6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,prosím o radu... Mám u 13.den zpodění,poslední měsíce jsem to měla přesně 30.den,brala jsem Proveru na srovnání,od ledna u jsem si práek nevzala a MS jako naschvál nikde. Těhu test stále negativní,jednou jsem měla slabounkého ducha a to bylo i moná a po limitu. Byla jsem ve čtvrtek u Dr.,na UZ viděl jen zvýenou sliznici,z krve prý test negativní. U jsem zoufalá. 14 dní mě bolí prsa a podbříek ,tak pořád lítám na záchod,jestli to u nepřilo a nic. Máte někdo podobné zkuenosti?
Není tady
ano, já to tak měla.... hrozně dlouhý cyklus.... po zpodění 14dní jsem la na vyvolávačku a dostala to a za 10 dní..... take celkem zpodění 24dní..... testy jsem měla negativní a sliznici vysokou.... ale to já mám před ms vdy..... měla jsem i svůj klasický premenst.syndrom... celé 3 týdny.. hnus... těhotná jsem nebyla.... asi nějaká hormonální nerovnováha... stalo se mi to jen jednou za ivot.. nikdy předtím ani potom..
Není tady
Tak to je hezký,u jsem z toho zoufalá... Pokud to do konce týdne nedostanu,tak také skočím na vyvolávačku. Ta nejistota u je hrozná ;(
Není tady
aneta89 napsal(a):
Tak to je hezký,u jsem z toho zoufalá... Pokud to do konce týdne nedostanu,tak také skočím na vyvolávačku. Ta nejistota u je hrozná ;(
docela se divím, e ti tu vyvolávačku jetě nedal..... protoe i kdyby jsi byla těhotná,tak vyvolávačka tomu neukodí......
Není tady
Petricko OT, nechces k nam do tehuli - mame uzavrenou skupinu letnat (ale jsou tam i jarnata a podzimnata)...chtěla jsem ti psát SZ ale nejde ti odeslat, asi má plno.
Není tady
Právě se taky divim,ani mi ji nenabídl... Dolo mi to a doma,e mi ji mohl dát. Pořádně mi ani nic neřekne,kdy se ho nezeptám...
Není tady
Ja mela posledni cyklus pred otehotnenim taky dlouhy. U doktora jsem byla po deseti dnech a vyvolavacku mi taky nedal. Rikal, ze by me to jeste vic rozhazelo a ze to zkusime nechat na prirode. Kdybych to nedostala dalsich 14 dnu, tak jsem mela prijit. Dostala jsem to za tyden. Rikal mi, ze se to stane vetsine zenskych v produktivnim veku min 1 za zivot.
Není tady
Myslela jsem právě,e u mě snad srovnala ta provera V noci jsem měla strané bolesti na vaječníkách,ale pořád nic nepřichází
Není tady