6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dozvěděla jsem se, e synovec na sociální síti zvěřejnil mé svatební fotky a popravdě mě to hodně rozlobilo. Říkala jsem mu to, ale on se jen smál a fotky tam nechal. Jak se můu bránit?
Není tady
Jak se můu bránit?
Přes správce nebo soudně... ale já bych mu dala přes hubu...
Není tady
Mě by nenapadlo zveřejnit fotky někoho jinýho ne moje,kdy u je chci zveřejňovat.
A fakt se se divím, e někdo takhle vystavuje svoje děti.
Není tady
Nechci aby moje fotky, navíc svatební, očumoval kde kdo. Vadí mi to. Napíu adminům, snad s tím něco udělají.
Není tady
Jinak nový obč. zák., § 84 - 90.
Není tady
Nemá právo tvé fotky zveřejňovat, pokud s tím nesouhlasí.
Synovce je dobré kontaktovat a říct mu, e se ti to nelíbí. Nebo si promluvit navíc s jeho rodiči.
Není tady
Promluvila bych si hlavně s jeho rodiči a jemu důrazně vysvětlila, e ti to vadí. Mladí dneska zveřejňují fotky kdekoho a kdečeho a jaksi je nenapadne, e někdo se nemusí přát být zveřejněn.
Není tady
Jinak pokud se jedná o FB, prakticky neexistuje způsob, jak někomu zabránit, aby zveřejnil tvoje fotky a označil tě na nich. Můe ale jednak označení odstranit (fotky budou vidět, ale nebude tam napsané, e jsi to ty), jednak můe v Profilu nastavit, e fotky, na kterých jsi označená, můe vidět jenom ty - pak se nebudou zobrazovat cizím lidem.
Nejjednoduí by ale byla ta domluva, aby to stáhl úplně...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mě by nenapadlo zveřejnit fotky někoho jinýho ne moje,kdy u je chci zveřejňovat.
A fakt se se divím, e někdo takhle vystavuje svoje děti.
To já mám macechu a tak pravidelně dává na FB fotky dětí ( nevlastních sourozenců ). To jste jetě neviděli, má tam přes 5 tisíc fotek a pořad tam přidává. Dokonce tam dala fotky i z porodního sálu...no je tohle to normální????
Není tady
Tak fotky z porodního sálu jsem viděla ne na facebooku, ale na veřejně přístupném portále pro maminky, a jen jsem kroutila hlavou... e ty fotky někdo udělá, dobře, ale e je vystří vem na odiv?
Toté co se týká fotek nahatých dětí a naich poloviček v ne zrovna lichotivých pózách a situacích...
Myslím, e si řada lidí neuvědomuje, e cokoliv zanesou na internet, můe být viděno kýmkoliv a kdykoliv...
Není tady
Já toti vůbec nemůu pochopit touhu lidí zveřejňovat svoje soukromí. Od líbání se někde s někým a po třeba ten porodní sál.
Já jsem se dívala na fb u dcery a naich holek a váně jsem byla vykulená, kdy jsem to viděla prvně. Holky tam pojílají stovky vlastních fotek, fotíc se samy, s výrazem kačera donalda - zřejmě úmysl - svůný pohled. Pak vechny detaily ze soukromí, fotky celých rodin, komentáře o tom koho miluje...a vichni jim k tomu gratulují ....
Chápu okruh lidí, kteří si sdělí záitky a plány - ok.
Já jsem člověk radostný, spokojený, není v tom ani zrnko nepřejícnosti - není důvod - jen jsem byla úplně konsternovaná co se děje a kolik lidí postihl tento stádní virus. Vem dát nahlédnout detailně do soukromí a napsat co přesně kdy a kde dělám, navíc , co si o tom myslím.....
Proč?
Dokonce mi dcera říkala, e jjejí spoluačka si odskočila z přednáky na wc, tam se nafotila, a hned to poslala na fb, s komentářem "nuďo ve kole". Take si to ostatní četli jetě dřív, ne sedla zpět do lavice.
To je opravdu nad mé chápání.
Take tak...fotky....
Není tady
annie napsal(a):
Tak fotky z porodního sálu jsem viděla ne na facebooku, ale na veřejně přístupném portále pro maminky, a jen jsem kroutila hlavou... e ty fotky někdo udělá, dobře, ale e je vystří vem na odiv?
Toté co se týká fotek nahatých dětí a naich poloviček v ne zrovna lichotivých pózách a situacích...
Myslím, e si řada lidí neuvědomuje, e cokoliv zanesou na internet, můe být viděno kýmkoliv a kdykoliv...
Opravdu, a po*né.
Není tady
Tomuhle trendu naprostého odhalení soukromí na netu taky nerozumím.
Není tady
a co lidi dava na fb verejne fotky vlastnich nahatych deti v ruznych pozach. Fakt rej pro pedofily. To by me v zivote nenapadlo.
Na FB jde primo zablokovat, aby te kdokoliv na fotce oznacil. Pred tim, nez se oznacena fotka objevi na necim profilu, musis to pak schvalit. Mam to take tak. Jinak bych si ale zasla za rodici toho synovce, vse s nima probrala, jemu dala par pohlavku a nechala ho fotky odstranit. A nebo bych ho na Fb oznacila na nejake zabavne fotce a rekla mu, ze ji odstranim teprve az on odstrani ty moje
Není tady
Dita.L napsal(a):
a co lidi dava na fb verejne fotky vlastnich nahatych deti v ruznych pozach. Fakt rej pro pedofily. To by me v zivote nenapadlo.
Na FB jde primo zablokovat, aby te kdokoliv na fotce oznacil. Pred tim, nez se oznacena fotka objevi na necim profilu, musis to pak schvalit. Mam to take tak. Jinak bych si ale zasla za rodici toho synovce, vse s nima probrala, jemu dala par pohlavku a nechala ho fotky odstranit. A nebo bych ho na Fb oznacila na nejake zabavne fotce a rekla mu, ze ji odstranim teprve az on odstrani ty moje
Aha, tak to vůbec nevím, no já toho nevím. Máme s chlapem jednu adresu na fb, letitou přezdívku, kterou znají mý staří známí. Tak se kontaktujem se vzdálenou rodinou a se spoluáky. Občas se můem mrknout na haranty. A samozřejmě s tím neumím.
To, co píe o dětech, tak to u je úplně tragické. Klidně si napíí i jména na auto, viděla jsem přímo i fotky na tom skle.. Nevím ani proč to tam dávaj. Co má jiný řidič s tím jako dělat?
Vimni si, e matky dávají fotky dětí vude, od diskuzí a po fb.
Moná by si lidi měli připíchnout fotky rodiny + CV na záda.
Není tady