18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky vichni, zajímalo by mě, jaký máte názor na dřevěné hračky. Kupujete je pro svoje dítka? Zajímalo by mě jaké. Já je prostě miluju, tak doufám, e v tom nejsem sama. pojdte si dát trochu inspirace...
Upravil(a) terkab (24. 2. 2014 14:59)
Není tady
co třeba dřevěné kostky?od www.topatoys.cz líbí? nelíbí?
Není tady
Take opět zdrařilý pokus o reklamu?
Osobně mám dřevěné hračky ráda, osvědčily se nám takové ty zatloukací kolíčky a potom dřevěné vkládačky - něco jako puzzle.
A s těma reklamama se fakt roztrhl pytel...
Stojí to někomu za to?
Není tady
Tyhle reklamy u začínají být dost otravné. Ale co s tím?
Není tady
terkab - kdo tě poslal?
Eva. - je tu toho nějak nahusto, ale co s tím netuím - teda kromě smazání...
Není tady
Poslední dobou jako by se pytel roztrhnul... to aby chuděry holky krom toho mazání nedělaly nic jinýho.
Není tady
Ale mě by celkem zajímalo jestli kupujete dřevěné hračky Nám malá kousla do kostky a málem si zadřela třísku od té doby tomu teda moc nevěřím......
Není tady
jestli kupujete dřevěné hračky... malá kousla do kostky a málem si zadřela třísku
Kupovala a kupuju... ovem z kvalitního materiálu...
Není tady
Chvíli vydr, on ti tady určitě někdo doporučí kvalitní okusuodolné hračky, jistě i s odkazem na přísluné "stránečky". Ach jo.
Není tady
helena napsal(a):
Poslední dobou jako by se pytel roztrhnul... to aby chuděry holky krom toho mazání nedělaly nic jinýho.
Maou statečně, ale to je jak chytat vi po jedné. Potřebovalo by to pořádnou deratizaci.
Neznáte někdo dobrou deratizační firmu? Pojďte si dát trochu inspirace.
Co třeba tahle: www.vesplosticesvab.prycsnimi.cz ? Líbí? Nelíbí?
Není tady
Lenul2310 napsal(a):
Ale mě by celkem zajímalo jestli kupujete dřevěné hračky Nám malá kousla do kostky a málem si zadřela třísku od té doby tomu teda moc nevěřím......
Aspoň takhle blbě nekecej. Je nám jasné, e sem cpe reklamu. Jsi trapná.
Není tady
Eva. napsal(a):
Lenul2310 napsal(a):
Aspoň takhle blbě nekecej. Je nám jasné, e sem cpe reklamu. Jsi trapná.
Milá Evičko, to to moná je reklama ale ne moje!!!!!!!
Není tady
to moná je reklama ale ne moje
Ale bě... a co ty ostatní, kterejma to tady zasírá?
Není tady
Dřevěné hračky miluju, připomínají mi vlastní dětství :-) Levné, ale krásné, mají na www.hrackarna.cz. Větinu od značky české značky Bino.
Není tady