29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Grainne napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Nedela mi problem vyrazit na mista, kam chodi dvacitky. NAOPAK. Zajima mě jestli "pařej´" stejně jako my, nebo jinak...dle mých zkušeností ... my ted paříme o hodně lépe než zamlada ... nějak si to víc užíváme
....Já už taky tolik neblinkám
já už taky ne
Není tady
Ivana napsal(a):
Nechodím. Ale já jsem nechodila ani jako vysokoškolačka. Já ve svých 54 letech nebyla nikdy v baru.
Take jsem nebyla nikdy v baru ani po tom netouzim.
Není tady
Iste, ale ty si nebola skoro nikde, Erem - ale sú ľudia, ktorých to láka, len majú hemmungy kvôli veku... Keby ju to nelákalo (ako teba), tak sem asi nepíše...
Není tady
No..zajímavý.. vždycky jsem se ráda bavila, ale jak přišli děti, rodina, práce, tak jsem to trochu zanedbávala. Teď právě chtějí mladší kolegyně udělat "večírek" v nějakým baru Jos Garáž..no a když jse koukala na stránky, nevím, jestli si tam nebudu připadat, že tam nepatřím. Nevíte jaké věkové kategorie tam chodí?
Není tady
Verunka.00 napsal(a):
No..zajímavý.. vždycky jsem se ráda bavila, ale jak přišli děti, rodina, práce, tak jsem to trochu zanedbávala. Teď právě chtějí mladší kolegyně udělat "večírek" v nějakým baru Jos Garáž..no a když jse koukala na stránky, nevím, jestli si tam nebudu připadat, že tam nepatřím. Nevíte jaké věkové kategorie tam chodí?
Proste na tu akci jdi. Nemá smysl předjímat, prostě to zažij .
Není tady
Verunka.00 napsal(a):
To zase bude nějaká reklamní agentka. Na vlákně Silvestr píše toto:
Pro Kacen.a: co je to za bar prosím tě? O tom jsem ještě neslyšela...A pořádají tam furt nějaké akce? Nebo to je jen tak na posezení? Chtěla bych někam vytáhnout kamarádku, ale nevím kam. Chodíme stále na ta samá místa =/
Jak nenápadné, Veruno.
Není tady