6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tývole, co se vechno na ampióónech nedočtu... a nedozvím...?
A proto:
Já ampiony loupu, protoe se to tak má dělat. Maminka to říkala a dělala to babička. Taky tetička a strýčkova maminka. Sousedka tetičky je neloupala ale asi proto taky chytla bakterie z kmene spirochét Treponema pallidum.
Jinak se to dělat nemá.
Kdo je neloupe je prasátko
Kdo je neloupe je líný
Kdo je neloupe se pobleje.
Nazdar.
Není tady
Tak je to v pořádku, kdy lidé dělají to, co oni sami chtějí.
Bodej...
To musí bejt hrozná představa - nemít monost jim vytýkat jejich nevhodný chování... od (tobě) nesrozumitelnejch debat přes nezvládnutí párovýho dialogu a po ne/loupání pečárek
Není tady
Wikina napsal(a):
A proto:
Já ampiony loupu, protoe se to tak má dělat. Maminka to říkala a dělala to babička. Taky tetička a strýčkova maminka. Sousedka tetičky je neloupala ale asi proto taky chytla bakterie z kmene spirochét Treponema pallidum.
Jinak se to dělat nemá.
Kdo je neloupe je líný
Nazdar.
Není tady
modrovous napsal(a):
Maminko, ty to vidí!!!
Majkafo, nemohla bys s těma svýma rádobypsychologickýma pindama jít někam... třeba na psychologickou? Nebo radi někam úplně jinam?
jako třeba do pr..le?
Není tady
Wikina napsal(a):
A proto:
Jinak se to dělat nemá.
Kdo je neloupe je líný
Nazdar.
zdar
Není tady
aprill napsal(a):
modrovous napsal(a):
Maminko, ty to vidí!!!
Majkafo, nemohla bys s těma svýma rádobypsychologickýma pindama jít někam... třeba na psychologickou? Nebo radi někam úplně jinam?jako třeba do pr..le?
To je tak úasný, kdy někomu stačí jen napovědět.
Není tady
aprill napsal(a):
Wikina napsal(a):
A proto:
Jinak se to dělat nemá.
Kdo je neloupe je líný
Nazdar.zdar
Ale chudák sousedka. Tohle si uhnat ze ampionů, to je snad horí ne kdy ti cákne sperma do oka a otěhotní.
Není tady
jako třeba do pr..le?
"A do Pihele tmavýho!"
Není tady
U chybí jenom pobídka k zamylení a nastavení zrcadla.
Není tady
nastavení zrcadla
"jako třeba do pr..le?"
Není tady
helena napsal(a):
nastavení zrcadla
"jako třeba do pr..le?" http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Třeba tam ...
Není tady
Tak já je loupala vdycky, protoe je loupala u moje maminka. Popravdě mě nikdy nenapadlo, e bych je loupat neměla. Byla jsem tak učená doma a tudí přesvědčená, e to dělám proto, protoe je slupka tvrdá. Zrovna tak, jako loupete banán. Nikdy jsem se po tom nepídila a teď jsem docela ráda za toto téma, protoe hned jak je budu dělat je loupat nebudu.
Není tady
Loupe mě v kříi .
Nechat loupat, nebo neloupat? Dát si teplej ampionovej zábal?
P.S.: A co s cibulí?
Není tady
Nechat loupat, nebo neloupat?
A jakpak to dělala maminka?
Dát si teplej ampionovej zábal?
Křenovou placku?
A co s cibulí?
Sna se ne
Není tady
gymnasión napsal(a):
Loupe mě v kříi .
P.S.: A co s cibulí?
Nejdřív si odpověz na zásadní a základní otázku: loupe tě, protoe to tak opravdu sama chce nebo jen proto, e SE to tak dělá? Ha?
Není tady
modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Loupe mě v kříi .
P.S.: A co s cibulí?Nejdřív si odpověz na zásadní a základní otázku: loupe tě, protoe to tak opravdu sama chce nebo jen proto, e SE to tak dělá? Ha?
Dej mi čas, musím se poradit s holkama, proberu to na psychologickým a pak dám vědět...
Upravil(a) gymnasión (24. 2. 2014 8:26)
Není tady
Zampiony loupu , protoze me to naucili tak doma. Ale zkusim je neloupat ,zajima me jestli budou lepsi na chut.Hribky mam rada a nejradeji lesni .
Není tady
helena napsal(a):
Nechat loupat, nebo neloupat?
A jakpak to dělala maminka? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Maminka? Ta loupla vočima, a to jsem byla hned v haptáku
Dát si teplej ampionovej zábal?
Křenovou placku? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Jako křena? Necu, ne a ne!
A co s cibulí?
Sna se nehttp://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif
Kdy mně nikdo nechce pomoct! A ono to tak straně pálíííí
Není tady
musím se poradit s holkama, proberu to na psychologickým
A nebojí se toho, "co člověk zjistí, kdy si své vzorce chování uvědomí, přemýlí nad nimi a třeba i zjistí, e mu nevyhovují"?
Necu, ne a ne!
Pak u zbejvá jen dobře mířenej KDPOB... někdy "přestavění obratlů" pomůe - a by ses divila...
A ono to tak straně pálíííí
Toto není reklama
http://www.rojikovokoreni.cz/cibule-susena/p75
Upravil(a) helena (24. 2. 2014 8:39)
Není tady
helena napsal(a):
musím se poradit s holkama, proberu to na psychologickým
A nebojí se toho, "co člověk zjistí, kdy si své vzorce chování uvědomí, přemýlí nad nimi a třeba i zjistí, e mu nevyhovují"?
Necu, ne a ne!
Pak u zbejvá jen dobře mířenej KDPOB... někdy "přestavění obratlů" pomůe - a by ses divila...
A ono to tak straně pálíííí
Toto není reklama
http://www.rojikovokoreni.cz/cibule-susena/p75
Vůbec netuím, co to plance o nějakých vzorcích! To přece patří do vlákna o patchworku.
A nemysli si, já přemýlím, a hodně! A hlavně o ivotě a tak vůbec, abys věděla!
A kdy mi něco nevyhovuje, tak proč bych to nedělala dál, kdy to dělají vichni, no ne?
Upravil(a) gymnasión (24. 2. 2014 8:53)
Není tady
To přece patří do vlákna o patchworku.
Prd a vořech... o fyzice... nebo o trikování???
já přemýlím, a hodně
Mohu se optat čímeto?
kdy to dělají vichni
"A kdy budou vichni skákat z okna, tak skočí taky?" (s tichou vzpomínkou na vechny pra/rodiče, kantory a vychovávatele an sich )
Upravil(a) helena (24. 2. 2014 8:58)
Není tady
Babizny jedny, zase plevelíte květnatýma kecama, kterým jedna nerozumí?
Není tady
modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Loupe mě v kříi .
P.S.: A co s cibulí?Nejdřív si odpověz na zásadní a základní otázku: loupe tě, protoe to tak opravdu sama chce nebo jen proto, e SE to tak dělá? Ha?
U vim správnou odpověď: Chci to loupání opravdu úplně sama, protoe jsem plnohodnotná samostatná a nezávislá bytost. Tak!
Není tady
kterým jedna nerozumí
Která "jedna"?
"Jeden člověk s pukou je schopen kontrolovat sto neozbrojených. Provádějte ploné prohlídky a za nalezené zbraně popravujte." Vladimir Iljič Uljanov, Lenin
Není tady
modrovous napsal(a):
Babizny jedny, zase plevelíte květnatýma kecama, kterým jedna nerozumí?
Ok, změna:
Jak a kde pěstovat ampiony?
(Abychom v důsledku mohly mít vůbec monost hloubat nad shakespearovskou otázkou, zda:
"Loupat, či neloupat? To je, oč tu běí..."
Není tady