|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 12 13 14 15 16 17

Selima napsal(a):
Dorka napsal(a):
Tak to s tim vysilanim a vracenim se myslenek bych videla jako nesmysl;co vysilali lidi,ktere o vsechno pripravily prirodni katastrofy,ti co prisli o praci,kterym zemrely deti,ti co byli zavrazdeni nebo zemreli ve balkach? Kdyz neco funguje,jak rikate,tak snad univeezalne...
Isteže univerzálne - prúser je, že ľudia si často VOBEC NEUVEDOMUJÚ, čo vysielajú (a že sa im to fakt raz - niekedy dosť skoro - vráti ako boomernag
).
Nie, Sel, nikdy to nevezmem ako "neuvedomele vysielanie priani", ktore boli HLUPO vyslane ako trebars v tebou uvedenom pripade cerveneho ferari..., to naozaj nemozem.
Vezmem, to, kto co chce, dostane, ok. Ked je "nenazrany", mozno aj hlupy, ale furt by som tam videla to NENAZRANY..., no, ale v ramci jin a jangu, inak plus a minusu,a by zostali v rovnovahe, nemoze fungovat: Praj si, dostanes, ale nebude to vzdycky k tvojmu obrazu (rsp. ak si aj anjel, a prajes si nieco anjelskeho... - "bude ti dano"...
)
Není tady

ledovecek napsal(a):
Sahleb,ale kdyby opravdu chgtel mohl, to vse svedci o nechuti a spise potkal nekho nového.Cim dele to bude tim vice budu zapomínat, jen me mrzi,ze jsem nim ztrácela cas,ktery jsem mohla byt s nekym,kdo by fakt stal za to. Dost smutneni, o vikendu si zasportuju a vyzebu ho z hlavy, uz potrebuju relax nekde bez deti.
Ledovečku, tys neztrácela čas. Ty ses něčemu na/učila. Vzpomeň si,psalas, že tvůj život na existenci muže vedle tebe nestojí. Chovej se podle toho, co píšeš.
Udělalas blbost s tím, CO jsi tomu muži napsala. Neovládlas své emoce. Příště to bude lepší. Nijak s tebou nezametl. Prostě se jenom rozhodl jinak, než že bude mít s tebou ještě nějakou schůzku a prostě to řešil tak, že se neozval. Líp to neuměl. To vypovídá o něm. Neni třeba stavět se do role chudinky, ke které si někdo DOVOLIL... Není třeba ztrácet tvář. 
Není tady
ledovečku- co když se ještě ozve?
Není tady
Neovládlas své emoce.
Říkáš dneska...
Předevčírem jsi psala "Nehlídej se, nedávej si žádný pozor. Chovej se přirozeně, tak, jak to cítíš."
Není tady

Myslím si, že po ledovečkově mailu se už neozve. Jedině že by neměl hrdost.
Přemýšlím, co by tak asi řekl. Měl jsem práci, a ty tady hysterčíš... Špatný začátek vztahu.
Není tady

Evo, jsem temperamentni clovek a obcas z ytecne impulsivni,coz mi obcas komplikuje zivot. Obcas nedokazu ovladat emoce,nez jsem si nasla sveho ex jsem s tim problemy nemela,ale souzitim s jeho osobou se ze me stal cholerik. Asi opravdu pozrebuji vypnout a proto jsem rada,ze si deti vezme x a ja zustanu jenom se psem doma a budu moct aktivne relaxovat,hrozne mi pomaha fyzicky relax
Není tady

helena napsal(a):
Neovládlas své emoce.
Říkáš dneska...
Předevčírem jsi psala "Nehlídej se, nedávej si žádný pozor. Chovej se přirozeně, tak, jak to cítíš."
Ty mě jenom nechápeš, nebo se spíš děláš, že nechápeš. Psala jsem, aby se chovala přirozeně na rande.
Ten mail byla hysterie. Ale jestli je to, co předvedla v mailu, její přirozenost, to je špatně. Už jsem tu taky myslím psala, že by měla nejdříve zapracovat na sobě a sjednotit rozum a cit, žít hezky sama se sebou, uvědomit si, že její svět stojí na ní a ne na komkoliv jiném. A až pak hledat partnera. Jinak bude potkávat samé nekompatibilní protikusy. Kompatibilní pouze pro její nesebevědomé nastavení. Takoví partneři ji budou místo hezkého vztahu učit a cvičit. Ale i to je potřeba, dokud nám to nedojde. Vím, o čem píšu, vlastní zkušenosti.
Upravil(a) Eva. (21. 2. 2014 19:24)
Není tady

rudolf napsal(a):
A proc by to delal??? Co by asi tak napsal????
Ja ten email nenapsala hystericky, jen jsem upozornila na to, ze jako clovek nemam problem s uprimnosti druhych, veci recene nadrevo jsou pro me dulezite a uz jen to,ze je nekdo to rici do oci,tak uz jen za to je treba si toho cloveka vazit. I vlastni kritiku dokazu pjmout bez toho,abych se nejak urazela.
Není tady

ledovecek napsal(a):
rudolf napsal(a):
Ja ten email nenapsala hystericky, jen jsem upozornila na to, ze jako clovek nemam problem s uprimnosti druhych, veci recene nadrevo jsou pro me dulezite a uz jen to,ze je nekdo to rici do oci,tak uz jen za to je treba si toho cloveka vazit. I vlastni kritiku dokazu pjmout bez toho,abych se nejak urazela.
Chováš se jako Grainne. Co ty ho máš co upozorňovat. Ty máš akceptovat to, že se neozval. Jinak ztrácíš tvář. Vážně to nevidíš? Jak by bylo tobě, kdyby ses s někým už nechtěla setkat a prostě už bys ho nechtěla vůbec nijak kontaktovat, protože bys nevěděla, jak mu to říct, abys mu třeba neublížila, a on by tě upozornil, jako ty jeho? Bylo by ti fajn? Bylo by ti líp? Jsi jeho matka, abys ho upozorňovala?
Vztah je v první řadě o přijímání toho druhého takového, jaký je. A ne o jeho vychovávání (k obrazu svému).
Upravil(a) Eva. (21. 2. 2014 19:31)
Není tady
spíš děláš, že nechápeš
Už zase víš líp než já jak co myslím? 
Ten mail byla hysterie.
Hm... a ty máš odborný vzdělání, že tak lehce diagnostikuješ? 
Upravil(a) helena (21. 2. 2014 19:30)
Není tady

Rudolf,nic jineho nez email psat nemuze, to tel.cilo jsem vyvarila i s mobilem,neprezilo,tak jsem mu to do toho milu napsala,ze cislo je vyverene. Prca je ze mi ho jeden znamy o opertora zachranil a prechipival na nezavadnou simku.
Není tady

No jo, pachat sebevrazdu v cekarne pred ordinaci obvodaka s kartickou VZP v ruce, je velke hrdinstvi, vid (EVO)?
Upravil(a) Dorka (21. 2. 2014 19:47)
Není tady

Evo, ja tohle vim,ale udelala jsem to pro svoje svedomi, ja samozrejme necekam, ze odpovi, nejsem tk blba,jak se asi jevim,kazda zenska ma to sve,ak se s problemem vyrovnat. Ja jsem nedoufala,ze by z toho mel byt vztah, jen v duchu a hodne tise touzila, vedela jsem jak rozdillne zivoty jsme meli,drive nebo pozdeji by to vyplavalo napovrch,ale chtela jsem si to uzit,kdyz to bylo tak fajn. Ano motal mi hlavu,ale i takjsemse snazila drzet pri zemi jak to jenom jde. Clovek si muze po necem touzit,ale nemusi se mu to splnit,aspn u me se to tak deje casto
Není tady

Dorka napsal(a):
No jo, pachat sebevrazdu v cekarne pred ordinaci obvodaka s kartickou VZP v ruce, je velke hrdinstvi, vid (EVO)?
Tak to sice nebylo, ale taky jsem nikdy nepsala, že to bylo jakékoliv hrdinství, natož velké.
Tenkrát jsem to nezvládla a nijak to netajím.
To ale není důvod k tomu, že to třeba ledoveček nemůže zvládat lépe, než jsem to zvládla tenkrát já. Od toho si tady myslím založila vlákno, aby svou životní situaci konzultovala a vzala si pro sebe z našich rad to, co bude vnímat jako důležité a dobré pro ni.
Není tady

Holky ja to neberu jak zivotni tragu,jen me to sere. To je vse,ale hroutit se nehoutim, byli horsi veci nez tohle, tohle nezaslo daleko, ziskavam zkusenosti po rozvodu jak zle tak dobre,patri to k zivotu
Není tady

Nevim,co si o něm myslet......
Nemyslim.
Konám.
Balim.
Nebo odcházím.
Život je krátkej 
Není tady

Jsem žena. Já se raději balit nechávám. 

Jen ať se snaží, proč mu to ulehčovat. 
Upravil(a) Eva. (21. 2. 2014 20:03)
Není tady
Jen ať se snaží, proč mu to ulehčovat.
Bodejť... ať pozná hned na začátku, že to žádná růžová zahrádka nebude... 
Není tady

Eva. napsal(a):
...Tak to sice nebylo, ale taky jsem nikdy nepsala, že to bylo jakékoliv hrdinství, natož velké....
Tenkrát jsem to nezvládla a nijak to netajím....
Nepsala, ale presentovalas to tak, mezi radky...
Tak mi ted dost va, ze delas ramena (a udelujes rady) na lidicky v nesnazich, kteri "to zvladaj, s odrenyma usima"...
Rsp. to ani tak neni na skodu, ale troska uznane pokory z tak duleziteho poznani, aby se dalo vycitit z tveho psani... hm, pomohlo by tem, co jimsve zkusenosti chces predat, ale tobe samotne nejvic, vis? Bez nejakeho negativniho efektu z me strany...
Jooo, uz mi jde v TV muj milovanej Farmar, tak se mejte... 
Není tady

Je jenom tvé, co ne/cítíš z mého psaní.
Není tady

No jasne, sak se zname, no ne?
Pfuj!
Vsecky chlupy se mi postavily z tvych slov... bud omyl, nebo omyl vuci sobe... co je horsi, co myslis? 
Není tady
Je jenom tvé, co ne/cítíš z mého psaní.
Tak si to zapamatuj na dobu, až zas budeš mít snahu chtít mi vysvětlovat co si vlastně myslím 
Není tady
Eva. napsal(a):
ledovecek napsal(a):
rudolf napsal(a):
Ja ten email nenapsala hystericky, jen jsem upozornila na to, ze jako clovek nemam problem s uprimnosti druhych, veci recene nadrevo jsou pro me dulezite a uz jen to,ze je nekdo to rici do oci,tak uz jen za to je treba si toho cloveka vazit. I vlastni kritiku dokazu pjmout bez toho,abych se nejak urazela.Chováš se jako Grainne. Co ty ho máš co upozorňovat. Ty máš akceptovat to, že se neozval. Jinak ztrácíš tvář. Vážně to nevidíš? Jak by bylo tobě, kdyby ses s někým už nechtěla setkat a prostě už bys ho nechtěla vůbec nijak kontaktovat, protože bys nevěděla, jak mu to říct, abys mu třeba neublížila, a on by tě upozornil, jako ty jeho? Bylo by ti fajn? Bylo by ti líp? Jsi jeho matka, abys ho upozorňovala?
Vztah je v první řadě o přijímání toho druhého takového, jaký je. A ne o jeho vychovávání (k obrazu svému).
Co to je za schizofrenní komentář?
Proboha proč by ho nemohla na něco upozornit, proč by mu nemohla napsat svůj názor? Je-li slušný.
Spíš bude problém v tom tvém příspěvku- potažmo někde jinde, který poučuje, kritizuje, rozkazuje - to už není ani upozorňování, které jí vytýkáš. Máš v tom dost hokej (jéžííš hokej už ne!), - bordel.
Není tady

Wiki,ja fakt ten email myslela slusne, nemam proc byt na nej hystericka, jen jsem fakt chtela rict, ze vsechny baby jsiu hysterky a stihacky,co se slozi z kritiky vlastni osoby. Bohuzel jsem slusny clovek a ocekavam skusne chovani i od okoli a aspon vim, ze ne vsichni tohle cti.
Není tady
ledovecek napsal(a):
Evo, ja tohle vim,ale udelala jsem to pro svoje svedomi, ja samozrejme necekam, ze odpovi, nejsem tk blba,jak se asi jevim,kazda zenska ma to sve,ak se s problemem vyrovnat. Ja jsem nedoufala,ze by z toho mel byt vztah, jen v duchu a hodne tise touzila, vedela jsem jak rozdillne zivoty jsme meli,drive nebo pozdeji by to vyplavalo napovrch,ale chtela jsem si to uzit,kdyz to bylo tak fajn. Ano motal mi hlavu,ale i takjsemse snazila drzet pri zemi jak to jenom jde. Clovek si muze po necem touzit,ale nemusi se mu to splnit,aspn u me se to tak deje casto
Cos udělala, tos udělala a nazdar. Nic jsi neudělala špatně. Nikdo neví co je dobře...Dokonce tě nemá právo ani nikdo kritizovat.
No jo, nasral tě, což je normální, asi by to takto vnímal každý ....bych tipla. Je to podivné vyústění...žeano
Prosím tě, abych měla úplně jasno, páč jsem asi něco přehlédla. Tys teda napsala, když on neodepsal asi ty 3 dny, že máš ráda jednání na férovku, jo? Takto nějak?
Já si myslím, že se ti ještě ozve. To už ti bude fuk, ale zajímalo by mě, jak to vysvětlil - udělá-li to, pán.
Víš co, přečti si nějakou Monyovou - třeba o těch opičácích (nevím která to je) - a to tě naprosto srovná a budeš se tomu smát. 
Není tady
Stránky: 1 … 12 13 14 15 16 17