6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, právě jsem si vzpomněla , že je v pátek Valentýn, letos jsem to úplně zazdila a to jsem chtěla vymyslet něco originálního
Nemáte prosím někdo nějaký typ? Co budete dělat vy?
Není tady
No, já bych ráda pozvala manžela na večeři do jeho oblíbené restaurace.
Ale nevím, jak to zvládnem, nemám ještě domluvené hlídání, naši jsou nemocní a ke tchánům se mi nechce .
Tak nezbyde, než si doma udělat pěkný večer, zkusím nic nedělat, ale je to těžký, doma na tu romantickou chvilku teda není vůbec klid.
No a koupím mu nějakou oblíbenou čokoládu, to mu udělá určitě radost.Nějakou pořádně velkou, pravou bez rostlinného tuku:D
Není tady
Já tedy na Valentýna zcela originálně hodím zvysoka bobek. Stačí ta hrůza všude kolem.
Není tady
Valentýna mám jasného, jdeme do Infinity, mají úžasné valentýnské meníčko za super cenu. Parádně si to užijeme
Není tady
Janea napsal(a):
Valentýna mám jasného, jdeme do Infinity, mají úžasné valentýnské meníčko za super cenu. Parádně si to užijeme
Tak to je presny, "menicko"...."super" "paradne".
Nesnasim slovo menicko. A taky Valentyna....
Není tady
domcuska napsal(a):
Ahoj, právě jsem si vzpomněla , že je v pátek Valentýn, letos jsem to úplně zazdila a to jsem chtěla vymyslet něco originálního
Nemáte prosím někdo nějaký typ? Co budete dělat vy?
Kaslu na to. Budeme spolu, draha polovice bude varit, ja otevru vino... Valentyn -Nevalentyn.
Není tady
sahleb napsal(a):
Janea napsal(a):
Nesnasim slovo menicko. A taky Valentyna....
Poprosila bych o vysvětlení jak mám chápat"Tak to je presny, "menicko"...."super" "paradne" - co je na tom zvláštního?
Není tady
lepista napsal(a):
sahleb napsal(a):
Janea napsal(a):
Nesnasim slovo menicko. A taky Valentyna....Poprosila bych o vysvětlení jak mám chápat"Tak to je presny, "menicko"...."super" "paradne" - co je na tom zvláštního?
Ironie.
Prave jsem cetla, ze v Cesku je nejvyhledavanejsi na internetu p*rn*graf*e, nejoblibenejsi tisk je Blesk a nejoblibenejsi film v dejinach jsou Babovresky. K tomu uz jen "menicko"...."super" "paradne". Co dodat.
Není tady
Valentýna neslavíme s přítelem, ale kdyby jo, tak bych šla někam na dobrou večeři, vínečko, do kina nebo jen na procházku, to by mi uplně stačilo
Upravil(a) sidala (12. 2. 2014 9:59)
Není tady