Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 4. 2014 17:20

Brrouk
Zablokovaný

Re: Známá kauza

Ale, dyť já neříkám, abys kvůli tomu sledovala nebo cokoli četla, já jsem jen tuto diskuzi založila protože mě prostě zajímá, jak je to možné a zajímalo mě, jestli třeba není někdo, kdo o tom má více informací nebo neví, kde ty informace získat… třeba jak jsi teďka psala o tom obhájci, hodně to zveličím jo, ale vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?

Není tady

#77 22. 4. 2014 15:39

gabcapatis
♥------

Tak to já jsem zase opak nez shaleb, já si ráda něčo přečtu, něco zkouknu a udělám si vlastní obrázek, ať už je to o čemkoli

Není tady

#78 22. 4. 2014 21:17

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Brrouk napsal(a):

... vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?

tummenupp
A presne tak to je...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#79 23. 4. 2014 6:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A presne tak to je...
Tys tam byla? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#80 10. 5. 2014 1:53

daysulinek
♥♥-----

Tak ona se brrouk možná nechala trošku unést filmem, protože přesně to, co tu píše tomu vypovídá…ale já vám prostě nevím, přečetla jsem knihu, kterou nedávno vydal a četla a to od receptů na jídlo po jeho individuální trénink a ani mě nepříjde, že by byl schopen vraždy...

Není tady

#81 10. 5. 2014 7:26

Dorka
Zablokovaný

helena napsal(a):

A presne tak to je...
Tys tam byla? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Skoro jo... Nekdy staci zajem, pozorovavci, kombinacni, logicke, dedukcni a intuitivni schopnosti rodna a "mozaika" sedi jak serbel na rit... reta

Není tady

#82 10. 5. 2014 9:38

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Brrouk napsal(a):

Ale, dyť já neříkám, abys kvůli tomu sledovala nebo cokoli četla, já jsem jen tuto diskuzi založila protože mě prostě zajímá, jak je to možné a zajímalo mě, jestli třeba není někdo, kdo o tom má více informací nebo neví, kde ty informace získat… třeba jak jsi teďka psala o tom obhájci, hodně to zveličím jo, ale vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?

kapitulation
Kristepane.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#83 10. 5. 2014 9:39

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

gabcapatis napsal(a):

Tak to já jsem zase opak nez shaleb, já si ráda něčo přečtu, něco zkouknu a udělám si vlastní obrázek, ať už je to o čemkoli

Jak opak? Ja nekde pisu, ze nectu nebo se na neco nedoivam? Fakt?

Upravil(a) sahleb (10. 5. 2014 10:55)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#84 10. 5. 2014 10:59

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Brrouk napsal(a):

... vem si, kdyby tě zavřeli za vraždu, kterou jsi nespáchala a viděla jsi, že střílel třeba ministr vnitra, ale všechno se to obrátilo proti tobě, důkazy nejsou, jedinný polomrtvý svěděk by tvrdil, že jsi střílela ty a ty bys neměla nic, jen to, co jsi viděla, mohla by jsi o člověku, který má imunitu tvrdit, že někoho zabil a že jsi to ty viděla, když máš pověst zloděje?

tummenupp
A presne tak to je...

Takze nepravem obzalovany a nevinny obcan a jeho obhajce se shodnou, ze nepujdou vypovidat, a nevinny  si necha dat radsi dozivotni flastr.

Misto aby rekli, ze tam strilel ministr vnitra.  Na ktereho se zadna imunita nevztahuje. lollollollollollol

Upravil(a) sahleb (10. 5. 2014 11:00)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#85 10. 5. 2014 13:13

Dorka
Zablokovaný

sahleb napsal(a):

... nepravem obzalovany a nevinny obcan a jeho obhajce se shodnou, ze nepujdou vypovidat, ...

Mno, na tom se shodli spis ti mocni a vinni...

Není tady

#86 10. 5. 2014 17:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nekdy staci zajem, pozorovavci, kombinacni, logicke, dedukcni a intuitivni schopnosti
Kuwa, že ty se tím neživíš... dávno bys byla za vodou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#87 10. 5. 2014 22:10

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

sahleb napsal(a):

... nepravem obzalovany a nevinny obcan a jeho obhajce se shodnou, ze nepujdou vypovidat, ...

Mno, na tom se shodli spis ti mocni a vinni...

Kdokoliv se muze shodnout na cemkoliv. Podezrely ma pravo na obhajce, (smaozrejme i ten 100% vinny) , ktery ho zastupuje a nikdo ho nemusi nutit vypovidat nebo ho nikdo nemuze nutit aby vypovidal proti sobe a dokonce ho nejak donutit zamlcet praveho vinika.
To by bylo hodne absurdni a naprosta fantasmagorie.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#88 11. 5. 2014 8:10

Dorka
Zablokovaný

helena napsal(a):

Nekdy staci zajem, pozorovavci, kombinacni, logicke, dedukcni a intuitivni schopnosti
Kuwa, že ty se tím neživíš... dávno bys byla za vodou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Zivim se praci. Ty ty vyjmenovane schopnosti nepouzivas?

Není tady

#89 11. 5. 2014 8:13

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Dorka napsal(a):

helena napsal(a):

Zivim se praci. Ty ty vyjmenovane schopnosti nepouzivas?

helena, ti chtěla naznačit, že by ses měla ucházet o místo na kriminálce  lol

Není tady

#90 11. 5. 2014 8:14

Dorka
Zablokovaný

sahleb napsal(a):

... a nikdo ho ...........  nemuze ...................... donutit zamlcet praveho vinika.

No vidis, a muze. Presne takhle. Zavre obycejneho zlodejicka, ktery neco videl, na dozivoti do basy...

Není tady

#91 11. 5. 2014 8:16

Dorka
Zablokovaný

aprill napsal(a):

....helena, ti chtěla naznačit, že by ses měla ucházet o místo na kriminálce  lol

A ja bych ti chtela naznacit, ze nektere veci v Babi jsem obcas schopna pochopit aj bez tveho vysvetlovani, ale jinak dekuji za zajem a peci... reta

Upravil(a) Dorka (11. 5. 2014 8:17)

Není tady

#92 11. 5. 2014 8:19

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

aprill napsal(a):

....helena, ti chtěla naznačit, že by ses měla ucházet o místo na kriminálce  lol

A ja bych ti chtela naznacit, ze nektere veci v Babi jsem obcas schopna pochopit aj bez tveho vysvetlovani, ale jinak dekuji za zajem a peci... reta

tím si nejsem zcela jistá... lol

Není tady

#93 11. 5. 2014 10:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ty ty vyjmenovane schopnosti nepouzivas?
Používám... ale ne pro splítání konspiračních teoríí - to by bylo plejtvání materiálem... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#94 11. 5. 2014 13:20

Dorka
Zablokovaný

helena napsal(a):

Používám... ale ne pro splítání konspiračních teoríí - to by bylo plejtvání materiálem... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

No, na prvnim miste, pokud jsi si vsimla, byl "zajem". Ja ho v teto zalezitosti mela, mam, a dokud se to nejak definitivne neuzavre, mit budu. Toz jsem si to nejak subjektivne spracovala. Pokud ti to pripada jako konspiracni teorie a plytvani, nemam zadny duvod ti to vyvracet. Kazdy se necim zabyva, ci bavi, ne? kapitulation

Není tady

#95 11. 5. 2014 13:22

Dorka
Zablokovaný

aprill napsal(a):

... tím si nejsem zcela jistá... lol

No a? va

Není tady

#96 11. 5. 2014 13:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

helena napsal(a):

No, na prvnim miste, pokud jsi si vsimla, byl "zajem". Ja ho v teto zalezitosti mela, mam, a dokud se to nejak definitivne neuzavre, mit budu. Toz jsem si to nejak subjektivne spracovala. Pokud ti to pripada jako konspiracni teorie a plytvani, nemam zadny duvod ti to vyvracet. Kazdy se necim zabyva, ci bavi, ne? kapitulation

ale ono to už definitivně uzavřeno je...

Není tady

#97 11. 5. 2014 13:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kazdy se necim zabyva, ci bavi, ne?
Tak to jo... pro zahnání nudy jako dělaný...

Není tady

#98 11. 5. 2014 13:32

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

sahleb napsal(a):

... a nikdo ho ...........  nemuze ...................... donutit zamlcet praveho vinika.

No vidis, a muze. Presne takhle. Zavre obycejneho zlodejicka, ktery neco videl, na dozivoti do basy...

No je absurdni aby nekdo, kdo podle prava nemusi vypovidat a ma alibi, zacal vypovidat proti sobe, presto, ze vi, kdo je vinnen a pujde SAM OD SEBE radsi do lochu na 20 let, dokonce i za pomoci sveho advokata.  Obzalovany nemuze byt u soudu umlcen. Sam od sebe ma pravo vypovidat a dokonce ma pravo lhat ve SVUJ prospech.

Takovy advokat by byl okamzite vyloucen a nemohl by nikky prejmout dalsi pripad obhajoby.

Upravil(a) sahleb (11. 5. 2014 13:35)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#99 11. 5. 2014 13:40

Dorka
Zablokovaný

aprill napsal(a):

... ale ono to už definitivně uzavřeno je...

Neni... reta
http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v … inkem.html

Není tady

#100 11. 5. 2014 13:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

aprill napsal(a):

... ale ono to už definitivně uzavřeno je...

Neni... reta
http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v … inkem.html

a co na to blesk?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí