Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 2. 2014 23:19

ČernáDáma
♥------

Přítel nebo Milenec?

A

Upravil(a) ČernáDáma (7. 3. 2014 21:52)

Není tady

#2 26. 2. 2014 7:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Přítel nebo Milenec?

No... hlavně, že to zůstalo v rodině... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale podle mě to vypadá, že se sešli dva, který jsou na tom stejně blbě... tak si holt "zbyli"... spíš hledání ramene na vyplakání se, než co jinýho...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#3 26. 2. 2014 8:37

sidala
♥♥-----

To je zase příběh....
Mᚠpřítele který pije, žárlí, leze jiným kam nemá (facebook)  a nemiluješ ho. A ještě tě uhodil....
Potkalas muže, kterýho miluješ, chceš s ním být........tak to udělej wink  Mᚠco ztratït?

Není tady

#4 26. 2. 2014 9:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Asi čokožvek je lepšie ako vzah s priatežom... Len - nespoliehala by som sa, že tento nový vzah bude ma dlhé trvanie. vyzerá to skôr na príjemné prievozníctvo. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 26. 2. 2014 9:14

sidala
♥♥-----

Tak. Možná budou bratři stejné kvality, žena se čtyřma dětma asi neutíká od Supermana hmm

Není tady

#6 26. 2. 2014 9:41

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ve 26 s jedním dítětem bych nešla do vztahu s mužem, který má 4 děti.
Hledala bych sobě a svému dítěti dobrého partnera pro další život a hodně bych vybírala. Proto, že už mi minimálně jeden vztah nevyšel, když mám dítě a nežiju s jeho otcem.
Není třeba se nikam hnát a vyměňovat, z bláta do louže.
Nebyla bych ani s jedním z těch dvou mužů, které popisuješ.

Upravil(a) Eva. (26. 2. 2014 9:42)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#7 26. 2. 2014 10:01

Wikina
♥♥♥♥♥--

Vůbec bych otázku nepostavila jako : "kterej chlap?"
Ale  "jak se stabilizovat? "

Nejdříve bych si zajistila zdravé bydlení a klid  pro sebe a dítě. Tvůj partner se mi podle tvého popisu nelíbí. A ty vlastnosti - žárlivost, agrese, pití - to moc kompatibilní s kvalitním vztahem nejsou. Určitě dostal od tebe šanci - tak víš sama jak funguje, jete. Pokud by to byljeho  nějaký jednorázový propad - tak snad, ale spíš to tak není.

Potom bych v klidu mohla být s tím s kým chci, naprosto svobodně,  poznávat, zvažovat a je to jedno jestli to bude švára nebo nešvára.
Rozhodně je unáhlené přeskočit z chlapa na chlapa a navíc, získali-li jste si sympatie vzájemným utěšováním se. S tím mám negativní zkušenost.

Není tady

#8 26. 2. 2014 10:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pustit se jednoho chlapa a hned se chytit druhého, to není právě ten nejlepší způsob, jak přijít ke štěstí.
Jak píše Wiki - odejdi a postav se na vlastní nohy. Nauč se být sama sebou a pak budeš vědět, co mᚠdělat.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#9 27. 2. 2014 11:32

ČernáDáma
♥------

Ahoj no pro mě je těžké se osamostatnit, jsem docela chudá a už dlouho řeším problém s umístěním syna do školky, abych mohla být samostatná a jí do práce, i když raději bych byla, aby přítel odešel sám a já bych měla čas a prostor pro sebe a mohla popřemýšlet, co dál. Jenže to asi nevyjde, tak nevím.

Není tady

#10 27. 2. 2014 12:14

rudolf
♥♥♥♥---

ČernáDáma- vztah chceš proto, abys nebyla chudá nebo proto, že někoho miluješ? Jak že to asi nevyjde? Sama jsi strůjcem toho, co budeš mít

Není tady

#11 27. 2. 2014 14:05

Wikina
♥♥♥♥♥--

ČernáDáma napsal(a):

Ahoj no pro mě je těžké se osamostatnit, jsem docela chudá a už dlouho řeším problém s umístěním syna do školky, abych mohla být samostatná a jí do práce, i když raději bych byla, aby přítel odešel sám a já bych měla čas a prostor pro sebe a mohla popřemýšlet, co dál. Jenže to asi nevyjde, tak nevím.

A čí je byt kde bydlíte s přítelem?

Být s chlapem z důvodu zajištění bydlení s sebou nese logické důsledky a podřízení se něčemu. A aby se šiklo najednou milovanej, milující chlap s bydlením - to nemusí být.

Není tady

#12 27. 2. 2014 21:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já bych teda s tím, že ho miluješ, byla opatrná. tvůj přítel se taky jevil jinak, dokud nepřišlo na společný život.
to samé může být i teď. abys neměla to samé v bleděmodrým.
spíš bych hledala, jak to zkusit se synem zatím sama a nehnala to nikam hend s někým dalším.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#13 4. 3. 2014 15:55

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Já už jsem asi paranoik, ale tohle je opravdový příběh?
Takové jaksi schematické...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#14 5. 3. 2014 21:56

ČernáDáma
♥------

B

Upravil(a) ČernáDáma (7. 3. 2014 21:56)

Není tady

#15 5. 3. 2014 22:30

agata11
♥♥-----

Zdravím..chodím sem, čtu vás a k tomu tématu-ve 26 letech řešit takový problém je těžké a hlavně -podle mně-skočila z bláta do kaluže. Existuje nějaká hranice -kamarátsví a milenec..tu neměli překročit..nebude to dělat dobrotu už jenom z jedného duvodu-jsou to bráchové. Všechno časem vyprchá a bojim se, aby nezustala sama s 2 dětmi..švagr žárlivý není?
tillfreds

Není tady

#16 6. 3. 2014 6:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Slíbil mi, že nebude pít a bude hodný.
Do tý doby, než se zase opije...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#17 6. 3. 2014 10:33

Wikina
♥♥♥♥♥--

Přesně tak.
Otázka nyní zní tak: jak dlouho budeš ochotna  dítě vystavovat tomuto působení. Bitky, hádky, násilí, alkohol..
Fakt si něco najdi, pokud byt není tvůj či v nájmu..

Není tady

#18 6. 3. 2014 11:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

co se dělo u maminky tak strašného, že bylo jako lepší řešení vrátit se k magorovi, kterej pije, bije tě, je hulvát ?
tobě to chybí viď ? ty se nudíš, když nemᚠto správný tóčo ;-)
neboj děvče, neboj, brzy se dočkᚠrepete. už ví, že může, že tě na kecy a sliby utáhne zpátky.
švagříčka vypus, pro něj jsi byla epizodka. zaměř se na sebe a svůj život, jeho neřeš. TY se potřebuješ dostat ze srabu.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí