dispozici a táta pozměnil svůj názor na něho. Kdy jsem se rozvedla, měla jsem u jen maminku, a ta naprosto respektovala, e u si nechci najít ádného mue. Byla taky monogamní typ a cháapala mě. Co se týče práce, nikdy mi nemluvili do toho, co dělám a kolik si vydělám. V mládí mě ale dokopali na práva, já tam nechtěla, studium mě nebavilo a ani práce v oblasti práva nebylo to, co bych si bývala přála. ale mysleli to dobře a u jim to nevyčítám. Nevydělávám horentní sumu, zdaleka nedosahuju průměrného platu v naí republice, ale uivím se, take to neřeím. Vím, e kdy jsem po rozvodu potřebovala peníze na prasklou sklokeramickou desku, tak mi maminka dala 7000,- Kč bez jakýchkoli řečí. Jednou mi zaplatila i dovolenou a vrátit to nechtěla.
Měla jsem se svými rodiči hezký vztah a hrozně se mi po nich stýská, e u umřeli.
Není tady
rudolf napsal(a):
Já právě naopak - chtěla bych tě vidět na vlastní oči - těko se dá těko uvěřit e něco takovýho existuje
Není tady
Ivana napsal(a):
Já u bohuel rodiče nemám, ale dokud ili, nebyl ádný problém. S dětmi mi pomáhali od miminka a nikdy mě nekritizovali. Je pravda, e můj táta neměl moc rád mého manela, bylo to dáno jejich opačnou politickou orientací, ale nikdy se nepohádali, spí se vyhýbali konfliktním tématům. Kdy pak táta dostal rakovinu, tak se usmířili úplně, můj ex ho vozil autem na chemoterapie a vůbec mu byl k dispozici a táta pozměnil svůj názor na něho. Kdy jsem se rozvedla, měla jsem u jen maminku, a ta naprosto respektovala, e u si nechci najít ádného mue. Byla taky monogamní typ a cháapala mě. Co se týče práce, nikdy mi nemluvili do toho, co dělám a kolik si vydělám. V mládí mě ale dokopali na práva, já tam nechtěla, studium mě nebavilo a ani práce v oblasti práva nebylo to, co bych si bývala přála. ale mysleli to dobře a u jim to nevyčítám. Nevydělávám horentní sumu, zdaleka nedosahuju průměrného platu v naí republice, ale uivím se, take to neřeím. Vím, e kdy jsem po rozvodu potřebovala peníze na prasklou sklokeramickou desku, tak mi maminka dala 7000,- Kč bez jakýchkoli řečí. Jednou mi zaplatila i dovolenou a vrátit to nechtěla.
Měla jsem se svými rodiči hezký vztah a hrozně se mi po nich stýská, e u umřeli.
Hezky se to cte , prala bych si to taky tak.
Není tady
Prosim piste k tematu . Utoky na moji osobu si nechte na nekde jinde
Není tady
prala bych si to taky tak
S přístupem "Nejradeji bych je poslala do prde.." se hned tak nedočká...
Není tady
Sidala- bohuel ano. A je to dost smutný.
Není tady
rudolf napsal(a):
Sidala- bohuel ano. A je to dost smutný.
Prosím, pi k tématu
Není tady
No, to je fakt sranda, písa k téme... Hlavne keď tu sa nosia skôr útoky - vrátane vlákien ako Recepty alebo Detičky...
Není tady
sidala- to je k tématu. Rodiče ji asi znají a ví jaká je
Není tady
No, v těch letech u mají na nějaký ty vrtochy právo... a ty si to nemusí nechat líbit. Do pr... bych je neposílala, ale prostě jim řekla: promiň, o tomto se nechci bavit... teď to nehodlám řeit..." nebo některé řeči přela mlčením.
Ono to člověka natve, obzvlá je-li unavený...
Ono z takového krátkého psaní to vyznívá, e jsi hrozná saň, ale třeba je to jen tím, e se prostě neumí líp vyjádřit...
PS: od 25 jsem bez mámy, před 3 lety jsem přila o otce /je mi 34 a někdy si říkám, e bych si takové to dobře míněné "kecání" do ledacčeho nechala líbit /asi by mě to i brzo přelo...
Není tady
Mám u jenom tátu (75) a ten je zlatý. Má o nás starost, tak mi třeba zavolá, abych se ráno pořádně oblíkla, e bude mrznout nebo e bude pret, a si nezapomenu detník apod. U jsem ve věku, kdy mě taková starost těí i dojímá zároveň. To e ty rady nepotřebuju, je vedlejí. Moje tchyně se mi zase snaí vynahradit, e u nemám mámu. Take já si v tomto ohledu nemám na co stěovat.
Není tady
Já u jsem ve věku, kdy dobře míněné rady rodičů beru jako opravdu dobře míněné rady.
Není tady
jalina napsal(a):
Matka s otcem ( 70 , 75 let )me prudi ,ze pry si mam najit chlapa ,co me a decka zajisti. Potkali me s mam novym mladsim pritelem a moc se na to netvarili. Chtela sem jim nadat ,ale jsou sou stari ,tak to nechavam tak. Prudi me i s praci ,prej si kazdej vydela tu 20cku ,jenom ja jsem pry hnup ,kterej maka za par sestek. To me nakrklo a, v zivote mi nic nedali , s klukama nepomohli. Akorat me drbou a resej ,co delam v zivote blbe . jak s nima nalozit ,uz me nebavi to jejich poucovani se zdvihlym ukazovackem.Nejradeji bych je poslala do prde..Jak to mate vy se starsima rodicama ,pomahali a pomahaji nebo jen sam a kritika?
Jali, rodiče jsou ze staré koly, e se jim nelíbí tvůj způsob ivota, bez uráky, nediv se. Mně by se to taky nelíbilo a to nejsem o tolik starí ne ty. A nejsem rozhodně zaprděná a usedlá.
Napadlo tě, e v něčem třeba můou mít i kus pravdy?
Neříkám ve vem, ale v něčem jo a asi se jim moc nelíbí, jak jejich dcera ije.
A pak, Jali, nemusí tady u být dlouho, buď ráda, e je má.
Není tady
Jalino, měla jsem té starostlivé rodiče a mj i proto jsem ji v mládí zmizela cca 400 km dopryč. Nehrozilo tedy, e by mě potkali s někým, kdo by se jim nelíbil atp. ili (tehdy jetě ni internet, ni mobily) v blahé nevědomosti a bylo to tak dobře pro obě strany. Teď u mám jenom mamku, 75 let, ije poblí a stará se i nadále o co nemá To u tak s rodiči asi na světě chodí. A proto říkám - zmizet co nejdřív, komu se to nepodaří, má smůlu a potkává starostlivé rodiče
Není tady
Jene rodiče máme jen jedny, mě by bylo líto,kdybych se s máti ani nevídala. Taky mi občas leze na nervy, taky občas prudí, někdy bych se s ní i chytla,jakoe pohádala, ale pak to nechám plavat, jsem ráda, dokud ji mám. A kdoví, jaká jednou budu já.
Není tady
jalina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Měla jsem se svými rodiči hezký vztah a hrozně se mi po nich stýská, e u umřeli.Hezky se to cte , prala bych si to taky tak.
Řekla bych, e Ivana má ke svým rodičům úctu.
Proto to s nimi má tak, jak má.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
jalina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Měla jsem se svými rodiči hezký vztah a hrozně se mi po nich stýská, e u umřeli.Hezky se to cte , prala bych si to taky tak.
Řekla bych, e Ivana má ke svým rodičům úctu.
Proto to s nimi má tak, jak má.
Cti otce svého a matku svou.
Něco na tom je.
Není tady
Ono z takového krátkého psaní to vyznívá, e jsi hrozná saň, ale třeba je to jen tím, e se prostě neumí líp vyjádřit...
Zkus se pro zajímavost podívat, jak se vyjadřuje jinde...
Není tady
jalina napsal(a):
jalino, já jsem si vimla, e se vůbec o vech příslunících své rodiny vyjadřuje velmi nestandardně. A jsou to Tvoji vlastní rodiče, a je to Tvůj bývalý manel, a je to bývalý tchán s tchyní, na vechny se řine z Tvých úst neskutečná umpa Jetě bych pochopila bývalého manela a tchánovce, ale takovéhle vyjadřování o vlastních rodičích je pro mě opravdu silná káva
Není tady
staří rodiče prudí........prudili a budou prudit
já taky prudím svoje děti.......a oni prudí mě
tak to chodí na světě......smířit se s tím
Upravil(a) vera (27. 2. 2014 7:26)
Není tady