29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale, dyť já neříkám, abys kvůli tomu sledovala nebo cokoli četla, já jsem jen tuto diskuzi založila protože mě prostě zajímá, jak je to možné a zajímalo mě, jestli třeba není někdo, kdo o tom má více informací nebo neví, kde ty informace získat… třeba jak jsi teďka psala o tom obhájci, hodně to zveličím jo, ale vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?
Není tady
Tak to já jsem zase opak nez shaleb, já si ráda něčo přečtu, něco zkouknu a udělám si vlastní obrázek, ať už je to o čemkoli
Není tady
Brrouk napsal(a):
... vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?
A presne tak to je...
Není tady
A presne tak to je...
Tys tam byla?
Není tady
Tak ona se brrouk možná nechala trošku unést filmem, protože přesně to, co tu píše tomu vypovídá…ale já vám prostě nevím, přečetla jsem knihu, kterou nedávno vydal a četla a to od receptů na jídlo po jeho individuální trénink a ani mě nepříjde, že by byl schopen vraždy...
Není tady
helena napsal(a):
A presne tak to je...
Tys tam byla? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Skoro jo... Nekdy staci zajem, pozorovavci, kombinacni, logicke, dedukcni a intuitivni schopnosti a "mozaika" sedi jak serbel na rit...
Není tady
Brrouk napsal(a):
Ale, dyť já neříkám, abys kvůli tomu sledovala nebo cokoli četla, já jsem jen tuto diskuzi založila protože mě prostě zajímá, jak je to možné a zajímalo mě, jestli třeba není někdo, kdo o tom má více informací nebo neví, kde ty informace získat… třeba jak jsi teďka psala o tom obhájci, hodně to zveličím jo, ale vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?
Kristepane.
Není tady
gabcapatis napsal(a):
Tak to já jsem zase opak nez shaleb, já si ráda něčo přečtu, něco zkouknu a udělám si vlastní obrázek, ať už je to o čemkoli
Jak opak? Ja nekde pisu, ze nectu nebo se na neco nedoivam? Fakt?
Upravil(a) sahleb (10. 5. 2014 10:55)
Není tady
Dorka napsal(a):
Brrouk napsal(a):
... vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?
A presne tak to je...
Takze nepravem obzalovany a nevinny obcan a jeho obhajce se shodnou, ze nepujdou vypovidat, a nevinny si necha dat radsi dozivotni flastr.
Misto aby rekli, ze tam strilel ministr vnitra. Na ktereho se zadna imunita nevztahuje.
Upravil(a) sahleb (10. 5. 2014 11:00)
Není tady
sahleb napsal(a):
... nepravem obzalovany a nevinny obcan a jeho obhajce se shodnou, ze nepujdou vypovidat, ...
Mno, na tom se shodli spis ti mocni a vinni...
Není tady
Nekdy staci zajem, pozorovavci, kombinacni, logicke, dedukcni a intuitivni schopnosti
Kuwa, že ty se tím neživíš... dávno bys byla za vodou...
Není tady
Dorka napsal(a):
sahleb napsal(a):
... nepravem obzalovany a nevinny obcan a jeho obhajce se shodnou, ze nepujdou vypovidat, ...
Mno, na tom se shodli spis ti mocni a vinni...
Kdokoliv se muze shodnout na cemkoliv. Podezrely ma pravo na obhajce, (smaozrejme i ten 100% vinny) , ktery ho zastupuje a nikdo ho nemusi nutit vypovidat nebo ho nikdo nemuze nutit aby vypovidal proti sobe a dokonce ho nejak donutit zamlcet praveho vinika.
To by bylo hodne absurdni a naprosta fantasmagorie.
Není tady
helena napsal(a):
Nekdy staci zajem, pozorovavci, kombinacni, logicke, dedukcni a intuitivni schopnosti
Kuwa, že ty se tím neživíš... dávno bys byla za vodou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Zivim se praci. Ty ty vyjmenovane schopnosti nepouzivas?
Není tady
Dorka napsal(a):
helena napsal(a):
Kuwa, že ty se tím neživíš... dávno bys byla za vodou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.pngZivim se praci. Ty ty vyjmenovane schopnosti nepouzivas?
helena, ti chtěla naznačit, že by ses měla ucházet o místo na kriminálce
Není tady
sahleb napsal(a):
... a nikdo ho ........... nemuze ...................... donutit zamlcet praveho vinika.
To by bylo hodne absurdni a naprosta fantasmagorie.
No vidis, a muze. Presne takhle. Zavre obycejneho zlodejicka, ktery neco videl, na dozivoti do basy...
Není tady
aprill napsal(a):
....helena, ti chtěla naznačit, že by ses měla ucházet o místo na kriminálce
A ja bych ti chtela naznacit, ze nektere veci v Babi jsem obcas schopna pochopit aj bez tveho vysvetlovani, ale jinak dekuji za zajem a peci...
Upravil(a) Dorka (11. 5. 2014 8:17)
Není tady
Dorka napsal(a):
aprill napsal(a):
....helena, ti chtěla naznačit, že by ses měla ucházet o místo na kriminálce
A ja bych ti chtela naznacit, ze nektere veci v Babi jsem obcas schopna pochopit aj bez tveho vysvetlovani, ale jinak dekuji za zajem a peci...
tím si nejsem zcela jistá...
Není tady
Ty ty vyjmenovane schopnosti nepouzivas?
Používám... ale ne pro splítání konspiračních teoríí - to by bylo plejtvání materiálem...
Není tady
helena napsal(a):
Používám... ale ne pro splítání konspiračních teoríí - to by bylo plejtvání materiálem... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No, na prvnim miste, pokud jsi si vsimla, byl "zajem". Ja ho v teto zalezitosti mela, mam, a dokud se to nejak definitivne neuzavre, mit budu. Toz jsem si to nejak subjektivne spracovala. Pokud ti to pripada jako konspiracni teorie a plytvani, nemam zadny duvod ti to vyvracet. Kazdy se necim zabyva, ci bavi, ne?
Není tady
aprill napsal(a):
... tím si nejsem zcela jistá...
No a?
Není tady
Dorka napsal(a):
helena napsal(a):
Používám... ale ne pro splítání konspiračních teoríí - to by bylo plejtvání materiálem... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.pngNo, na prvnim miste, pokud jsi si vsimla, byl "zajem". Ja ho v teto zalezitosti mela, mam, a dokud se to nejak definitivne neuzavre, mit budu. Toz jsem si to nejak subjektivne spracovala. Pokud ti to pripada jako konspiracni teorie a plytvani, nemam zadny duvod ti to vyvracet. Kazdy se necim zabyva, ci bavi, ne?
ale ono to už definitivně uzavřeno je...
Není tady
Kazdy se necim zabyva, ci bavi, ne?
Tak to jo... pro zahnání nudy jako dělaný...
Není tady
Dorka napsal(a):
sahleb napsal(a):
... a nikdo ho ........... nemuze ...................... donutit zamlcet praveho vinika.
To by bylo hodne absurdni a naprosta fantasmagorie.No vidis, a muze. Presne takhle. Zavre obycejneho zlodejicka, ktery neco videl, na dozivoti do basy...
No je absurdni aby nekdo, kdo podle prava nemusi vypovidat a ma alibi, zacal vypovidat proti sobe, presto, ze vi, kdo je vinnen a pujde SAM OD SEBE radsi do lochu na 20 let, dokonce i za pomoci sveho advokata. Obzalovany nemuze byt u soudu umlcen. Sam od sebe ma pravo vypovidat a dokonce ma pravo lhat ve SVUJ prospech.
Takovy advokat by byl okamzite vyloucen a nemohl by nikky prejmout dalsi pripad obhajoby.
Upravil(a) sahleb (11. 5. 2014 13:35)
Není tady
aprill napsal(a):
... ale ono to už definitivně uzavřeno je...
Neni...
http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v … inkem.html
Není tady
Dorka napsal(a):
aprill napsal(a):
... ale ono to už definitivně uzavřeno je...
Neni...
http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v … inkem.html
a co na to blesk?
Není tady