Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 3. 2014 10:03

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: povadlost obličeje

gymnasión napsal(a):

Ivana napsal(a):

To vše nutí ženy k tomu, aby řešily svůj zjev přehnaně a až tak, že vydávají tisíce za různé více či méně invazivní zákroky.

NUTÍ? Fakt?

Slabší jedince určitě smile

Není tady

#77 21. 3. 2014 10:05

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

kdo přestane být sexuálním objektem, jako by nebyl
Proč by sakra někdo měl bejt "sexuálním objektem" v době, kdy na to biologicky ještě nebo už nemá? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
To "už" je celkem jasný... a tím "ještě" mám na mysli třeba tohle

http://cdn.stylisheve.com/wp-content/up … ls-_12.jpg

Taky se divím, ale to je dnešní doba. Naštěstí tyhle holčičky převlečené za malé dospělé, k nám zatím z Ameriky nedorazily. Ale co není, může být, žejo.

Není tady

#78 21. 3. 2014 10:12

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Grainne napsal(a):

já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .

Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba, mít vaky, pokleslá víčka, vrásky, celulitidu, jizvy a já nevim, co všechno ještě, je ohyzdné.
Zákroky tohoto druhu mi připadají jako se vzdávat sama sebe, svýho vlastního života, kterej mám zaplaťppámbu za sebou a kterej mě zaplaťppámbu poznamenal..

já ti to neberu ... můj názor je , že když to jde a vypadat tak nemusím , tak proč ne ... nehledě na to , že u těch očí konkrétně to je i fyzicky nepříjemné , mám pocit , že to udělají i na pojištovnu , když to je opravdu hodně

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#79 21. 3. 2014 10:14

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba... je ohyzdné.
"Zestárnout není umění, umění je to snést."  Johan Wolfgang von Goethe http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zákroky tohoto druhu
Jakejkoliv invazivní zákrok je nevratnej zásah do organizmu... liší se jen v nutnosti jejich provedení.

"Zestárnout není umění, umění je to snést."  Johan Wolfgang von Goethe

to máš pravdu a každý to nesnáší stejně dobře

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#80 21. 3. 2014 10:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

každý to nesnáší stejně dobře
Napadá mě cosi o naplněnosti života...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#81 21. 3. 2014 10:51

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

je to možné

Není tady

#82 21. 3. 2014 11:15

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

To bych do Tebe neřekla: jak může být život naplněn, není-li naplněn botulotoxinem? lol

Zpomal.

Není tady

#83 21. 3. 2014 11:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jak může být život naplněn, není-li naplněn botulotoxinem?
I toť je pro mne novinka... dosud jsem myslela, že tím se plní pouze obličejové části a abdominoplastika je záležitostí povýtce chirurgickou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#84 21. 3. 2014 11:24

Wikina
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

Wikina napsal(a):

Grainne napsal(a):

tak to je genove , nekdo starne do krasy smile

Ano, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má  fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.

já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .

Víčka už taky njsou tak drahé...ale ty nemám , nepotřebuju.
Grainne, byla jsem nedávno na kyselině hyaluronové - na mimické vrásky - čelo a mezi obočím. Vpichávají ji nanojehličkou - vyžíví pokožku a nastartuje kolagen. Mmch stálo mě to 600,-Kč. Ale ještě jednou to zopáknu, plet byla vyprahlá a hodně si vsákla a pak už jednou ročně udržování. Není to přímo "vyplnění" , ale HA tam drží vodu, takže je to jaksi vyplněné. Udělalo to přesně to, co jsem chtěla. Jde to samozřejmě dávat kamkoliv na obličeji.

Není tady

#85 21. 3. 2014 11:50

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

jak může být život naplněn, není-li naplněn botulotoxinem?
I toť je pro mne novinka... dosud jsem myslela, že tím se plní pouze obličejové části a abdominoplastika je záležitostí povýtce chirurgickou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Mozek a duša se nedá plastikovat? Bože! Budu muset zůstat blondýna a nikdy se nedozvim, kde na konci kruháče odbočit... big_smile

Upravil(a) gymnasión (21. 3. 2014 11:52)

Zpomal.

Není tady

#86 21. 3. 2014 12:21

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

Grainne napsal(a):

Wikina napsal(a):

Ano, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má  fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.

Grainne, byla jsem nedávno na kyselině hyaluronové - na mimické vrásky - čelo a mezi obočím. Vpichávají ji nanojehličkou - vyžíví pokožku a nastartuje kolagen. Mmch stálo mě to 600,-Kč. Ale ještě jednou to zopáknu, plet byla vyprahlá a hodně si vsákla a pak už jednou ročně udržování. Není to přímo "vyplnění" , ale HA tam drží vodu, takže je to jaksi vyplněné. Udělalo to přesně to, co jsem chtěla. Jde to samozřejmě dávat kamkoliv na obličeji.

tak to docela jde smile

Není tady

#87 21. 3. 2014 12:27

Wikina
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

Wikina napsal(a):

Grainne napsal(a):

tak to docela jde smile

No aby ne, ale to mluvím o sobě s výraznou mimikou, pokud půjde o jemné vrásky, tak s tou 1 dávkou může vystačit na půl roku nebo ji rozložit třeba i na jiné oblasti -nosoretky atd...

Není tady

#88 21. 3. 2014 12:31

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

gymnasión napsal(a):

.... duša se nedá plastikovat? ...

Zalepit a nebo vyměnit

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#89 21. 3. 2014 12:31

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

[...]
I krása může být příliš zjevná.
I krása může být klamavá.
I velmi jasné vidění může být nečisté …

Propast stále padá dolů jícnem vzhůru.
[...]

Proč tu jsme, ptáme se v snách.
Proč jsme tu byli, ptáme se probuzeni.
Proč tu budeme, až nebude nás víc?
[...]
(Vladimír Holan, Mozartiana)

Upravil(a) gymnasión (21. 3. 2014 12:35)

Zpomal.

Není tady

#90 21. 3. 2014 12:32

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

gymnasión napsal(a):

.... duša se nedá plastikovat? ...

Zalepit a nebo vyměnit

Do prkýnka, to jsem měla vědět lol

Zpomal.

Není tady

#91 21. 3. 2014 12:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mozek a duša se nedá plastikovat?
"Lidský mozek plně dospívá až mezi čyřicátým a padesátým rokem věku, tvrdí britští neurologové z University College v Londýně. Skenováním mozku se jim podařilo odhalit, že čelní kůra mozková, která se účastní kognitivních funkcí, jako je rozhodování, plánování, empatie a sociální chování, mění svůj tvar ještě po čtyřicítce."
www.dailymail.co.uk

Není tady

#92 21. 3. 2014 12:38

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

"Lidský mozek plně dospívá až mezi čyřicátým a padesátým rokem věku, tvrdí britští neurologové z University College v Londýně. Skenováním mozku se jim podařilo odhalit, že čelní kůra mozková, která se účastní kognitivních funkcí, jako je rozhodování, plánování, empatie a sociální chování, mění svůj tvar ještě po čtyřicítce."
www.dailymail.co.uk

Nj, tak to abych se vydyzajnovala, co to dá...lol (ftipkuju)
Těší mě, že je i podle vědátorů nějaký místo pro plasticitu...

Zpomal.

Není tady

#93 21. 3. 2014 12:50

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

www.dailymail.co.uk

hezky ... tak bych teda ze sebou měla začít něco dělat , abych to ještě stihla smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí