|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
A
Upravil(a) ČernáDáma (7. 3. 2014 21:52)
Není tady
No... hlavně, že to zůstalo v rodině... 
Ale podle mě to vypadá, že se sešli dva, který jsou na tom stejně blbě... tak si holt "zbyli"... spíš hledání ramene na vyplakání se, než co jinýho...
Není tady

To je zase příběh....
Máš přítele který pije, žárlí, leze jiným kam nemá (facebook) a nemiluješ ho. A ještě tě uhodil....
Potkalas muže, kterýho miluješ, chceš s ním být........tak to udělej
Máš co ztratït?
Není tady

Asi čokoľvek je lepšie ako vzťah s priateľom... Len - nespoliehala by som sa, že tento nový vzťah bude mať dlhé trvanie. vyzerá to skôr na príjemné prievozníctvo. 
Není tady

Tak. Možná budou bratři stejné kvality, žena se čtyřma dětma asi neutíká od Supermana 
Není tady

Ve 26 s jedním dítětem bych nešla do vztahu s mužem, který má 4 děti.
Hledala bych sobě a svému dítěti dobrého partnera pro další život a hodně bych vybírala. Proto, že už mi minimálně jeden vztah nevyšel, když mám dítě a nežiju s jeho otcem.
Není třeba se nikam hnát a vyměňovat, z bláta do louže.
Nebyla bych ani s jedním z těch dvou mužů, které popisuješ.
Upravil(a) Eva. (26. 2. 2014 9:42)
Není tady
Vůbec bych otázku nepostavila jako : "kterej chlap?"
Ale "jak se stabilizovat? "
Nejdříve bych si zajistila zdravé bydlení a klid pro sebe a dítě. Tvůj partner se mi podle tvého popisu nelíbí. A ty vlastnosti - žárlivost, agrese, pití - to moc kompatibilní s kvalitním vztahem nejsou. Určitě dostal od tebe šanci - tak víš sama jak funguje, jete. Pokud by to byljeho nějaký jednorázový propad - tak snad, ale spíš to tak není.
Potom bych v klidu mohla být s tím s kým chci, naprosto svobodně, poznávat, zvažovat a je to jedno jestli to bude švára nebo nešvára.
Rozhodně je unáhlené přeskočit z chlapa na chlapa a navíc, získali-li jste si sympatie vzájemným utěšováním se. S tím mám negativní zkušenost.
Není tady
Pustit se jednoho chlapa a hned se chytit druhého, to není právě ten nejlepší způsob, jak přijít ke štěstí.
Jak píše Wiki - odejdi a postav se na vlastní nohy. Nauč se být sama sebou a pak budeš vědět, co máš dělat.
Není tady
Ahoj no pro mě je těžké se osamostatnit, jsem docela chudá a už dlouho řeším problém s umístěním syna do školky, abych mohla být samostatná a jí do práce, i když raději bych byla, aby přítel odešel sám a já bych měla čas a prostor pro sebe a mohla popřemýšlet, co dál. Jenže to asi nevyjde, tak nevím.
Není tady
ČernáDáma- vztah chceš proto, abys nebyla chudá nebo proto, že někoho miluješ? Jak že to asi nevyjde? Sama jsi strůjcem toho, co budeš mít
Není tady
ČernáDáma napsal(a):
Ahoj no pro mě je těžké se osamostatnit, jsem docela chudá a už dlouho řeším problém s umístěním syna do školky, abych mohla být samostatná a jí do práce, i když raději bych byla, aby přítel odešel sám a já bych měla čas a prostor pro sebe a mohla popřemýšlet, co dál. Jenže to asi nevyjde, tak nevím.
A čí je byt kde bydlíte s přítelem?
Být s chlapem z důvodu zajištění bydlení s sebou nese logické důsledky a podřízení se něčemu. A aby se šiklo najednou milovanej, milující chlap s bydlením - to nemusí být.
Není tady
já bych teda s tím, že ho miluješ, byla opatrná. tvůj přítel se taky jevil jinak, dokud nepřišlo na společný život.
to samé může být i teď. abys neměla to samé v bleděmodrým.
spíš bych hledala, jak to zkusit se synem zatím sama a nehnala to nikam hend s někým dalším.
Není tady

Já už jsem asi paranoik, ale tohle je opravdový příběh?
Takové jaksi schematické...
Není tady
B
Upravil(a) ČernáDáma (7. 3. 2014 21:56)
Není tady
Zdravím..chodím sem, čtu vás a k tomu tématu-ve 26 letech řešit takový problém je těžké a hlavně -podle mně-skočila z bláta do kaluže. Existuje nějaká hranice -kamarátsví a milenec..tu neměli překročit..nebude to dělat dobrotu už jenom z jedného duvodu-jsou to bráchové. Všechno časem vyprchá a bojim se, aby nezustala sama s 2 dětmi..švagr žárlivý není?
Není tady
Slíbil mi, že nebude pít a bude hodný.
Do tý doby, než se zase opije...
Není tady
Přesně tak.
Otázka nyní zní tak: jak dlouho budeš ochotna dítě vystavovat tomuto působení. Bitky, hádky, násilí, alkohol..
Fakt si něco najdi, pokud byt není tvůj či v nájmu..
Není tady
co se dělo u maminky tak strašného, že bylo jako lepší řešení vrátit se k magorovi, kterej pije, bije tě, je hulvát ?
tobě to chybí viď ? ty se nudíš, když nemáš to správný tóčo ;-)
neboj děvče, neboj, brzy se dočkáš repete. už ví, že může, že tě na kecy a sliby utáhne zpátky.
švagříčka vypusť, pro něj jsi byla epizodka. zaměř se na sebe a svůj život, jeho neřeš. TY se potřebuješ dostat ze srabu.
Není tady