6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petr100 napsal(a):
Holga napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Je vidět e se vyzná. Kolik má zaměstnanců?Ty jsi ten, co tady imrvére pláče nad tím, e zaměstnanci jsou zmetci
Cha cha.
Zrejme nas pizzerii co?
Není tady
No, Petře, éf musí mít u podřízených respekt, musí být autorita, ale zároveň by k němu měli podřízení vzhlíet a tak nějak si ho i váit. Jak ale mohou vzhlíet a váit si někoho, kdo z nich dělá darmorouty, zloděje, nemakačenka a já nevim co vechno jetě, jako tady o nich píe ty? Vdy ty je vechny nenávidí.
Není tady
Holga napsal(a):
No, Petře, éf musí mít u podřízených respekt, musí být autorita, ale zároveň by k němu měli podřízení vzhlíet a tak nějak si ho i váit. Jak ale mohou vzhlíet a váit si někoho, kdo z nich dělá darmorouty, zloděje, nemakačenka a já nevim co vechno jetě, jako tady o nich píe ty? Vdy ty je vechny nenávidí.
Začíná být trapná. Já něco psal o darmoroutech? Vdy ty vůbec neví o co jde. A bude mít zaměstnance v hospodě tak můeme debatovat dále. Je zajímavé, e v mé ivnosti mám zaměstnankyně ji mnoho roků STEJNÉ, jsou spokojené. Na začátku, před 20 léty jsem musel tři vyhodit. Jedna kradla, druhá chlastala, třetí neměla zájem pracovat, jen se flákala.
Není tady
kvietok medovy napsal(a):
...tych cistokrvnych negramotov je asi vela, pretoze na nedavnom pohrebe kazdy prial uprimnu sustrast- stala som vedla vdovy....
...No, vacsinu tych priani uprimnych sustrasti som asi pocula (a odkukala ) na Slovensku, tak asi tak, mozno to Slovaci beru inak...
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holga napsal(a):
...Ty jsi ten, co tady imrvére pláče nad tím, e zaměstnanci jsou zmetci
Cha cha.
Imrvere ne... Nekdy taky prezentuje, ze ma ty enjlepsi zamestnance... to podle TEMATU...
Není tady
mozno to Slovaci beru inak
Hm... spí ta "negramotnost" na národnosti nezáleí...
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holga napsal(a):
Začíná být trapná. Já něco psal o darmoroutech? Vdy ty vůbec neví o co jde. A bude mít zaměstnance v hospodě tak můeme debatovat dále. Je zajímavé, e v mé ivnosti mám zaměstnankyně ji mnoho roků STEJNÉ, jsou spokojené. Na začátku, před 20 léty jsem musel tři vyhodit. Jedna kradla, druhá chlastala, třetí neměla zájem pracovat, jen se flákala.
Kdo je tady trapnej jsi tak akorát ty a to tím PŘÁNÍM upřímné soustrasti. Trdlo.
Není tady
A na cem teda, podle tebe? Na zvyklostech, tradici, temperamentu, UHLU POHLEDU (jak je tady sympaticke... ...)
V souvislosti s jinymi zalezitostmi mi ted napadla takova BLBOST:
Posledni vikend jsem "varila obed s tchyni". Z nejakych komplexu menecennosti z OBAVANE ZENY coby sokyne... ... jsem daaavno vyrostla.
Kdyz dovarila (ona evidentne mela pocit, ze "zavalela"), a pak jsme jaksi jedli..., hm, opravdu nechci snizovat pozici MAMINKY u muzu, ale vazne jsem si overila, ze "mamincina kuchyn" muze sice byt uuuuzasna, ale az tak nemusi byt uuuuspesna vzhledem k rceni, ze laska prochazi zaludkem... - a ja si VZPOMELA, jak memu muzi chutna.... no, tak pak jsem pochopila, mozna DOCELA, to krasne lidove rceni: Jaky kraj, takovy mrav... nebo jak to je???
Není tady
Kdy mi nedavno zemřela maminka, nikdo mi neřekl e mi přeje upřímnou soustrast. A nesetkala jsem se s tím ani kdy mi zemřel tatínek, nebo babička. Docela mě to rozesmálo - "přeji Vám upřímnou soustrast", no to teda zní příerně. Fakt tohle můe někdo vypustit z pusy?
Není tady
Projev upřímné soustrasti je přeci projev toho, e s vámi ten člověk soucítí. Take něco jako - "přeji Vám, e s vámi soucítím?"
Není tady
"přeji Vám, e s vámi soucítím?"
Přeji vám, e máte můj soucit???
Není tady
Dvořka napsal(a):
Kdy mi nedavno zemřela maminka, nikdo mi neřekl e mi přeje upřímnou soustrast. A nesetkala jsem se s tím ani kdy mi zemřel tatínek, nebo babička. Docela mě to rozesmálo - "přeji Vám upřímnou soustrast", no to teda zní příerně. Fakt tohle můe někdo vypustit z pusy?
Nó, můe. A je jich dost jak sama vidí.
Není tady
Dvořka napsal(a):
Projev upřímné soustrasti je přeci projev toho, e s vámi ten člověk soucítí. Take něco jako - "přeji Vám, e s vámi soucítím?"
ano
Není tady
helena napsal(a):
"přeji Vám, e s vámi soucítím?"
Přeji vám, e máte můj soucit???
ano
Není tady
ano
Ale bě... to je - jen v opačným gardu - to samý, jako bys řekla "přeju vám, e máte moji nenávist".
Není tady
Ne. To ja bych nikomu nikdy neprala.
Alespon ne nahlas....
A kdyz to nekdy( ) delam potichu, stejne to vpodstate nikdy nemyslim vazne...
Není tady
To ja bych nikomu nikdy neprala.
To neznamená, e to není stejný vyjádření... jen jedno černý a druhý bílý.
Není tady
Tak jo, ukecalas me. Kdo co chce, to slysi...
Ale ode mne to stejnak nikdo neuslysi... vis proc? Pac jakoukoliv soustrast, nebo cokoliv, nebudu prat nikdy nikoumu, kdo me nezna, rsp., koho neznam ja..., alespon virtualne, chi-chi, ale aj tak ho musim mit nejakym zpusobem rada...
Není tady
vsetko je to hra so slovickami, v podstate kratko, jednoducho, vystizne vyjadrim[e] pocity tam, kde nie je treba, nie je ziaduce povedat vela slov. Zostanem negramotom.
Není tady