|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj,prosím o radu... Mám už 13.den zpoždění,poslední měsíce jsem to měla přesně 30.den,brala jsem Proveru na srovnání,od ledna už jsem si prášek nevzala a MS jako naschvál nikde. Těhu test stále negativní,jednou jsem měla slabounkého ducha a to bylo i možná až po limitu. Byla jsem ve čtvrtek u Dr.,na UZ viděl jen zvýšenou sliznici,z krve prý test negativní. Už jsem zoufalá. 14 dní mě bolí prsa a podbříšek ,tak pořád lítám na záchod,jestli to už nepřišlo a nic. Máte někdo podobné zkušenosti? 
Není tady
ano, já to tak měla.... hrozně dlouhý cyklus.... po zpoždění 14dní jsem šla na vyvolávačku a dostala to až za 10 dní..... takže celkem zpoždění 24dní..... testy jsem měla negativní a sliznici vysokou.... ale to já mám před ms vždy..... měla jsem i svůj klasický premenst.syndrom... celé 3 týdny.. hnus... těhotná jsem nebyla.... asi nějaká hormonální nerovnováha... stalo se mi to jen jednou za život.. nikdy předtím ani potom..
Není tady
Tak to je hezký,už jsem z toho zoufalá...
Pokud to do konce týdne nedostanu,tak také skočím na vyvolávačku. Ta nejistota už je hrozná ;(
Není tady
aneta89 napsal(a):
Tak to je hezký,už jsem z toho zoufalá...
Pokud to do konce týdne nedostanu,tak také skočím na vyvolávačku. Ta nejistota už je hrozná ;(
docela se divím, že ti tu vyvolávačku ještě nedal..... protože i kdyby jsi byla těhotná,tak vyvolávačka tomu neuškodí......
Není tady

Petricko OT, nechces k nam do tehuli - mame uzavrenou skupinu letnat (ale jsou tam i jarnata a podzimnata)...chtěla jsem ti psát SZ ale nejde ti odeslat, asi máš plno.
Není tady
Právě se taky divim,ani mi ji nenabídl... Došlo mi to až doma,že mi ji mohl dát. Pořádně mi ani nic neřekne,když se ho nezeptám... 
Není tady

Ja mela posledni cyklus pred otehotnenim taky dlouhy. U doktora jsem byla po deseti dnech a vyvolavacku mi taky nedal. Rikal, ze by me to jeste vic rozhazelo a ze to zkusime nechat na prirode. Kdybych to nedostala dalsich 14 dnu, tak jsem mela prijit. Dostala jsem to za tyden. Rikal mi, ze se to stane vetsine zenskych v produktivnim veku min 1 za zivot.
Není tady
Myslela jsem právě,že už mě snad srovnala ta provera
V noci jsem měla strašné bolesti na vaječníkách,ale pořád nic nepřichází 
Není tady