Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 3. 2014 13:33

Wikina
♥♥♥♥♥--

Re: povadlost obličeje

gymnasión napsal(a):

Grainne napsal(a):

ze s tim casem trochu zabojujeme ?

Ale proč? smile

Pokud někomu nevadí jak vypadá, tak není důvod - to je jasné

Není tady

#52 20. 3. 2014 13:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Někdo má genetické dispozice a nemusí dělat nic a pleť vypadá dobře pořád.
Úplně by mi stačilo mít "genetické dispozice", abych nemusela "dělat" - hubu vzal čert... lol

Upravil(a) helena (20. 3. 2014 13:44)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 20. 3. 2014 13:38

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Wikina napsal(a):

Komu se nelíbím, ať se nekouká, což? smile

Tak. big_smile
Taky nechápu, proč bojovat s časem, vráskami, nebo čím... Proč vůbec bojovat? Já raději žiju. stolt

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#54 20. 3. 2014 13:42

Wikina
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

permanentní odložení
To je jen zbožný přání... trvale to nzevládneš, kdyby ses upečovala.

ale přece se nejedná o jeden nějaký zákrok na oddálení něčeho, třeba chirurgický, ale o trvalou péči, která prostě pleť udržuje. Jistě že stárne pořád, ale taky se pořád udržuje.

Není tady

#55 20. 3. 2014 13:43

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

Úplně by mi stačilo mít "genetické dispozice", abych nemusela "dělat nic " - hubu vzal čert... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Problém je, že ti, co ti tyto "genetické dispozice" předali, zpravidla trvají na tom, abys "něco dělala" ... styrka

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#56 20. 3. 2014 13:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud někomu nevadí jak vypadá, tak není důvod - to je jasné
Řekla bych, že "nevadí jak vypadá" se liší kus od kusu http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif

taky se pořád udržuje
Tak on je rozdíl mezi natřením plotu a kompletní výměnou pletiva, že...

zpravidla trvají na tom, abys "něco dělala"
Jsem se narodila do blbý rodiny... a bez stříbrný lžičky v puse http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#57 20. 3. 2014 13:56

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

zpravidla trvají na tom, abys "něco dělala"
Jsem se narodila do blbý rodiny... a bez stříbrný lžičky v puse http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Buď ráda ... čím dražší nočníček, pardon - lžička, tím větší nároky rodičů jsou na tebe kladeny ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#58 20. 3. 2014 14:00

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.super.cz/249460-kam-se-podel … u-dan.html

....teď to na mě vykouklo ze Seznamu....

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#59 20. 3. 2014 16:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ale nějaký ten rok navíc je fajn
Zvláště pak pro kosmetickej průmysl... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

mas neco proti kosmetickemu prumyslu ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#60 20. 3. 2014 16:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Grainne napsal(a):

Ale proč? smile

tak proc vypadat zbytecne starsi , mit vice vrasek , spadla vicka na ocich napr. , kdyz to neni nutne a jsou na to pripravky .. pripadne mensi chirurgicke zakroky .. ale to je asi i o nastaveni a zpusobu zivota

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#61 20. 3. 2014 16:10

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

spise dele , naporad to nevydrzi nikomu

Není tady

#62 20. 3. 2014 16:13

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Wikina napsal(a):

Komu se nelíbím, ať se nekouká, což? smile

Tak. big_smile
Taky nechápu, proč bojovat s časem, vráskami, nebo čím... Proč vůbec bojovat? Já raději žiju. stolt

kdyz to nechapes ... tak proc to tema komentujes ? je urceno asi tem , ktere to maji jinak .

Není tady

#63 20. 3. 2014 18:00

Wikina
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Grainne napsal(a):

Ale proč? smile

tak proc vypadat zbytecne starsi , mit vice vrasek , spadla vicka na ocich napr. , kdyz to neni nutne a jsou na to pripravky .. pripadne mensi chirurgicke zakroky .. ale to je asi i o nastaveni a zpusobu zivota

Přesně tak .
Taky nevidím nic přitažlivého na visící kůži a rýhách na čele big_smile
Ale někdo třeba vzhledem nezabýval nikdy, tak je logické, že nezačne až někdy po 40ce.
Udržování pleti- pokud se o to člověk zajímá a stojí o to,  nemusí stát desetitisíce. Jde o doplnění látek, které pleť už postráda.
Zajímavé, že hodně bab chodí na masáže, k holiči- barvit, lakují si nehty, dělají si zábaly, vyživují, bělení zubů..atd, na - a to je v pořádku, ale udělat totéž pleť - to už je drama a "proč" by to dělaly...docela paradox. Člověk jen nechce dělat něco, na co není zvyklý a k čemu  třeba nebyl veden.

Není tady

#64 20. 3. 2014 18:06

Wikina
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

Wikina napsal(a):

Mám kolegyni v práci, která má 57 a má krásný obličej, její vrásky korekci nepotřebují. Znám i její mámu - to je totéž.  Má jen "syslíky"

Není tady

#65 20. 3. 2014 18:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

Grainne napsal(a):

Wikina napsal(a):

Mám kolegyni v práci, která má 57 a má krásný obličej, její vrásky korekci nepotřebují. Znám i její mámu - to je totéž.  Má jen "syslíky"

tak to je genove , nekdo starne do krasy smile

Není tady

#66 20. 3. 2014 19:26

Wikina
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

Wikina napsal(a):

Grainne napsal(a):

Ano, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má  fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.

Není tady

#67 20. 3. 2014 21:27

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

Grainne napsal(a):

Wikina napsal(a):

Ano, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má  fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.

já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .

Není tady

#68 21. 3. 2014 6:19

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .

Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba, mít vaky, pokleslá víčka, vrásky, celulitidu, jizvy a já nevim, co všechno ještě, je ohyzdné.
Zákroky tohoto druhu mi připadají jako se vzdávat sama sebe, svýho vlastního života, kterej mám zaplaťppámbu za sebou a kterej mě zaplaťppámbu poznamenal..

Zpomal.

Není tady

#69 21. 3. 2014 7:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba... je ohyzdné.
"Zestárnout není umění, umění je to snést."  Johan Wolfgang von Goethe http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zákroky tohoto druhu
Jakejkoliv invazivní zákrok je nevratnej zásah do organizmu... liší se jen v nutnosti jejich provedení.

Není tady

#70 21. 3. 2014 8:07

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

"Zestárnout není umění, umění je to snést."  Johan Wolfgang von Goethe http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zákroky tohoto druhu
Jakejkoliv invazivní zákrok je nevratnej zásah do organizmu... liší se jen v nutnosti jejich provedení.

Dík za postřeh smile. Právě: zajímá mě ta míra nutnosti u estetických zákroků a čím je vynucena..

Zpomal.

Není tady

#71 21. 3. 2014 8:12

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

"Zestárnout není umění, umění je to snést."  Johan Wolfgang von Goethe

Ceterum autem censeo, že stárnutí je obrovská úleva od mládí lol.

Zpomal.

Není tady

#72 21. 3. 2014 8:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ta míra nutnosti u estetických zákroků
Myslela jsem to malinko jinak - nutnost zákroku z důvodů zdravotních je nepopiratelná (většinou), u estetických už je to individuálnější, řekla bych. Každej má tu hranici jinde... ale vždycky je ovlivněná jeho vlastním pohledem na svoji "ne/dokonalost" - někdo spokojeně prožije celej živost s bradavicí u nosu, jinýho rozhodí první mimický vrásky...
" Netlučte marně na brány let, je to hanba."  František Halas

Upravil(a) helena (21. 3. 2014 8:22)

Není tady

#73 21. 3. 2014 8:33

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

gymnasión napsal(a):

helena napsal(a):

Zákroky tohoto druhu

Dík za postřeh smile. Právě: zajímá mě ta míra nutnosti u estetických zákroků a čím je vynucena..

Řekla bych, že je to dnešní dobou. Mládí je nejvíce ceněná hodnota, společnost se na stáří dívá jako na něco méněcenného. Samozřejmě, že hladká svěží pleť bez vrásek a štíhlá sportovní postava jsou krásné, čímž nepopírám, že neexistují i krásní starci - viz Masaryk nebo Jarmila Kurandová, ale nejsou krásní ve smyslu sexuální přitažlivosti a o tu jde dnes především. Naše doba je přesexovaná, kdo přestane být sexuálním objektem, jako by nebyl. Kromě toho nás zaplavuje spousta informací o různých herečkách a zpěvačkách a vůbec podobných "celebritách", které se živí svým zjevem, a my to bereme jako náš vzor. Protože Jane Fonda ve svých 76 letech vypadá o 30 let mladší, tak máme pocit, že tak mají vypadat všechny 76ti leté ženy. To vše nutí ženy k tomu, aby řešily svůj zjev přehnaně a až tak, že vydávají tisíce za různé více či méně invazivní zákroky.

Není tady

#74 21. 3. 2014 9:14

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

To vše nutí ženy k tomu, aby řešily svůj zjev přehnaně a až tak, že vydávají tisíce za různé více či méně invazivní zákroky.

NUTÍ? Fakt?

Zpomal.

Není tady

#75 21. 3. 2014 9:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

kdo přestane být sexuálním objektem, jako by nebyl
Proč by sakra někdo měl bejt "sexuálním objektem" v době, kdy na to biologicky ještě nebo už nemá? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
To "už" je celkem jasný... a tím "ještě" mám na mysli třeba tohle

http://cdn.stylisheve.com/wp-content/uploads/2012/01/Pageant-Hairstyles-for-Little-Girls-_12.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí