29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gymnasión napsal(a):
Ivana napsal(a):
To vše nutí ženy k tomu, aby řešily svůj zjev přehnaně a až tak, že vydávají tisíce za různé více či méně invazivní zákroky.
NUTÍ? Fakt?
Slabší jedince určitě
Není tady
helena napsal(a):
kdo přestane být sexuálním objektem, jako by nebyl
Proč by sakra někdo měl bejt "sexuálním objektem" v době, kdy na to biologicky ještě nebo už nemá? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
To "už" je celkem jasný... a tím "ještě" mám na mysli třeba tohle
http://cdn.stylisheve.com/wp-content/up … ls-_12.jpg
Taky se divím, ale to je dnešní doba. Naštěstí tyhle holčičky převlečené za malé dospělé, k nám zatím z Ameriky nedorazily. Ale co není, může být, žejo.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Grainne napsal(a):
já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .
Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba, mít vaky, pokleslá víčka, vrásky, celulitidu, jizvy a já nevim, co všechno ještě, je ohyzdné.
Zákroky tohoto druhu mi připadají jako se vzdávat sama sebe, svýho vlastního života, kterej mám zaplaťppámbu za sebou a kterej mě zaplaťppámbu poznamenal..
já ti to neberu ... můj názor je , že když to jde a vypadat tak nemusím , tak proč ne ... nehledě na to , že u těch očí konkrétně to je i fyzicky nepříjemné , mám pocit , že to udělají i na pojištovnu , když to je opravdu hodně
Není tady
helena napsal(a):
Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba... je ohyzdné.
"Zestárnout není umění, umění je to snést." Johan Wolfgang von Goethe http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zákroky tohoto druhu
Jakejkoliv invazivní zákrok je nevratnej zásah do organizmu... liší se jen v nutnosti jejich provedení.
"Zestárnout není umění, umění je to snést." Johan Wolfgang von Goethe
to máš pravdu a každý to nesnáší stejně dobře
Není tady
každý to nesnáší stejně dobře
Napadá mě cosi o naplněnosti života...
Není tady
helena napsal(a):
je to možné
Není tady
helena napsal(a):
To bych do Tebe neřekla: jak může být život naplněn, není-li naplněn botulotoxinem?
Není tady
jak může být život naplněn, není-li naplněn botulotoxinem?
I toť je pro mne novinka... dosud jsem myslela, že tím se plní pouze obličejové části a abdominoplastika je záležitostí povýtce chirurgickou...
Není tady
Grainne napsal(a):
Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
tak to je genove , nekdo starne do krasyAno, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .
Víčka už taky njsou tak drahé...ale ty nemám , nepotřebuju.
Grainne, byla jsem nedávno na kyselině hyaluronové - na mimické vrásky - čelo a mezi obočím. Vpichávají ji nanojehličkou - vyžíví pokožku a nastartuje kolagen. Mmch stálo mě to 600,-Kč. Ale ještě jednou to zopáknu, plet byla vyprahlá a hodně si vsákla a pak už jednou ročně udržování. Není to přímo "vyplnění" , ale HA tam drží vodu, takže je to jaksi vyplněné. Udělalo to přesně to, co jsem chtěla. Jde to samozřejmě dávat kamkoliv na obličeji.
Není tady
helena napsal(a):
jak může být život naplněn, není-li naplněn botulotoxinem?
I toť je pro mne novinka... dosud jsem myslela, že tím se plní pouze obličejové části a abdominoplastika je záležitostí povýtce chirurgickou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Mozek a duša se nedá plastikovat? Bože! Budu muset zůstat blondýna a nikdy se nedozvim, kde na konci kruháče odbočit...
Upravil(a) gymnasión (21. 3. 2014 11:52)
Není tady
Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ano, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .
Víčka už taky njsou tak drahé...ale ty nemám , nepotřebuju.
Grainne, byla jsem nedávno na kyselině hyaluronové - na mimické vrásky - čelo a mezi obočím. Vpichávají ji nanojehličkou - vyžíví pokožku a nastartuje kolagen. Mmch stálo mě to 600,-Kč. Ale ještě jednou to zopáknu, plet byla vyprahlá a hodně si vsákla a pak už jednou ročně udržování. Není to přímo "vyplnění" , ale HA tam drží vodu, takže je to jaksi vyplněné. Udělalo to přesně to, co jsem chtěla. Jde to samozřejmě dávat kamkoliv na obličeji.
tak to docela jde
Není tady
Grainne napsal(a):
Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .Víčka už taky njsou tak drahé...ale ty nemám , nepotřebuju.
Grainne, byla jsem nedávno na kyselině hyaluronové - na mimické vrásky - čelo a mezi obočím. Vpichávají ji nanojehličkou - vyžíví pokožku a nastartuje kolagen. Mmch stálo mě to 600,-Kč. Ale ještě jednou to zopáknu, plet byla vyprahlá a hodně si vsákla a pak už jednou ročně udržování. Není to přímo "vyplnění" , ale HA tam drží vodu, takže je to jaksi vyplněné. Udělalo to přesně to, co jsem chtěla. Jde to samozřejmě dávat kamkoliv na obličeji.tak to docela jde
No aby ne, ale to mluvím o sobě s výraznou mimikou, pokud půjde o jemné vrásky, tak s tou 1 dávkou může vystačit na půl roku nebo ji rozložit třeba i na jiné oblasti -nosoretky atd...
Není tady
gymnasión napsal(a):
.... duša se nedá plastikovat? ...
Není tady
[...]
I krása může být příliš zjevná.
I krása může být klamavá.
I velmi jasné vidění může být nečisté …
Propast stále padá dolů jícnem vzhůru.
[...]
Proč tu jsme, ptáme se v snách.
Proč jsme tu byli, ptáme se probuzeni.
Proč tu budeme, až nebude nás víc?
[...]
(Vladimír Holan, Mozartiana)
Upravil(a) gymnasión (21. 3. 2014 12:35)
Není tady
Do prkýnka, to jsem měla vědět
Není tady
Mozek a duša se nedá plastikovat?
"Lidský mozek plně dospívá až mezi čyřicátým a padesátým rokem věku, tvrdí britští neurologové z University College v Londýně. Skenováním mozku se jim podařilo odhalit, že čelní kůra mozková, která se účastní kognitivních funkcí, jako je rozhodování, plánování, empatie a sociální chování, mění svůj tvar ještě po čtyřicítce."
www.dailymail.co.uk
Není tady
helena napsal(a):
"Lidský mozek plně dospívá až mezi čyřicátým a padesátým rokem věku, tvrdí britští neurologové z University College v Londýně. Skenováním mozku se jim podařilo odhalit, že čelní kůra mozková, která se účastní kognitivních funkcí, jako je rozhodování, plánování, empatie a sociální chování, mění svůj tvar ještě po čtyřicítce."
www.dailymail.co.uk
Nj, tak to abych se vydyzajnovala, co to dá... (ftipkuju)
Těší mě, že je i podle vědátorů nějaký místo pro plasticitu...
Není tady
helena napsal(a):
www.dailymail.co.uk
hezky ... tak bych teda ze sebou měla začít něco dělat , abych to ještě stihla
Není tady