Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 2. 2014 10:37

domcuska
♥♥♥----

Valentýn 2014

Ahoj, právě jsem si vzpomněla , že je v pátek Valentýn, letos jsem to úplně zazdila a to jsem chtěla vymyslet něco originálního sad
Nemáte prosím někdo nějaký typ? Co budete dělat vy?

Není tady

#2 11. 2. 2014 12:46

clare01
♥------

Re: Valentýn 2014

No, já bych ráda pozvala manžela na večeři do jeho oblíbené restaurace.
Ale nevím, jak to zvládnem, nemám ještě domluvené hlídání, naši jsou nemocní a ke tchánům se mi nechce smile.
Tak nezbyde, než si doma udělat pěkný večer, zkusím nic nedělat, ale je to těžký, doma na tu romantickou chvilku teda není vůbec klid.big_smile
No a koupím mu nějakou oblíbenou čokoládu, to mu udělá určitě radost.Nějakou pořádně velkou, pravou bez rostlinného tuku:D

Není tady

#3 11. 2. 2014 14:25

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Já tedy na Valentýna zcela originálně hodím zvysoka bobek. smile  Stačí ta hrůza všude kolem. usch

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#4 11. 2. 2014 21:46

Janea
♥------

Valentýna mám jasného, jdeme do Infinity, mají úžasné valentýnské meníčko za super cenu. Parádně si to užijeme

Není tady

#5 11. 2. 2014 22:25

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Janea napsal(a):

Valentýna mám jasného, jdeme do Infinity, mají úžasné valentýnské meníčko za super cenu. Parádně si to užijeme

Tak to je presny, "menicko"...."super" "paradne".

Nesnasim slovo menicko.  A taky Valentyna....

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#6 11. 2. 2014 22:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

domcuska napsal(a):

Ahoj, právě jsem si vzpomněla , že je v pátek Valentýn, letos jsem to úplně zazdila a to jsem chtěla vymyslet něco originálního sad
Nemáte prosím někdo nějaký typ? Co budete dělat vy?

Kaslu na to. Budeme spolu,  draha polovice bude varit, ja otevru vino... Valentyn -Nevalentyn.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#7 12. 2. 2014 7:34

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

sahleb napsal(a):

Janea napsal(a):

Poprosila bych o vysvětlení jak mám chápat"Tak to je presny, "menicko"...."super" "paradne" - co je na tom zvláštního?

Není tady

#8 12. 2. 2014 9:44

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

lepista napsal(a):

sahleb napsal(a):

Janea napsal(a):

Poprosila bych o vysvětlení jak mám chápat"Tak to je presny, "menicko"...."super" "paradne" - co je na tom zvláštního?

Ironie. 

Prave jsem cetla, ze v Cesku je nejvyhledavanejsi na internetu p*rn*graf*e, nejoblibenejsi tisk je Blesk a nejoblibenejsi film v dejinach jsou Babovresky. K  tomu uz jen "menicko"...."super" "paradne". Co dodat.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#9 12. 2. 2014 9:55

sidala
♥♥-----

Valentýna neslavíme s přítelem, ale kdyby jo, tak bych šla někam na dobrou večeři, vínečko, do kina nebo jen na procházku, to by mi uplně stačilo hjarta

Upravil(a) sidala (12. 2. 2014 9:59)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí