|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s kosmetikou Anubis Barcelona?? Slyšela jsem, že má být dobrá, speciálně prý ty jejich masky že mají být výborné? Pracuji v kosmetickém salonu, takže sháním informace, abych nakoupila co nejlepší kosmetiku, ale zatím jsem o Anubis slyšela jen od jednoho zdroje, takže chci ještě něco pozjišťovat :-)
Není tady
Zkušenosti mám dobré :-) sice nemám žádný salon ani nic podobného, ale tam, kam chodím ji používají, dělali mi různé masky od této značky a byla jsem spokojená :-) domů jsem si pak objednala tady tu čisticí vodu http://profiliceni.cz/detail_3.php?id=211 a ještě čisticí pěnu :-)
Není tady
Jo, díky.... :-) já bych sice potřebovala spíš reakce na profi kosmetiku od nich, ale zase pokud říkáš, že ti ji dávali v salonu a bylas spokojená, tak to vlastně taky zkušenost :-) a ten krém se zlatými částečkami ti nedávali, nebo neslyšela jsi o něm? :-)
Není tady
Nee, o tom jsem neslyšela :-) ale zkus se podívat na ty stránky a projet je, třeba tam bude :-) a proč se na něj ptáš? To je nějaká specialita nebo co? :-)
Není tady
Jestli je to specialita to nevím, každopádně jsem o něm slyšela od několika lidí a samou chválu :-D je to krém proti stárnutí a vráskám a jelikož už mi není dvacet, tak bych ho ráda vyzkoušela :-)
Není tady