6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A
Upravil(a) ČernáDáma (7. 3. 2014 21:52)
Není tady
No... hlavně, e to zůstalo v rodině...
Ale podle mě to vypadá, e se seli dva, který jsou na tom stejně blbě... tak si holt "zbyli"... spí hledání ramene na vyplakání se, ne co jinýho...
Není tady
To je zase příběh....
Má přítele který pije, árlí, leze jiným kam nemá (facebook) a nemiluje ho. A jetě tě uhodil....
Potkalas mue, kterýho miluje, chce s ním být........tak to udělej Má co ztratït?
Není tady
Asi čokožvek je lepie ako vzah s priatežom... Len - nespoliehala by som sa, e tento nový vzah bude ma dlhé trvanie. vyzerá to skôr na príjemné prievozníctvo.
Není tady
Tak. Moná budou bratři stejné kvality, ena se čtyřma dětma asi neutíká od Supermana
Není tady
Ve 26 s jedním dítětem bych nela do vztahu s muem, který má 4 děti.
Hledala bych sobě a svému dítěti dobrého partnera pro dalí ivot a hodně bych vybírala. Proto, e u mi minimálně jeden vztah nevyel, kdy mám dítě a neiju s jeho otcem.
Není třeba se nikam hnát a vyměňovat, z bláta do loue.
Nebyla bych ani s jedním z těch dvou muů, které popisuje.
Upravil(a) Eva. (26. 2. 2014 9:42)
Není tady
Vůbec bych otázku nepostavila jako : "kterej chlap?"
Ale "jak se stabilizovat? "
Nejdříve bych si zajistila zdravé bydlení a klid pro sebe a dítě. Tvůj partner se mi podle tvého popisu nelíbí. A ty vlastnosti - árlivost, agrese, pití - to moc kompatibilní s kvalitním vztahem nejsou. Určitě dostal od tebe anci - tak ví sama jak funguje, jete. Pokud by to byljeho nějaký jednorázový propad - tak snad, ale spí to tak není.
Potom bych v klidu mohla být s tím s kým chci, naprosto svobodně, poznávat, zvaovat a je to jedno jestli to bude vára nebo nevára.
Rozhodně je unáhlené přeskočit z chlapa na chlapa a navíc, získali-li jste si sympatie vzájemným utěováním se. S tím mám negativní zkuenost.
Není tady
Pustit se jednoho chlapa a hned se chytit druhého, to není právě ten nejlepí způsob, jak přijít ke těstí.
Jak píe Wiki - odejdi a postav se na vlastní nohy. Nauč se být sama sebou a pak bude vědět, co má dělat.
Není tady
Ahoj no pro mě je těké se osamostatnit, jsem docela chudá a u dlouho řeím problém s umístěním syna do kolky, abych mohla být samostatná a jí do práce, i kdy raději bych byla, aby přítel odeel sám a já bych měla čas a prostor pro sebe a mohla popřemýlet, co dál. Jene to asi nevyjde, tak nevím.
Není tady
ČernáDáma- vztah chce proto, abys nebyla chudá nebo proto, e někoho miluje? Jak e to asi nevyjde? Sama jsi strůjcem toho, co bude mít
Není tady
ČernáDáma napsal(a):
Ahoj no pro mě je těké se osamostatnit, jsem docela chudá a u dlouho řeím problém s umístěním syna do kolky, abych mohla být samostatná a jí do práce, i kdy raději bych byla, aby přítel odeel sám a já bych měla čas a prostor pro sebe a mohla popřemýlet, co dál. Jene to asi nevyjde, tak nevím.
A čí je byt kde bydlíte s přítelem?
Být s chlapem z důvodu zajitění bydlení s sebou nese logické důsledky a podřízení se něčemu. A aby se iklo najednou milovanej, milující chlap s bydlením - to nemusí být.
Není tady
já bych teda s tím, e ho miluje, byla opatrná. tvůj přítel se taky jevil jinak, dokud nepřilo na společný ivot.
to samé můe být i teď. abys neměla to samé v bleděmodrým.
spí bych hledala, jak to zkusit se synem zatím sama a nehnala to nikam hend s někým dalím.
Není tady
Já u jsem asi paranoik, ale tohle je opravdový příběh?
Takové jaksi schematické...
Není tady
B
Upravil(a) ČernáDáma (7. 3. 2014 21:56)
Není tady
Zdravím..chodím sem, čtu vás a k tomu tématu-ve 26 letech řeit takový problém je těké a hlavně -podle mně-skočila z bláta do kalue. Existuje nějaká hranice -kamarátsví a milenec..tu neměli překročit..nebude to dělat dobrotu u jenom z jedného duvodu-jsou to bráchové. Vechno časem vyprchá a bojim se, aby nezustala sama s 2 dětmi..vagr árlivý není?
Není tady
Slíbil mi, e nebude pít a bude hodný.
Do tý doby, ne se zase opije...
Není tady
Přesně tak.
Otázka nyní zní tak: jak dlouho bude ochotna dítě vystavovat tomuto působení. Bitky, hádky, násilí, alkohol..
Fakt si něco najdi, pokud byt není tvůj či v nájmu..
Není tady
co se dělo u maminky tak straného, e bylo jako lepí řeení vrátit se k magorovi, kterej pije, bije tě, je hulvát ?
tobě to chybí viď ? ty se nudí, kdy nemá to správný tóčo ;-)
neboj děvče, neboj, brzy se dočká repete. u ví, e můe, e tě na kecy a sliby utáhne zpátky.
vagříčka vypus, pro něj jsi byla epizodka. zaměř se na sebe a svůj ivot, jeho neře. TY se potřebuje dostat ze srabu.
Není tady