29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gymnasión napsal(a):
Grainne napsal(a):
ze s tim casem trochu zabojujeme ?
Ale proč?
Pokud někomu nevadí jak vypadá, tak není důvod - to je jasné
Není tady
Někdo má genetické dispozice a nemusí dělat nic a pleť vypadá dobře pořád.
Úplně by mi stačilo mít "genetické dispozice", abych nemusela "dělat" - hubu vzal čert...
Upravil(a) helena (20. 3. 2014 13:44)
Není tady
gymnasión napsal(a):
Wikina napsal(a):
Komu se nelíbím, ať se nekouká, což?
Tak.
Taky nechápu, proč bojovat s časem, vráskami, nebo čím... Proč vůbec bojovat? Já raději žiju.
Není tady
helena napsal(a):
permanentní odložení
To je jen zbožný přání... trvale to nzevládneš, kdyby ses upečovala.
ale přece se nejedná o jeden nějaký zákrok na oddálení něčeho, třeba chirurgický, ale o trvalou péči, která prostě pleť udržuje. Jistě že stárne pořád, ale taky se pořád udržuje.
Není tady
helena napsal(a):
Úplně by mi stačilo mít "genetické dispozice", abych nemusela "dělat nic " - hubu vzal čert... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Problém je, že ti, co ti tyto "genetické dispozice" předali, zpravidla trvají na tom, abys "něco dělala" ...
Není tady
Pokud někomu nevadí jak vypadá, tak není důvod - to je jasné
Řekla bych, že "nevadí jak vypadá" se liší kus od kusu
taky se pořád udržuje
Tak on je rozdíl mezi natřením plotu a kompletní výměnou pletiva, že...
zpravidla trvají na tom, abys "něco dělala"
Jsem se narodila do blbý rodiny... a bez stříbrný lžičky v puse
Není tady
helena napsal(a):
zpravidla trvají na tom, abys "něco dělala"
Jsem se narodila do blbý rodiny... a bez stříbrný lžičky v puse http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Buď ráda ... čím dražší nočníček, pardon - lžička, tím větší nároky rodičů jsou na tebe kladeny ...
Není tady
http://www.super.cz/249460-kam-se-podel … u-dan.html
....teď to na mě vykouklo ze Seznamu....
Není tady
helena napsal(a):
ale nějaký ten rok navíc je fajn
Zvláště pak pro kosmetickej průmysl... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
mas neco proti kosmetickemu prumyslu ?
Není tady
gymnasión napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ale proč?
tak proc vypadat zbytecne starsi , mit vice vrasek , spadla vicka na ocich napr. , kdyz to neni nutne a jsou na to pripravky .. pripadne mensi chirurgicke zakroky .. ale to je asi i o nastaveni a zpusobu zivota
Není tady
Wikina napsal(a):
spise dele , naporad to nevydrzi nikomu
Není tady
Eva. napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Wikina napsal(a):
Komu se nelíbím, ať se nekouká, což?
Tak.
Taky nechápu, proč bojovat s časem, vráskami, nebo čím... Proč vůbec bojovat? Já raději žiju.
kdyz to nechapes ... tak proc to tema komentujes ? je urceno asi tem , ktere to maji jinak .
Není tady
Grainne napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ale proč?
tak proc vypadat zbytecne starsi , mit vice vrasek , spadla vicka na ocich napr. , kdyz to neni nutne a jsou na to pripravky .. pripadne mensi chirurgicke zakroky .. ale to je asi i o nastaveni a zpusobu zivota
Přesně tak .
Taky nevidím nic přitažlivého na visící kůži a rýhách na čele
Ale někdo třeba vzhledem nezabýval nikdy, tak je logické, že nezačne až někdy po 40ce.
Udržování pleti- pokud se o to člověk zajímá a stojí o to, nemusí stát desetitisíce. Jde o doplnění látek, které pleť už postráda.
Zajímavé, že hodně bab chodí na masáže, k holiči- barvit, lakují si nehty, dělají si zábaly, vyživují, bělení zubů..atd, na - a to je v pořádku, ale udělat totéž pleť - to už je drama a "proč" by to dělaly...docela paradox. Člověk jen nechce dělat něco, na co není zvyklý a k čemu třeba nebyl veden.
Není tady
Grainne napsal(a):
Wikina napsal(a):
Mám kolegyni v práci, která má 57 a má krásný obličej, její vrásky korekci nepotřebují. Znám i její mámu - to je totéž. Má jen "syslíky"
Není tady
Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
Wikina napsal(a):
Mám kolegyni v práci, která má 57 a má krásný obličej, její vrásky korekci nepotřebují. Znám i její mámu - to je totéž. Má jen "syslíky"
tak to je genove , nekdo starne do krasy
Není tady
Grainne napsal(a):
Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
spise dele , naporad to nevydrzi nikomuMám kolegyni v práci, která má 57 a má krásný obličej, její vrásky korekci nepotřebují. Znám i její mámu - to je totéž. Má jen "syslíky"
tak to je genove , nekdo starne do krasy
Ano, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.
Není tady
Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
Wikina napsal(a):
Mám kolegyni v práci, která má 57 a má krásný obličej, její vrásky korekci nepotřebují. Znám i její mámu - to je totéž. Má jen "syslíky"tak to je genove , nekdo starne do krasy
Ano, rozhodně. Ale těchto typů moc není.
Má fakt krásné jemné vrásky a ten typ vějířků u očí - co sluší, co dělají ten hřejivý výraz. Té bych vážně nedoporučila ani hyaluronku. Max. do povislých koutků.
já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .
Není tady
Grainne napsal(a):
já se v těch zákrocích moc nevyznám, protože nespadám do skupiny , která by si to mohla dovolit , ale obě moje segry si nechaly udělat víčka a ty vaky pod očima a určitě udělaly dobře . je zbytečné se takhle hyzdit , když se s tím dá něco dělat .
Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba, mít vaky, pokleslá víčka, vrásky, celulitidu, jizvy a já nevim, co všechno ještě, je ohyzdné.
Zákroky tohoto druhu mi připadají jako se vzdávat sama sebe, svýho vlastního života, kterej mám zaplaťppámbu za sebou a kterej mě zaplaťppámbu poznamenal..
Není tady
Nemyslím, že vypadat jako životem použitá osoba... je ohyzdné.
"Zestárnout není umění, umění je to snést." Johan Wolfgang von Goethe
Zákroky tohoto druhu
Jakejkoliv invazivní zákrok je nevratnej zásah do organizmu... liší se jen v nutnosti jejich provedení.
Není tady
helena napsal(a):
"Zestárnout není umění, umění je to snést." Johan Wolfgang von Goethe http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zákroky tohoto druhu
Jakejkoliv invazivní zákrok je nevratnej zásah do organizmu... liší se jen v nutnosti jejich provedení.
Dík za postřeh . Právě: zajímá mě ta míra nutnosti u estetických zákroků a čím je vynucena..
Není tady
helena napsal(a):
"Zestárnout není umění, umění je to snést." Johan Wolfgang von Goethe
Ceterum autem censeo, že stárnutí je obrovská úleva od mládí .
Není tady
ta míra nutnosti u estetických zákroků
Myslela jsem to malinko jinak - nutnost zákroku z důvodů zdravotních je nepopiratelná (většinou), u estetických už je to individuálnější, řekla bych. Každej má tu hranici jinde... ale vždycky je ovlivněná jeho vlastním pohledem na svoji "ne/dokonalost" - někdo spokojeně prožije celej živost s bradavicí u nosu, jinýho rozhodí první mimický vrásky...
" Netlučte marně na brány let, je to hanba." František Halas
Upravil(a) helena (21. 3. 2014 8:22)
Není tady
gymnasión napsal(a):
helena napsal(a):
"Zestárnout není umění, umění je to snést." Johan Wolfgang von Goethe http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zákroky tohoto druhu
Jakejkoliv invazivní zákrok je nevratnej zásah do organizmu... liší se jen v nutnosti jejich provedení.Dík za postřeh
. Právě: zajímá mě ta míra nutnosti u estetických zákroků a čím je vynucena..
Řekla bych, že je to dnešní dobou. Mládí je nejvíce ceněná hodnota, společnost se na stáří dívá jako na něco méněcenného. Samozřejmě, že hladká svěží pleť bez vrásek a štíhlá sportovní postava jsou krásné, čímž nepopírám, že neexistují i krásní starci - viz Masaryk nebo Jarmila Kurandová, ale nejsou krásní ve smyslu sexuální přitažlivosti a o tu jde dnes především. Naše doba je přesexovaná, kdo přestane být sexuálním objektem, jako by nebyl. Kromě toho nás zaplavuje spousta informací o různých herečkách a zpěvačkách a vůbec podobných "celebritách", které se živí svým zjevem, a my to bereme jako náš vzor. Protože Jane Fonda ve svých 76 letech vypadá o 30 let mladší, tak máme pocit, že tak mají vypadat všechny 76ti leté ženy. To vše nutí ženy k tomu, aby řešily svůj zjev přehnaně a až tak, že vydávají tisíce za různé více či méně invazivní zákroky.
Není tady
Ivana napsal(a):
To vše nutí ženy k tomu, aby řešily svůj zjev přehnaně a až tak, že vydávají tisíce za různé více či méně invazivní zákroky.
NUTÍ? Fakt?
Není tady
kdo přestane být sexuálním objektem, jako by nebyl
Proč by sakra někdo měl bejt "sexuálním objektem" v době, kdy na to biologicky ještě nebo už nemá?
To "už" je celkem jasný... a tím "ještě" mám na mysli třeba tohle
Není tady